(+18) 6 meglepő ok, amiért nincs erekciód

2024. május 26. 07:30 - Life Advisor

erekcios_problemak.pngAz erekciós probléma oka lehet egy stresszes munkahét, egy megoldatlan probléma a partnereddel vagy a harmadik tequila szombat este. Ez rendben van : ha időnként erekciós problémád van, nem feltétlen kell aggódnod. De ha ezen probléma kevésbé helyzetfüggő és inkább rendszeres, akkor valószínűleg merevedési problémáid vannak. A merevedési probléma a férfiak nagyjából 18%-kát érinti. Ők azok, akik képtelenek erekciós elérni vagy fenntartani a behatoláshoz szükséges "szilárd" merevedést. Bár az életkor előrehaladtával a merevedési problémák gyakoribbak, a fiatal srácok sem immunisak erre.

Tovább
komment

Válságban a házasságod? Ne ess pánikba!

2024. május 23. 07:30 - Life Advisor

hazassagi_valsag.pngVálságban van a házasságod? Valószínűleg a legtöbb tanács, amit hallasz az, hogy "Ne ess pánikba!". Ilyen egyszerű, jó hangzású tanács ez, de amikor a saját kapcsolatod bajban van, iszonyat nehéz tudni, hogyan is kell nem pánikba esni. Lehet, hogy olyan helyzetben vagy, ahol vannak figyelmeztető jelek, amikor a feleséged már egy ideje panaszkodik a boldogtalansága miatt, vagy lehet, hogy teljesen elvakult vagy azzal kapcsolatban, hogy a dolgok hirtelen kezdenek szétesni. Akárhogy is, egy válságban lévő házasság általában lassan fullad kudarcba, sokszor évekig is eltarthat.

Tovább
komment

Gyakori kapcsolati kihívások és a megoldás

2024. május 22. 07:30 - Life Advisor

kapcsolat_kihivas.jpgA kapcsolatok magával ragadó utazást foglalnak magukban, melyet szeretet, öröm és személyes fejlődés jellemez. Mindazonáltal nem mentesek az akadályok méltányos részétől. Az akadályok felbukkanása az utazás során gyakori és várható esemény. Az elsődleges stratégia az, hogy közvetlenül szembenézzünk ezekkel a nehézségekkel és elősegítsük a kollektív növekedést. Ebben a posztban megvizsgálunk 10 elterjedt kihívást, amelyekkel te is találkozhatsz a kapcsolatodban és bemutatom azokat a gyakorlati megoldásokat, amelyek hatékonyak ezen kihívások kezelésére.

Tovább
komment

Ez a 3 kérdés elvezet álmaid nőjéhez

2024. május 21. 07:30 - Life Advisor

alomno_kerdesek.pngElég egyszerű kideríteni, hogy készen állsz-e egy kapcsolatra. Nem kell túlgondolnod a szerelmet és a kapcsolatot. Minél jobban "le tudod butítani a dolgokat", annál könnyebbé válnak a kapcsolatok. Nincs szükséged rengeteg pénzre. Nem kell tudnod főzni, nem kell passzolnod a tökéletes férfiról szóló listához. Csak annyit kell tenned, hogy felteszel magadnak három egyszerű kérdést és hagyod, hogy minden a helyére kerüljön.

Tovább
komment

Kérlek, Istenem, kérek még egy napot!

2024. május 19. 07:30 - Life Advisor

ima_isten.pngMa egy szívhez szóló történetet szeretnék veletek megosztani, amely anno számomra is új leckét tanított meg, amikor először hallottam. Attól a perctől kezdve, hogy a szemem rászegeződött, egyértelmű volt, hogy mindent meg kell tennem, hogy mellette legyek. De amikor megragadta a kezemet és elmosolyodott, tudtam, hogy ő a mindenem. Nem is sejtettem, milyen rosszra fordulnak a dolgok. Kezdetben alig vártam, hogy visszatérjek a munkából és mellette legyek. Késő estig nevettünk, játszottunk együtt. Éjjel mellette ültem, néztem, ahogy alszik és vártam, hogy reggel csókkal ébreszthessem. Igen, úgy hangzik, mintha megszállottá váltam volna, de ilyen a szeretet. Néha, amikor a világod jól érzi magát és te a csúcson vagy, az élet közbeszól és úgy mozgat, mint szél a fát. Egy nap szomorúnak tűnt, és gyönyörű és örömteli mosolya eltűnt. Nem érezte jól magát.

Tovább
komment

Lehetünk még barátok egy szakítás után?

2024. május 16. 07:30 - Life Advisor

baratsag_szakitas_utan.pngTalálkozás, szerelem és együttélés életünk végégi. Ez az a fajta szerelem, amelyre mindannyian vágyunk. Vannak, akik szerencsések és együtt érhetik el a közös útjuk végét, míg másokat csak egy bizonyos ideig kíséri egy partner. Amikor megérkeznek egy bizonyos pontra, állomásra, nincs más lehetőség, el kell válniuk. Amikor a közös útjuk véget ér, csak egy lehetőség van. Befejezni a kapcsolatot. De miután egy kapcsolat véget ér, két ember, akinek intim kapcsolata volt, lehetnek barátok?

Tovább
komment

2 apró változtatás a kapcsolatod nagy javulásához

2024. május 15. 07:30 - Life Advisor

kapcsolat_valtozas.pngCsaba és barátnője ugyanazon vitáznak újra és újra. A folyamatos ismétlődés miatt Csaba teljesen elvesztette a fonalat, hogy vajon mi is okozza ezeket a veszekedéseket. Mindig ugyanaz a műsor. Meghallgatja, ahogy a barátnője panaszkodik a munkájáról, majd sír, mondván, hogy nehéz kezelnie ezt és a Csabával való kapcsolatát. Amikor viszont Csaba szándékozik mesélni egy nehéz napjáról, a barátnője néhány perc után félbeszakítja, mondván, hogy túloz. Leginkább arról van szó, hogy Csaba alig kap esélyt arra, hogy megossza érzéseit, mielőtt a barátnője a teljes beszélgetést elutasítaná. 

Tovább
komment

Ezért követed ugyanazt a mintát minden kapcsolatodban

2024. május 14. 07:30 - Life Advisor

parkapcsolat_ujra_meg_ujra.pngA gyermekkori trauma táplálja a kötődési stílusodat. Sajnos a trauma az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy irányítsa a kapcsolatodat. A trauma arra készteti az embereket, hogy "szorongóvá" vagy "elkerülővé" váljanak. Spektrumon működik. Néhány embert enyhén befolyásol a kötődés. A mérgezőbb kapcsolatok tele vannak mérsékelten vagy szélsőségesen kötődő emberekkel. Akárhogy is, függetlenül attól, hogy mennyire vagy "biztonságban" az ellentétek vonzzák egymást. Sajnos a legtöbb ember soha nem fog tanulni a kötődéselméletről. A belső sebeiket sem fogják begyógyítani az egészségesebb kapcsolatokért.

Tovább
komment

Korkülönbség : mennyi a túl sok?

2024. május 13. 07:30 - Life Advisor

korkulonbseg_kerdese.pngTegyük fel, hogy közted és a párod között 11 év korkülönbség van. A 26. születésnapodon találkoztatok és lehet, hogy ő volt a legidősebb srác, akivel valaha randiztál. A korkülönbség kérdése sokak számára nehéz lehet. A leggyakoribb - értelemszerűen - ami felmerül bennünk, hogy bárcsak pár évvel fiatalabb lenne. A barátait megismerve feltűnhet, hogy szintén idősek hozzánk képest, a legtöbbjüknek akár már gyerekük is van, miközben a saját barátaink közül még senki sem házasodott meg. Megesik, hogy mindezt átgondolva egy katasztrofális hang is felüti a fejét amely azt mondja : valószínűleg előbb fog meghalni, mint én és egyedül maradok. Bár a korkülönbség kezdeti szorongást képes okozni, nem vagyok biztos benne, hogy van értelmes és logikus oka annak, amiért ekkora jelentőséget tulajdonítunk az életkornak egy kapcsolatban.

Tovább
komment

A jobb világ építése rajtunk múlik

2024. május 12. 07:30 - Life Advisor

uj_vilag_teremtese.pngMindig úgy tűnt számomra, hogy az emberiség nagyjából két kategóriába sorolható. A "követők / igazi hívők" , akik úgy tűnik, arra vágynak, hogy valaki megmondja nekik, mit gondoljanak és tegyenek. Nagy szükségük van arra, hogy elhiggyék, amit mondanak nekik (különösen, ha úgy tűnik, hogy ez a saját érdeküket szolgálja) és ennek eredményeként nagyon hiszékenyek és ösztönösen kizárnak minden olyan bizonyítékot, amely ellentmond annak, amit igaznak akarnak gondolni. Könnyen manipulálhatók olyan emberek által, akiknek nincs lelkiismeretük, hogy hazudjanak nekik - beleértve a vállalatokat, vallási vezetőket, politikusokat és mindenféle formájú és méretű pszichopatát.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása