3 alap dolog, amit minden sikeres ember megtesz

2020. június 10. 11:21 - Life Advisor

success_people.jpgAz élet mindannyiunk számára tele van hullámvölgyekkel. A legtöbb tapasztalat vagy felemel vagy padlóra küld minket. Vagy tanulunk belőlük, vagy bizonytalanságba sodornak minket. A választás mindig a mi kezünkben van. Éppen ez az oka annak, hogy a sikeres emberek teljesen más szemmel nézik a világot. Számukra mindennap új kihívás és az élet olyan kockázat, amelyet tárt karokkal fogadnak. Ritkán félnek és soha nem élnek a múltban. Az egyetlen dolog, ami segíti őket a saját sikereik és a befektetett kemény munka, amelybe 100%-kot beleadnak.

A sikereink függnek attól, hogy milyen emberek vagyunk. Az emberek kb. 80%-ka nem éri el a céljait, mert nincs világos elképzelésük arról, hova szeretnének eljutni. A cél egy utazás, amely rávilágít arra, hogy kik vagyunk és arra kényszerít minket, hogy felfedezzük a valódi énünket. Átlépjük a határainkat és soha nem adjuk fel.

Számos sikeres ember megosztotta már a saját sikereivel kapcsolatos véleményét. Beszéltek szokásokról, fegyelemről, amely mindig motiválta őket.

JK Rowling a Harry Potter sorozat írójának nehéz gyerekkora volt. Soha nem gondolta volna, hogy valaha híres lesz. Kitartása és elszántsága azonban meghozta neki azt a sikert, hogy a világ egyik legkedveltebb írójává vált. JK Rowling azt mondta, hogy a kudarc csak ráébreszt minket, hogy az életben mindig vannak meglepetések, szeretettel és kitartással azonban bármit elérhetünk.

Oprah Winfrey miután mély fájdalomból, szenvedésből és depresszióból kiszabadult, az inspiráció világának egyik vezetőjévé vált. A mai napig arra ösztönöz mindenkit, hogy emeljük fel a fejünket és higgyünk az álmaink szépségében. Soha nem adhatjuk fel és bármi is történjen, folytatnunk kell, amit elkezdtünk.

Mi az a 3 dolog, amelyet a sikeres emberek csinálnak és amely valóban sikeressé teszik őket?

1. A legjobbak abban, amit csinálnak

A következetesség és a fegyelem a sikeres és virágzó jövő kulcsa. Amikor eltökéltek vagyunk, nem engedjük meg, hogy bármi megakadályozza a céljaink elérését. A folyamatos fejlődés, tanulás és gyakorlás az, amely a sikeres embereket a legjobbá teszi. Rengeteg időt szentelnek az önfejlesztésre, olvasásra és soha nem riadnak meg új dolgok elsajátításától.

2. Nem érdekli őket mások véleménye

Azokat az embereket, akik másképp cselekszenek, leginkább nevetségesnek tartják és kritizálják őket. Választhatod azt, hogy figyelsz-e ezekre vagy dönthetsz úgy is, hogy egyszerűen továbblépsz és a céljaidra összpontosítasz. A sikeres emberek mindig a másodikat választják.

3. Tanulnak a tapasztalataikból

Mindannyian különböző helyzetekkel találkozunk az életünkben. Azok, akik sikeresek akarnak lenni, mindig harcolnak, tanulnak a hibáikból és folyamatosan a fejlődés útján járnak. Nem élnek a múltban, gyorsan képesek továbblépni. Ez segíti őket abban, hogy ne térjenek le a siker felé vezető útról.

A sikeres emberek nem születtek sikeresnek, hanem saját sorsukat teremtették meg. Az inspiráció és a motiváció az, amellyel új utakat hozhatunk létre és ami biztosítja, hogy soha ne adjuk fel.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeadvisor.hu/api/trackback/id/tr4015772392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szénáspop 2020.06.11. 08:14:11

aszittem kiveri reggel

metal · http://electric.blog.hu 2020.06.11. 08:14:12

1. hülyeség. Tipikusan nem a legjobbak lesznek sikeresek, hanem a legrátermettebbek.
2. abszolút hülyeség: Hallgatni muszáj mások véleményére, csak jól kell megválogatni, kinek a véleménye számít, és kié nem
3. Na ez az egyetlen ami igaz.

Ami biztos, hogy az igazán sikeres emberek nem olvasnak ilyen "fél oldalban megmondom a tutit" blogokat. (ezzel most be is áraztam magam, mivel elolvastam, bár csak érdekelt, hogy ma mi nem fogja megváltani az életemet)

szánmonoxid 2020.06.11. 08:14:39

Például megtanul helyesen írni?
Ja nem, akkor te nemigen vagy sikeres ember.

Begérke 2020.06.11. 14:11:50

Nem olvas ilyen posztokat.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2020.06.11. 14:11:54

"Nálam többet ki keres?!
Legyél velem sikeres!"
/MLM ügynök/

tatárfejű kutya 2020.06.11. 14:11:57

A felsoroltak még akár igazak is lehetnek, de nem egy olyan országban, ahol minden politikai kapcslatok alapján dől el. Nálunk nagyon ritka eset, ha valaki a szorgalmával és a tehetségével és a kitartásával tud sikeres lenni.

midnightcoder2 2020.06.11. 14:12:01

- Lélegzik
- Eszik
- Szarik

Nincs egyetlen sikeres ember sem, aki ezeket nem csinálja napi szinten (hacsak nincs szorulása). És ezek tényleg alap dolgok, míg az, hogy a legjobb legyél abban amit csinálsz, nem feltétlenül.
Ráadásul hiába vagy te a világ legjobb utcaseprője, túl sikeres ember ettől nemigen leszel.

2020.06.11. 14:12:06

Ezeket az üres bullshit lózungokat tényleg el lehet még adni valakinek, bárkinek?

padlogaz 2020.06.11. 14:12:08

értem, hogy biztos sokan vannak, akik igénylik ezeket a közhelyszerű jótanács-gyűjteményeket, de miért kell az index főoldalára kirakni...
süti beállítások módosítása