Hogyan ne legyél unalmas az első randin? 15 egyszerű ötlet

2023. június 03. 07:30 - Life Advisor

randi_izgalmas_tippek.pngOlyan randikra jársz, amelyek nem vezetnek sehová? Dumáltok kicsit, örültök hogy találkoztatok és elbúcsúztok? Az első lépés a probléma megoldásához az, hogy elfogadod, hogy ez a te hibád. Ezek a tippek pedig segítenek feldobni az unalmas randikat és arra ösztönzik a nőket, hogy újra találkozzatok.

Tovább

A kielégítő szexuális élet és a pihentető alvás titka

2023. június 02. 07:30 - Life Advisor

alvas_es_szex.pngVan egy titok, amely segíthet jobb alvást elérni és több energiát hozni az életedben szex téren is. Az alvás és a szex nagyon fontos a testünk és érzéseink számára. Mindkettő kapcsolódik egymáshoz és segítik egymást. Az alvás fontos a jó közérzethez és az energiához. Ha eleget alszunk, testünk jobban működik és kevésbé érezzük magunkat stresszesnek. Ez segít abban, hogy jobban készen álljunk arra, hogy intim kapcsolatba kerüljünk partnerünkkel. 

Tovább

4 egyszerű kérdés a megfelelő partner megtaláláshoz

2023. június 01. 07:30 - Life Advisor

kerdesek_partner.pngA megfelelő partner kiválasztása (igen, ez szándékos választás) a tiszta, természetes érzés és a hideg stratégia egészséges egyensúlya. Mindannyian szeretnénk megtalálni a megfelelő társat az életünkben. Pontosan ezt szeretnénk megkönnyíteni az alábbi 4 egyszerű kérdéssel, ami elengedhetetlen egy harmonikus kapcsolat kialakításához.

Tovább

Útmutató, ha "anyuci fiával" randizol

2023. május 31. 07:30 - Life Advisor

mama_pici_fia.pngSok férfi még mindig a anyuci pici fia. Nincs semmi, amit ne tennének meg az édesanyjukért. Ez egyrészről remek dolog, másrészt viszont sok akadályt is jelenthet, pláne, ha párkapcsolatról van szó. A anyuci fiával való randizás olyan lehet, mint egy különleges kínzás. Minden történet, amit hallottál, igaz, viszont van néhány dolog, amiről az emberek nem beszélnek nyíltan. Tehát jobb, ha felkészülsz! Íme mit kell tenned, mondanod és elkerülnöd annak érdekében, hogy megfelelő szerepet tölts be a saját sorsodban, ha épp egy "anyuci fiával" randizol.

Tovább

5 ok, amiért a férfiak nem tudnak ellenállni az erős nőknek

2023. május 30. 07:30 - Life Advisor

ferfiak_es_eros_no.pngA kapcsolatok, az érzelmek a kapcsolatok összetett táncát jelenthetik és a romantika birodalmában a férfiak gyakran vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik kihívást jelentenek számukra. Van egy tagadhatatlan vonzereje az erős nőknek, ami csábítja a férfiakat, de egyben vissza is tartja őket. Ebben a magával ragadó helyzetben megfejtjük a rejtélyt, hogy a férfiak miért vonzódnak megmagyarázhatatlanul azokhoz a nőkhöz, akik nem félnek kicsit bonyolulttá tenni a dolgokat. Készülj fel arra, hogy elmélyülj az 5 okban, amiért a férfiak egyszerűen nem tudnak ellenállni ezeknek a rejtélyes hölgyek csábításának.

Tovább

Senkit sem tudsz megváltoztatni

2023. május 29. 07:30 - Life Advisor

valtozas_csak_te.jpgMinden nap olyan emberekkel találkozunk, akik teljesen különböznek tőlünk. Másképp cselekszenek, másképp gondolkodnak, mint mi. Különböző háttérrel és kultúrával rendelkeznek. Értékeik, hiedelmeik és motivációik idegennek tűnhetnek számunkra. Ezek a különbségek nehézzé tehetik az emberekkel való foglalkozást, de a "különbözőnek" nem kell problémát jelentenie. Ha megértjük, hogy mások miért olyanok, amilyenek, könnyebben kapcsolatba léphetünk velük és együtt dolgozhatunk.

Tovább

Ha a barátnőd EZT mondja, azonnal szakíts vele

2023. május 28. 07:30 - Life Advisor

tiszteletlenseg_ferfi_szakitas.pngÁllandóan ezt halljuk. Az igaz szerelem arról szól, hogy együtt vészeljük át a problémákat. Ha valami zavar az illetővel kapcsolatban, azt mondják, beszéljétek meg és keressetek kompromisszumokat. De vannak olyan vörös zászlók, amelyek egyszerűen azt jelentik, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve. És van egy különösen gyakori probléma, ahol a férfiaknak azonnal lépniük és szakítaniuk kell. Azért írok erről a problémáról, mert sok férfi megpróbál maradni a kapcsolatban és megoldani ezt, de az esetek jelentős többségében mindez csak ront a helyzeten.

Tovább

16 dolog a szerelemről, amit tudnod kell, mielőtt 30 leszel

2023. május 27. 07:30 - Life Advisor

igazi_szerelem_30_elott.jpgKészen állsz egy kis szemfelnyitó bölcsességre? Készülj fel az önfelfedezés utazására, miközben belemerülünk a szerelem és egyedülállóság mélységeibe. Íme 16 szívből jövő tanács, amelyek rezonálnak önmagad 30 éves kor előtti verziójával.

Tovább

Miért hiányzik néhány embernek az empátia a kapcsolataikban?

2023. május 26. 07:30 - Life Advisor

empatia_kapcsolatban.jpgAz empátia az egészséges kapcsolatok létfontosságú eleme. Lehetővé teszi számunkra, hogy mélyebben megértsük partnereinket és kapcsolatba lépjünk velük. Néhány ember számára azonban az empátia igazi küzdelem lehet. Gyakran küzdesz azzal, hogy megértsd a körülötted lévők érzéseit és érzelmeit? Néha úgy érzed, hogy nem vagy közömbös a szeretteid erőfeszítései vagy eredményei iránt? Frusztráló lehet, ha nem tudsz empátiát érezni az életedben lévő emberekkel, ami feszült kapcsolatokhoz és félreértésekhez vezet.

Tovább

3 tipp az átlátható és személyre szabott kapcsolathoz

2023. május 25. 07:30 - Life Advisor

szemelyre_szabott_kapcsolat.pngMa valami nagyon fontos dologról fogunk beszélni, arról, hogyan barátkozunk és jövünk ki másokkal. Ez most még inkább fontosabbá vált téma, hiszen rengeteget használjuk a modern technológiákat. Három fontos tippem van, amelyeket megosztok veletek, hogy segítsek jó barátokat szerezni és ezeket a barátságokat erősen tartani. Vágjunk bele!

Tovább
süti beállítások módosítása