Lehet tartós kapcsolatom a szeretőmmel?

2022. november 29. 07:30 - Life Advisor

szeretok_kapcsolat.jpgNem. Az őszinteség létfontosságú szerepet játszik a tartós kapcsolatokban. Amikor időt töltesz a szeretőddel, tudatosul benned a partnered hűtlensége. Amikor jobban megismered, kétségeid lehetnek. Ez a bizalmatlanság pedig a kapcsolat megszakadásához vezet majd. A szeretőddel való kapcsolat nem működik csak azért, mert a szeretőd kényeztet téged. Az egész kapcsolatod vele a csalás, hűtlenség, félrelépés áldozatává válik és ebben a helyzetben nem lehet tartós kapcsolatot kiépíteni. Miért? Mutatjuk.

Tovább

5 ok, amiért mindig új dolgokat próbálok ki az életemben

2022. november 28. 07:30 - Life Advisor

uj_dolgok_kiprobalasa.jpgKreatív ember vagyok, szeretem a kalandokat. Vannak, akik ragaszkodnak a status quo-hoz és ahhoz, hogy a dolgok ugyanúgy legyenek, mint mindig is voltak, de én nem. Szeretek kockáztatni, új dolgokat kipróbálni, mert ezek érdekessé teszik az életet. Úgy érzem, hogy többre kell törekednem és szükséges egy kis izgalmat adnom az életemhez. Nem hiszek abban, hogy létezik olyan, hogy valaki túl kalandvágyó lenne. Sokkal jobban érzem magam a gondolatban, hogy kilépek a komfortzónámból és kockáztatok. Úgy döntöttem, nem fogom megvárni, amíg valami történik, mert valójában semmi sem fog történni, hacsak én nem cselekszem. Íme az 5 legfontosabb ok, amiért szeretek új dolgokat kipróbálni.

Tovább

Megérkezett! - Life Advisor Évtervező 2023

2022. november 27. 12:00 - Life Advisor

white_purple_promotion_call_to_action_email_header.png

TERVEZZÜNK EGYÜTT EGY FELEJTHETETLEN,

SIKERES ÉS BOLDOG 2023-AS ÉVET!

 evtervezo.png

(Töltsd le ingyenesen a saját évterveződ a képre kattintva!)

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK 

Mi az az évtervező?

Egy csodás kis online letölthető könyv, amit 2019-óta most készítettünk el ismételten, rengeteg extrával, újdonsággal és meglepetéssel.

A Life Advisor évtervezője segítséget nyújt majd neked abban, hogy egy felejthetetlen, sikeres és boldog 2023-as évet teremthess magadnak.

Kinek jó az évtervező?

Mindenkinek! :) Mármint, mindenkinek, aki szeretne boldog, sikeres és felejthetetlen 2023-as évet magának.

Mindenki tudni fogja használni és ugyanúgy ajánljuk nőknek, férfiaknak, időseknek, fiataloknak, tényleg mindenkinek!

Tudjuk hogy sok "guru" szerint nem létezik olyan, hogy mindenkinek jó, de lám-lám megmutattuk, hogy mi igenis képesek vagyunk ilyet IS alkotni.

Miért kellene nekem évtervező?

Nem kell, de érdemes. :) Tervek nélkül semmik leszünk.

Az évtervező segítségével felállíthatsz célokat a 2023-as évre bármely életterületeddel kapcsolatban és átláthatóvá válik számodra az is, hogy mikor, hogyan, mit kell tenned.

Mennyibe kerül az évtervező?

INGYENES ÉS AZ IS MARAD! (Bocsi a csupa nagybetűért.)

Az évtervező teljesen ingyenesen, online formában lesz elérhető és letölthető 2022.11.27-től.

Kell majd fizetnem/regisztrálnom/telepítenem valamit, valahova?

Fizetés : Az évtervező ingyenes és az is marad.

Regisztráció : A szó szoros értelmében nem kell regisztrálnod, viszont érvényes email címmel rendelkezned kell, ahova elküldhetjük majd neked a tervezőt.

Telepítés : Semmit, sehova nem kell majd telepítened, csupán egy email címre lesz szükséged.

És a használatához kell valami extra vagy akár technikai tudás vagy bármi?

Abszolút semmi.

Ahogy említettük az email címed kérjük majd el, ahova elküldhetjük neked a tervezőt, amelyet egyszerűen (tényleg csak 1 kattintás) tudsz majd letölteni és onnantól kezdve gyakorlatilag egyből használni is.

U.i.: Mi sem szeretjük a bonyolult dolgokat, ezért nem is csinálunk ilyeneket.

Ha az évtervező mindenkinek való, akkor mindenkinek, aki letölti sikeres lesz a 2023-as éve?

Nem árulunk zsákbamacskát, szóval kimondjuk kerek perec : NEM!

Az évtervező letöltése, majd elfelejtése nem fog semmin változtatni.

Azonban, mindenki, aki velünk tart ezen az "évtervezős utazáson" pozitív változásokat fog megtapasztalni nemcsak 2023-ban, hanem az életében is.

Ehhez magadunk minden támogatást, segítséget, tippet, extra tartalmakat - az évtervezőhöz hasonlóan - teljesen ingyenesen.

Soha nem használtam még évtervezőt. Nem is értek hozzá. Ez baj?

Egyrészt, az évtervezőt úgy alkottuk meg, hogy bárki képes legyen megfelelően használni, garantálva azt, hogy bárki megtervezhet magának egy fantasztikus, boldog, sikeres 2023-as évet.

Másrészt, javasoljuk, Facebook oldalunkon további extra tartalmakat, tippeket osztunk meg veletek illetve bármikor lehetőségetek van kérdezni, tanácsot kérni, sőt a többiektől akár motivációt, akár inspirációt meríteni. 

(Nincs Facebookod? Nem probléma! Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, ahol szintén számos extra tartalommal, segítséggel és kérdezz-felelek lehetőséggel jelentkezünk.

Végezetül pedig......ez nem atomfizika! :) :) :)

Még mindig van kérdésem. Mit csináljak?

Ne tartsd magadban, keress minket!

Küldd el kérdésed üzenetben a Facebook oldalunkon keresztül vagy ha szimpatikusabb emailben az info@lifeadvisor.hu címre és rögvest válaszolunk neked.

Ilyen szokással rendelkező hölgyekkel nem kellene randiznod

2022. november 27. 07:30 - Life Advisor

randi_nokkel_ne.jpgSzámomra nem teljesen világos, hogy miért tekint olyan sok férfi az ijesztő kapcsolatokra úgy, mint egyetlen lehetőség. Ha egy hölgy az alábbi szokásokkal rendelkezik, akkor valószínűleg jobban teszed, ha nem randizol velük. Érdemes tudni, hogy rengeteg vonzó és felelősségteljes nő van a világon, így nem érdemes beleragadni egy olyan kapcsolatba, ahol a másik fél nem törődik veled. Fel kell ismerned, hogyan mentheted meg magad egy rossz kapcsolattól. Ebben a posztban felvázoljuk azokat a viselkedéseket, amelyeket nem szabad elviselned egy nőben és természetesen azt is elmondjuk, miért nem. Ennek fényében, ha egy hölgy az alábbi három viselkedés bármelyikét hordozza, engedd el.

Tovább

A másik apának a játszótéren azon a bizonyos napon

2022. november 26. 07:30 - Life Advisor

Amikor a fiam rózsaszín szoknyát viselt

fiu_szoknyaban.PNGAz alábbi sztori Amerikában történt, valós eseményeken alapul és szinte az egész világot bejárta már. Nem is a történet helyszíne (egyébként NewYork), hanem a történet és annak mondanivalója az, ami lényeges és ami remélhetőleg titeket is elgondolkoztat, netán meg is érint majd. Egy apuka aggódott, amikor kisfia rózsaszín szoknyát akart viselni a játszótéren. Egy másik apuka reakciója viszont annyira lenyűgözte őt, hogy úgy döntött írnia kell róla. 

Tovább

Milyen érzés az önbizalom valakinek, akinek még sosem volt?

2022. november 25. 07:30 - Life Advisor

2.rész

magabiztossag_erzes.jpg"Megismerkedtem valakivel, aki iránt romantikus érzéseim voltak, de elcsesztem. Először is túl rámenős voltam, amikor randira hívtam. Folyamatosan azzal a kérdéssel bombáztam, hogy mikor randizunk végre, mert ez volt az első alkalom, hogy ilyen erős vágyat éreztem arra, hogy romantikus kapcsolatot folytassak valakivel. A randira hívás előtt viszont mindig azon töprengtem, hogy vajon érzi-e a szándékaim az üzeneteimben? Valójában sokat aggódom emiatt ha randira kerül a sor, mert aszexuális vagyok és félek, hogy mi lesz, ha ez kiderül rólam. Még akkor is, ha olyan emberekkel lépek kapcsolatba, akikkel nem is akarok, félek attól, hogy ez kiakasztja őket. Hogyan lehetne megállítani magamban ezt az érzést? Szerinted megtudom még menteni ezt a kapcsolatot ezzel a lánnyal? Mit tehetek, hogy a jövőben a dolgok ne ilyen furán alakuljanak?"

Tovább

Milyen érzés az önbizalom valakinek, akinek még sosem volt?

2022. november 24. 07:30 - Life Advisor

1.rész

magabiztossag_erzes.jpg'Örülök, hogy írhatok neked, miután évekig olvastam a rendkívül hasznos posztjaid a blogon. Köszönöm a rengeteg munkát, amit csinálsz. Teljesen boldog kapcsolatban élek, amely hamarosan átlépi az egyéves határt, nem kis részben azért, mert megfogadtam a tanácsaid. Sokat olvastam már tőled arról, hogyan válhatunk magabiztossá, honnan származik a bizalom, hogyan lehet fejleszteni stb. Minden, tényleg minden egyes szó a posztjaidból kellettek ahhoz, hogy magabiztosabb irányba tereljem az életem és önmagam.

Észrevettem viszont, hogy a sok önsegítő tanács, sőt tapasztalatom szerint még a terápia is úgy tűnik, hogy a bizalomépítés és az önelfogadás gyakorlatiasabb, megvalósíthatóbb aspektusaira összpontosít. Az egyik dolog, amit nem sokat látok, az az, hogy valakinek hogyan kell elkezdeni "érezni magát", miközben önbizalmat épít, ezért remélem, hogy erre is van néhány tipped, tanácsod. Egy dolog észrevenni, hogy mások másképp vesznek észre téged, de milyen belső jelek utalnak arra, hogy az elvégzett lépések valójában megváltoztatják valakinek a felfogását saját magáról?

A magam részéről azért merült fel ez a kérdés, mert rájöttem, hogy mennyivel nyitottabb vagyok a személyes érdeklődésem és hobbijaim kifejezésére a jelenlegi kapcsolatomban. Nincs ugyanaz a "Ó Istenem, mi van, ha túl spirituális vagy érdektelen vagy aljas vagyok" belső párbeszédem, mint régen. Kezdtem észrevenni, milyen érzés azt gondolni, hogy azok a dolgok, amelyek érdekelnek, valóban számítanak és hogy bármi is a párom reakciója rájuk, még mindig értékesek számomra. Nehéz leírni, de az érzés hasonló ahhoz a túlzott lelkesedéshez, amit akkor érzek, ha valakivel olyan dologról beszélgethetek, amely az én szenvedélyem is.

Gondolom, hogy az élet más területein való bizalom kissé más érzés lehet, mint amit leírtam és hogy természetesen ez is személyenként változik, így bármely példának vagy tanácsnak nagyon örülnék.'

Tovább

5 ok, amiért a nők kiábrándulnak a szerelemből

2022. november 23. 07:30 - Life Advisor

nok_szerelem_vege.jpgSzerelmesnek lenni csodálatos élmény és amikor a megfelelő emberrel vagyunk még jobban szeretni kezdjük önmagunkat. Amikor azonban valaki elveszíti a szerelmét, a dolgok megfordulnak. Fáj rájönni, hogy a kapcsolat, amelybe annyit fektettünk, romlik és elkezdjünk nem szeretni önmagunk bizonyos részeit. Időbe telik, amíg a szakításból kigyógyulunk. Számos oka van annak, amiért a férfiak és a nők elveszíthetik érdeklődésüket a kapcsolat iránt. 

Tovább

Hogyan randizz szorongó kötődési stílussal?

2022. november 22. 07:30 - Life Advisor

szorongo_kotodes_randi.jpgHa elfogadsz egy gyors tanácsot, leginkább sehogy. Képes leszel rá, de hosszútávon biztos kudarcra lesz ítélve maga a kapcsolat is, de ami ennél is rosszabb a saját személyiséged is. A kötődési stílusunk ugyanis minden esetben hatással van kapcsolatainkra és a szorongó kötődési stílussal rendelkezők pillanatok alatt veszítik el önmagukat egy kapcsolatban, sőt már a randizás során is. Viki pontosan ezt élte meg annak idején, amikor egy Rock and Roll-ért rajongó sráccal randizott.

Tovább

Így és ekkor kezdj el egy új szokást!

2022. november 21. 07:30 - Life Advisor

szokasok_kialakitasa.jpgNemrég hivatalosan is elkezdtük a téli időszámítást, így visszavonhatatlanul beléptünk a télbe. Elmúlt a halloween, Mindenszentek, hallottak napja, az üzletekben pedig már ott is vannak a csoki mikulások és a karácsonyi termékek. Mielőtt észbe kapunk már 2023-lesz. De ne siessünk ennyire. Már 9 nap eltelt novemberből, azaz elkezdtünk egy új hónapot, amikor is - mármint egy új hónap kezdetekor - hajlamosak vagyunk célokat kitűzni és arra összpontosítani, hogyan fejleszthetnénk magunkat. Megpróbálunk kialakítani egy szokást és mindent megteszünk annak érdekében, hogy következetesek legyünk. De, amikor olyan helyzeteknek tesszük ki magunkat, amely nem felel meg a céljainknak a fegyelem gyorsan megtörhet. Nagyon várjuk a hónap elejét, hogy aztán belemerüljünk abba az életmódba, amelyről kijelentettük, hogy megcsináljuk, megváltozunk. Érdekes nem? Aztán feleszmélünk, hogy már szerda van, szóval jövő hétfőig várnunk kell, hogy újrakezdjük. 

Tovább
süti beállítások módosítása