5 tipp, hogy sikerre hangold a személyes energiád

2020. október 27. 07:30 - Life Advisor

good_vibes.jpgHa valaha hallottál a vonzás törvényéről, akkor tudod, hogy az univerzum reagál arra az energiára vagy frekvenciára, amelyet te magadból kibocsátasz. A hasonló a hasonlót vonzza, a pozitív gondolatok pedig pozitív eredményeket eredményeznek. Tehát, ha az életben a sikerre törekszel, vagy a boldogságot, szeretetet vagy a bőséget akarod bevonzani, akkor meg kell győződnöd arról, hogy a saját rezgésünk alkalmazkodik az univerzum frekvenciájához. Röviden : a gondolataink csak akkor válhatnak valósággá, ha megengedjük, hogy megtörténjenek vagyis megemeljük a rezgésszintünket.

Tovább
Szólj hozzá!

Ezek a szokások tartanak vissza leginkább a gazdagságtól

2020. október 26. 07:30 - Life Advisor

money_habits_bad.jpgTudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi igazán gazdaggá az embert, hanem a gondolkodásmód és a szokások, amelyek nap mint nap az életünk részét képezik. Éppen ezért, amikor az átlag ember pénzügyi nyereményre tesz mondjuk szert, hamarosan újra abban a helyzetben találja magát, mint ahonnan elindult. A pénzügyi szokásaid jelentősen befolyásolják a pénzhez való viszonyod és hogy eléred-e a gazdagságot. Vagy talán ami még ennél is fontosabb, hogy képes leszel-e megtartani az elért gazdagságot.

Tovább
32 komment

Mi köze a saját értékeidnek a sikerhez? Több, mint gondolnád.

2020. október 25. 13:00 - Life Advisor

personal_values_towards_success.pngIsmered a saját magad értékeit? Vannak értékeink, amelyeket mondunk és vannak értékeink amelyek megnyilvánulnak a cselekedeteink által. Ha figyeled a tetteid, akkor világosan láthatod az értékeidet is. Vajon ezek megegyeznek azzal, amit mondasz az értékeidről? Ha nem, miért nem?

Tovább
Szólj hozzá!

Siker a munkahely keresésben? Erre szükséged lesz.

2020. október 24. 15:00 - Life Advisor

soft_skill_plan.jpgElgondolkoztál már valaha azon, hogy mi választja el egymástól azokat az embereket, akiknek szinte roskadozik az email fiókja az állásajánlatoktól és a munkaadók könyörögnek, hogy náluk dolgozzanak, azoktól az emberektől, akik újra és újra különböző állásportálokon keresztül jelentkeznek munkákra és egy idő után úgy érzik, mintha ez az egész folyamat maga lenne a fekete lyuk? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Naponta emberek ezreit frusztrálja az a tény, hogy nem találják meg a megfelelő munkahelyet vagy épp utálják a jelenlegi munkájukat. Ahelyett, hogy azt csinálnák, amit akarnak, azt teszik, amit meg kell tenniük a boldogulás érdekében. Amikor elképzelik, hogy az életük következő 40 évében a jelenlegi munkakörükben dolgoznak, úgy érzik, hogy nyomasztó súly nehezedik rájuk és nem látnak mást, mint sötétséget. Az egyetlen fény az alagút végén a hétvégék és az esetleges nyaralás, ha egyáltalán összemerik gyűjteni a bátorságot, hogy szabadságot kérjenek a főnöküktől. Ismerem az érzést, én is dolgoztam így.

Tovább
Szólj hozzá!

Tényleg mindig meglőzi a kudarc a sikert?

2020. október 24. 10:59 - Life Advisor

faulire_think_man.jpgValószínűleg te is hallottad már a "nincs fájdalom, nincs nyereség" vagy az "életünk küzdelmei a legnagyobb áldások" mondatokat. Érdemes lenne tartanunk egy kis szünetet és megkérdezni magunktól, hogy ezek a mondatok igazak? Honnan származnak ezek a hiedelmek? Miért van az, hogy úgy gondoljuk a sikerhez csak és kizárólag a kudarcon keresztül vezet az út? Sok ember ebben hisz. Hiszik, hogy a céljaik vagy vágyaik megvalósításához valamilyen kihíváson vagy traumán kell átesniük. Biztos, hogy a siker felé vezető úton fogsz szembesülni kudarcokkal. De vajon kudarc és óriási dráma nélkül el sem indulhatsz megvalósítani a céljaid?

Tovább
4 komment

Miért TE vagy a sikereid legnagyobb kulcsa?

2020. október 22. 19:11 - Life Advisor

key_success_you.jpgSzerinted mi a siker legfontosabb hozzávalója? Emlékszem, amikor tizenéves kamaszként küzdöttem az élettel, a családi és személyes problémák miatt és láttam azokat az embereket, akiknek ilyenekkel egyáltalán nem kellett törődniük. Olyan munkájuk volt, amit szerettek, a családi és a társasági életük egyaránt nagyszerű volt. Valóban úgy tűnt, hogy szeretik az életüket. Arra is emlékszem, hogy azt gondoltam magamban, hogy én mi a fenéért nem ilyen életet élek? Ismerős?

Tovább
3 komment

2 igazság rólad, ami mindent megváltoztat

2020. október 21. 14:03 - Life Advisor

i_know_what_you_did.jpgValószínű, hogy ha követed a tartalmaimat (amiért rendkívül hálás vagyok), akkor valamilyen módon próbálsz változtatni az életeden. Ezt én imádom. Szeretem, amikor az emberek elkötelezik magukat a legjobb iránt és olyan változásokat hajtanak végre az életükben, amelyek lehetővé teszik számukra a növekedést. De azt is tudom, hogy ezt milyen nehéz megtenni. A saját utamat járom, ugyanúgy mint te, és soha nem akarok úgy tűnni, mintha feltaláltam volna a spanyol viaszt. Mert nem találtam fel. Ugyanolyan ember vagyok, mint te, akik végigjárta a saját állandó növekedési útját, hogy megváltoztassam az életem. Az csupán a véletlen műve, hogy coachként őrülten elkövetek mindent azért, hogy segítsek másoknak is.

Tovább
Szólj hozzá!

5 szabály, hogy boldogulj a mai felfordult világban

2020. október 20. 11:18 - Life Advisor

covid_personal_changes.jpgAz egész világon páratlan turbulenciát tapasztaltunk ebben az évben. Gyakorlatilag mindenképp több kihívás vár ránk, mint azt valaha is gondoltuk volna. Ezek a változások sokaknak elképesztő mennyiségben okoztak stressz ezért bizony különböző módszerek alkalmazására volt szükség. Most, hogy már csak 3 hónap maradt ebből az évből, kicsit kezdjük rugalmasabban kezelni a dolgokat. Miután átéltük a vírus okozta helyzetet, sokan kiépítettünk olyan eszközöket, amelyek segítettek eligazodni a 2020-as év soha nem látott összetettségében. 5 ilyen dolgot azonban mindenképpen kiemelnék a tanult leckék közül, amelyek elengedhetetlenek lesznek számunkra a jövőben is. Fontold meg te is, hogy ezeket az eszközöket használod-e az életedben annak érdekében, hogy megerősítsd a személyiséged, az életed, az önfejlesztésed, a céljaid és az álmaid elérését 2021-ben és a távolabbi jövőben.

Tovább
Szólj hozzá!

Az igazság a manifesztációról és arról, hogyan csináld jól

2020. október 19. 10:12 - Life Advisor

manifestation_truth.jpgHacsak eddig nem valami elszigetelt burokban élted az életed, akkor nagy eséllyel hallottál a manifesztációról. Nagyon divatos technika az önfejlesztés terén. Azok az emberek, akik a sikeressé szeretnének válni, a boldog életet szeretnék megteremteni, alkalmazzák a manifesztációt, hogy megteremtsék mindazt, amire vágynak. A probléma az, hogy vannak félreértések azzal kapcsolatban, hogy mi is a manifesztáció és hogyan kell valójában alkalmazni. Ezért szeretnék most eloszlatni a fejekben néhány mítoszt és tisztázni, hogy mi is ez valamint megmutatni, hogyan tudod te is megteremteni mindazt, amit akarsz.

Tovább
3 komment

5 tipp, hogy rendezd az önmagaddal való viszonyod

2020. október 18. 12:08 - Life Advisor

self_reflection_1.jpgAz élethez nem jár kézikönyv. Nem létezik olyan szabályzat, amely ABC sorrendben tartalmaz mindent és tudjuk, hogy mondjuk a félelem megélése esetén a 27. oldalra, a szorongás esetén az 57. oldalra kell lapoznunk. Mindig az adott helyzetben élünk, cselekszünk és reagálunk. Leginkább ez az a tényező, ami megmutatja, hogyan érezzük magunkat, amely viszont attól függ, hogy milyen gondolatok járnak a fejünkben a nap folyamán. Ha szorongva és stresszesen is kelünk ki az ágyból, soha nem mondjuk azt magunknak, hogy ma inkább nem leszünk önmagunk legjobb verziója. Folyamatosan próbáljuk jobbá tenni a dolgokat. Bár nincs egy mindenki számára megfelelő tipp, mindannyian támogathatjuk egymást olyan gondolatokkal és ötletekkel, amelyek segítenek átvészelni a napot. Íme 5 olyan tipp, amivel rendbe hozhatod az önmagaddal való viszonyod és elköteleződhetsz egy jobb nap iránt.

Tovább
Szólj hozzá!