3 egyértelmű jele, hogy az exed nem tér vissza

2022. október 05. 07:30 - Life Advisor

ex_tovabblepes_jelek.jpgNehéz lehet a továbblépés, ha még mindig szerelmes vagy az exedbe. Nem számít, hogy hány újabb randin vettél részt, mert még mindig nem tudsz túljutni a korábbi kapcsolatodon. Nagyszerű volt, boldog voltál, miért kellett véget érnie? Ha az utóbbi időben utolértek az exeddel való gondolatok, fontos, hogy emlékezz arra, hogy miért nem sikerült a kapcsolatotok. Ha ez nem elég, íme néhány jel, hogy az exed nem fog visszatérni hozzád és miért kellene mindenképpen tovább lépned.

Tovább

Mit akarnak a férfiak a szexen kívül?

2022. október 04. 07:30 - Life Advisor

ferfi_vagyak_szexen_kivul.jpgA férfiak és a nők közötti szeret nem olyan mély a kezdetektől fogva. Sokkal inkább kell ezt lépésről lépésre kiépíteni. A szerelmes nőket általában az érzelmeik befolyásolják, vágynak arra, hogy egy férfi boldogságot és biztonságot nyújtson nekik. A férfiak viszont inkább racionálisabbak. A romantikánál, szexnél és a különböző fogadalmak helyett, inkább ezekre a dolgokra vágynak.

Tovább

Honnan tudhatod, hogy találkoztál a lelki társaddal?

2022. október 03. 07:30 - Life Advisor

lelki_tars_jelei.jpgA lelki társsal való találkozás mindenki legnagyobb vágya. A lelki társ viszont olyas valaki, akivel találkozhatsz, nem pedig olyan, akit mindenáron meg kell és meg is fogsz találni. Sokaknak fejtörést okozhat beazonosítani, hogy vajon találkoztak-e már a lelkitársukkal. Most olyan egyértelmű jeleket mutatok be nektek, amellyel a lelki társatokat könnyebben tudjátok azonosítani az életetekben.

Tovább

Mit árul el a csillagjegyed a szexuális életedről? 2.rész

2022. október 02. 07:30 - Life Advisor

Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak

szex_es_asztrologia.jpg"Drágám, mi a csillagjegyed?" Lehet, hogy nem ez a legszexibb dolog, amit meg akarsz kérdezni a párodtól, mielőtt lehorgonyoznál mellette, érdemes megjegyezni, hogy valakinek a csillagjegyét ismerni már intimebb kategória. Ez ugyanis a legtöbb esetben úgy derül ki, hogy a konkrét születési dátumát tudjuk a párunknak, ami nyilván egy komolyabb vagy komolyabbra forduló kapcsolat esetén nyilvánvaló lesz, első randin eszerint választani azonban már kínos lenne. Az asztrológia, mint tudomány viszont meglehetősen érdekes és kétségkívül sokat elárulhat egy ember személyiségével kapcsolatban. Mivel hatékony önismereti eszközként is használható, bepillanthatunk vele a párunk szexuális életébe is, mint például, hogy mennyire lesz kompatibilis velünk, mi indítja be vagy épp lankasztja le a párunkat, így összességében azt is, hogy mire számíthatunk a hálószobában. Posztunk második részében a Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és a Halak csillagjegyeket vesszük górcső alá. Az első részt IDE kattintva olvashatod.

Tovább

Mit árul el a csillagjegyed a szexuális életedről? 1.rész

2022. október 01. 07:30 - Life Advisor

Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz

szex_es_asztrologia.jpg"Drágám, mi a csillagjegyed?" Lehet, hogy nem ez a legszexibb dolog, amit meg akarsz kérdezni a párodtól, mielőtt lehorgonyoznál mellette, érdemes megjegyezni, hogy valakinek a csillagjegyét ismerni már intimebb kategória. Ez ugyanis a legtöbb esetben úgy derül ki, hogy a konkrét születési dátumát tudjuk a párunknak, ami nyilván egy komolyabb vagy komolyabbra forduló kapcsolat esetén nyilvánvaló lesz, első randin eszerint választani azonban már kínos lenne. Az asztrológia, mint tudomány viszont meglehetősen érdekes és kétségkívül sokat elárulhat egy ember személyiségével kapcsolatban. Mivel hatékony önismereti eszközként is használható, bepillanthatunk vele a párunk szexuális életébe is, mint például, hogy mennyire lesz kompatibilis velünk, mi indítja be vagy épp lankasztja le a párunkat, így összességében azt is, hogy mire számíthatunk a hálószobában. A poszt első részében a Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán és Szűz csillagjegyeket vesszük górcső alá, holnap pedig érkezik a többi csillagjegy is.

Tovább

7 tulajdonság, amelyet a nők finoman keresnek a férfiakban

2022. szeptember 30. 07:30 - Life Advisor

nok_tulajdonsagok_ferfiakban.jpgSok férfitől hallom, hogy a nők bonyolultak. Hőbörögnek, felháborodnak a bonyolultságuk miatt, nyafognak és azt kívánják, bárcsak ne kellene ezzel megküzdeniük. Sosem szerettem olyan társasába járni, ahol férfitársakkal összegyűlve eme jelenségről való panaszkodásával telt az este, legyen szó épp barátnőről vagy házastársról. A nők egyébként nem bonyolultak, hanem összetettek. Miközben a férfiak az nyíl egyenes autópálya, a nők egy kanyarokkal, kereszteződésekkel, körforgalommal tarkított autóút. A nők megértésének legegyszerűbb módja, ha megtanuljuk, hogyan kell globálisan hallgatni. Az meg mit jelent? Egyszerűen fogalmazva : több dologra figyelünk annál, mint, amit a fülünkkel hallunk. Az egész énünkkel figyelnünk kell rájuk. Gondolj bele : amikor valaki beszél hozzád, figyeled, hogy mit mondd, vagy egyből a válaszodon agyalsz? Ha az utóbbi, akkor még nem sajátítottad el a globális hallgatás művészetét. A nők mesterien kommunikálnak, szívesen beszélgetnek, különösen a szeretteikkel. A globális hallgatás számodra is lehetővé teszi majd, hogy felfogd, mire vágynak a nők. Eme módszernek köszönhetően - a teljesség igénye nélkül - íme 7 olyan tulajdonság, amelyet a nők finoman keresnek a férfiakban.

Tovább

A férfiak ne mondják többé, hogy "terhesek vagyunk".

2022. szeptember 29. 07:30 - Life Advisor

terhesek_vagyunk_mondat.jpgTe mit gondolsz erről? Mondhatja egy férfi, hogy "terhesek vagyunk"? Helyénvaló ez a mondat vagy sokkal inkább kellene a "feleségem terhes" mondatot használni a férfiaknak, ha a párjuk gyermeket vár? Az egész Adam Levine félrelépésének történetével kezdődött, ami során előkerült egy 2014-es felvétel Mila Kunis-tól, aki teljes mértékben ellenzi azt, hogy a férfiak úgy utaljanak a párjuk terhességére, hogy "terhesek vagyunk". 

Tovább

10 tudományos tipp, amivel növelheted a boldogságod

2022. szeptember 28. 07:30 - Life Advisor

tudomanyos_boldogsag_tippek.jpgMiért boldogabbak egyesek a többieknél? Miért látunk olyan embereket, akik depressziósak? A boldogabb emberek hajlandóak cselekedni és kipróbálni mindent, amit kell, míg mások reménytelennek és tehetetlennek érzik magukat. Ebben a posztban most 10 olyan tudományos módszert mutatok be, amelyek hasznosak lehetnek, ha boldogabb akarsz lenni.

Tovább

5 dolog, amit meg kell értened a valódi motivációról

2022. szeptember 27. 07:30 - Life Advisor

valodi_motivacio_igazsagok.jpgHadd találjam ki, frusztráltnak érzed magad azért, mert nem haladsz a céljaid felé. A boldogságod, a jobb egészséged, a kielégítő kapcsolatok, a karriered, még mindig távol vannak, pedig már elindultál az álmaid megvalósítása felé. A teljesítmény motivációja viszont többről szól, mint az álmodozás. Magadat hibáztatod, amiért nem vagy elég motivált? Attól tartasz, hogy valami baj van veled, mert úgy tűnik, hogy a motivációd sohasem tart sokáig? Keményebben próbálkozol, vizualizálod a céljaid, naponta emlékezteted magad rájuk, átgondolod a céljaiddal járó előnyöket, inspiráló idézeteket keresel. Bár ezek a stratégiák segítenek, úgy tűnik, hogy a hatások nem túl tartós. Néhány nap - vagy talán néhány hét - múlva pedig a motivációd ismét csökken és visszatérsz a régi szokásaidhoz.

Tovább

Működhet-e egy kapcsolat intimitás nélkül?

2022. szeptember 26. 08:44 - Life Advisor

kapcsolat_intimitas_nelkul.jpgRöviden, nem. Egy kapcsolat nem működhet hatékonyan intimitás nélkül, azaz a két partner közötti kölcsönös fizikai és érzelmi kötelék nélkül. Általában az egészséges kapcsolat alapvető szükségletének tekintik az intimitást. Szerelem nélkül nehéz túlélni. Intimitás nélkül úgy érezheted, hogy nem érted meg a párod. Komplikációk alakulhatnak ki a pároddal, ha nincs kölcsönös harmónia köztetek. Egy kapcsolat általában megszakad, ha hiányzik belőle az intimitás, mert nincs, ami összetartsa a párokat a nehéz időkben, míg az intim kapcsolat megteremti a tartós szerelem alapját. 

Tovább
süti beállítások módosítása