4 nyilvánvaló jele annak, hogy ebből soha nem lesz kapcsolat

2023. február 02. 07:30 - Life Advisor

sose_lesz_kapcsolat.jpgÚgy tűnik, hogy a párod szeret téged. Terveket készít veled, mindennap üzenet ír, sőt még ki is mondja, hogy szeret. Érzéseik kristálytiszták, ennek ellenére soha nem teszik hivatalossá a kapcsolatotok. Annak ellenére, hogy úgy viselkedik, mintha kedvelne téged, soha nem kötelezi el magát melletted. A helyzet egyértelmű : érzelmileg érintett vagy ugyan, de nem vagy hivatalos kapcsolat számára. Az ilyen helyzetek pokolian zavarosak. A párod mond egy dolgot, de a döntései nem felelnek meg ennek. Szóval azon tűnődsz : hova vezet ez a kapcsolat? Csak az időmet vesztegetem? Se vele, se nélküle. Senki nem érdemli meg, hogy ilyen bizonytalanságban maradjon. Tehát hadd segítsek neked tisztán látni a dolgokat, hogy továbbléphess, vagy hogy megváltoztathasd ezt az állapotot. Íme azok a jelek, amelyek nyilvánvalóan mutatják, hogy ebből soha nem lesz kapcsolat.

Tovább

Hogyan lehet elmélyíteni a szerelmet egy kapcsolatban?

2023. február 01. 07:30 - Life Advisor

szerelem_elmelyites_tippek.jpgA szerelem az egyik legerősebb érzelem, amelyet az emberek tapasztalnak. Őrült dolgokra késztethet minket és gyakran úgy érezzük, mintha a semmiből jött volna. De mi lenne, ha a szerelmet irányítani lehetne? Mi lenne, ha lennének olyan speciális pszichológiai trükkök, amelyekkel bármilyen kapcsolatban elmélyíthetnénk a szerelmet? Akár hiszed, akár nem, számos technikai létezik, amelyekkel növelheted a szerelmet közted és a párod között. Ebben a posztban hat ilyen technikát ismerhetsz meg.

Tovább

Egy hűséges partner 7 tulajdonsága

2023. január 31. 07:30 - Life Advisor

huseges_partner.jpgKíváncsi vagy, mi kell egy tartós és szeretetteljes kapcsolat kiépítéséhez? Nem vagy egyedül. Sok pár naponta küzd azért, hogy kapcsolata erős, tartós és biztonságos maradjon. Bár az elkötelezettség gondolata gyakran elvontnak vagy túlságosan megfélemlítőnek tűnik, vannak olyan sajátos jellemzők, amelyeket az elkötelezettségre törekvő partnerek következetesen osztanak. Az empátia ápolásától a szeretet értelmes módon történő közvetítéséig a mai bejegyzés mélyen belemerül mind a hét alapvető tulajdonságba, amelyek segíthetnek abban, hogy a köteléket valami igazán tartóssá alakítsd, függetlenül attól, hogy néha mennyire "furcsa" dolgokat éreztek. Ezért, ha azt szeretnéd, hogy a gombóc eltűnjön a torkodból arról, hogyan vidd tovább a kapcsolatod, olvass tovább, hogy hatékony módon jelenj meg önmagad legelkötelezettebb verziójaként.

Tovább

Hogyan vonzd be álmaid pasiját?

2023. január 30. 07:30 - Life Advisor

alompasi_bevonzasa.jpgGyújts meg két gyertyát, szórj köré rózsaszirmokat, majd írd fel a nevét egy papírra és április első teliholdjánál égesd el a gyertya lángjában ezt a papírt. Tegyél mézet a nyelvedre és mondd ki háromszor a nevét, miközben a fényképét nézed. Gyűjts össze 10 aprópénzt 10 egyedülálló férfitól, akiket ismersz, kevesebb, mint 10 nap alatt. Ez csak néhány példa azokra az "őrült" rituálékra, amelyeket a nők azért tesznek, hogy vonzzák a férfiakat. Néhányan más eszközöket alkalmaznak, például ráveszik a barátaikat, hogy mutassák be őket minden srácnak, akiket a barátaik ismernek. Mások olyan férfiakkal folytatnak kapcsolatokat, akik nem keresnek kapcsolatot vagy olyan férfiakkal, akik nem igazán foglalkoznak velük. Könyörögnek a figyelemért és mindent megtesznek, hogy az első srác kedvében járjanak, aki újra randira hívja majd őket. Évekig kergetik a "Nagy Ő-t", sok időt vesztegetnek el rossz randikra, olyan srácokkal foglalkoztak, akik nem tudták, mit akarnak és eltűrték azokat a férfiakat, akik nem voltak megfelelőek számukra. Nem szabad akármilyen pasit keresned és nem szabad megelégedned a középszerű kapcsolatokkal sem, csak azért, mert nem akarsz egyedül lenni. Azt az embert kell keresnek, akit megérdemelsz, aki rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amit egy partnerben szeretnél. Kedves, magas, jóképű, felnőtt ember. Íme 6 hatékony tipp azért, hogy abbahagyd a békák csókolását és végre megtaláld a bájos hercegedet, akiről mindig is álmodtál.

Tovább

4 módszer a megszakadt kapcsolatok javítására

2023. január 28. 07:30 - Life Advisor

parkapcsolat_javitas.jpgFontos szem előtt tartani, hogy ne hibáztasd a másikat és ne mutogass újjal a párodra egy sérült kapcsolat helyrehozásakor. Az ötlet az lenne, hogy arra koncentrálj, hogyan tudod leküzdeni a problémákat és csapatként előrelépni. Mindkét fél tanulhat ilyen módon a hibáiból anélkül, hogy ítéletekkel vagy megaláztatással kellene szembenéznie. A hibáztatással kapcsolatos igazság az, hogy soha nem oldja meg a problémákat és mindkét oldalt védekező módba helyezi. Ahhoz, hogy kijavítsd, ami elromlott, abba kell hagynod azt, ami a kapcsolatotokban a törést okozta. Ne úgy tekint a kapcsolatodra, mint egy olyan helyzetre, ami szenvedést okoz neked, hanem inkább kihívásként, amely garantálja a boldogságot, ha jól csinálod. Tedd félre az összes régi problémádat, mivel azok a múlthoz tartoznak. Beszélhetsz azokról a problémákról, amelyekkel az előző kapcsolati kísérleted során találkoztál, de ha ezekre koncentrálsz, az csak ront a helyzeten. Próbáld meg lezárni a kettőtök közötti rést és állj le a hibáztatással.

Tovább

Hogyan szabadítsd fel önmagad legjobb verzióját?

2023. január 26. 07:30 - Life Advisor

legjobb_verzio_onmagadnak.jpgÖnmagad legjobb verziójának létrehozásához időre, türelemre és szilárd elszántságra lesz szükséged. Lassíts, gondolkodj el az önreflexión és gondold át, hogy mit és miért szeretnél elérni. Ebben a posztban végigvezetünk téged azokon a lépéseken, amelyek segítségével átalakíthatod a gondolkodásmódod, hiedelmeid és a céljaid. Egy hosszú, de hihetetlenül kifizetődő útra lépsz most rá. Készen állsz?

Tovább

Hogyan lehet lezárni az érzelmi távolságot egy kapcsolatban?

2023. január 24. 07:30 - Life Advisor

erzelmi_tavolsag.jpgAz érzelmi távolság azt jelenti, hogy képtelenség harmóniát építeni szilárd érzelmeken keresztül egy kapcsolatban. Ebben a helyzetben érzelmileg idegennek érzed magad a partnered jelenlétében. Ez akkor fordul elő, amikor több erőfeszítést kell tennie a minőségi együtt töltött idő érdekében. A kapcsolatod elveszíti az intimitást, ha nem tudod egyensúlyba hozni a szakmai és a családi életedet. Ez a párod traumatikus tapasztalata miatt fordulhat elő. Gyakorolnod kell az egészséges kapcsolati célokat az érzelmi távolság megkötése és a kapcsolat megerősítése érdekében. Íme a 10 legfontosabb módja az érzelmi távolság megszüntetésének.

Tovább

Nem minden kapcsolat javítja az életminőségünket

2023. január 22. 07:30 - Life Advisor

kapcsolat_es_eletminoseg.jpgA kapcsolat vörös zászlói a potenciálisan káros rutinok vagy cselekedetek mutató bármelyik félnél. A vágy és a szerelem, különösen a kapcsolat elején, elhomályosíthatja az ember ítélőképességét és megnehezítheti a figyelmeztető jelek felismerését. Egyes figyelmeztető jelek, köztük az erőszak és a bántalmazás, ismertebbek lehetnek. Egy online Reddit bejegyzés - ami azóta törölve lett - felhívta a figyelmem erre a problémára, amelyben egy srác leírta, hogy hogyan vetett véget egy három hete tartó kapcsolatának egy lánnyal, mert a barátnője apja egy egyszerű tanácsot adott neki.

Tovább

Hogyan lehet életben tartani a romantikát a házasságban?

2023. január 21. 07:30 - Life Advisor

romantika_hazassagban.jpgA házasság gyönyörű dolog, de nem mindig könnyű. Erőfeszítésre, odaadásra és sok szeretetre van szükség ahhoz, hogy egy házasság működjön. A házasság életben tartásának egyik legnagyobb kihívását jelentő aspektusa a romantika életben tartása. Íme néhány tipp, amelyek segítenek életben tartani a romantikát a házasságodban.

Tovább

6 dolog, amit egy férfi csinál, ha őszintén szeret egy nőt

2023. január 20. 07:30 - Life Advisor

ferfi_oszinte_szeretet.jpgA férfiakat nehéz lehet megfejteni, különösen, ha szerelemről van szó, úgy értem, nehéz igazán megmondani, hogy valóban szeret-e téged. Azt persze mondhatja, hogy igen, szeret, de vajon komolyan gondolja? Ebben a posztban 6 olyan dolgot osztunk meg veletek, amelyek segítenek megfejteni, hogy egy férfi valóban szeret-e téged és szeretné-e látni, hogy a veled való kapcsolata növekszik, szemben egy olyan férfival, aki csak szórakozni akar veled.

Tovább
süti beállítások módosítása