Változtatnál valamin 2024-ben? 5 kérdés, ami segíteni fog

2024. január 01. 07:30 - Life Advisor

ujev_ujen.pngAhogy a mondás is tartja : "minden ember a saját szerencséjének kovácsa". Ebben a mondatban sok igazság van és szerintem eljött az ideje, hogy lerakd a 2024-as éved sikereinek alapjait. Azzal, hogy tudatosan beállítod magad az új évre, rengeteget teszel azért, hogy saját kezedbe vedd a boldogságod és a sikereid.

1. Mik az álmaid és a céljaid?

Álmodj nagyot! Tényleg nagyon, úgy értem rohadtul nagyot. Legyen olyan célod, amibe szinte már-már beleszédülsz, ha rágondolsz. Biztos vagyok benne, hogy van ilyen célod, de most tudatosan kapcsolódj hozzá. Hagyd, hogy a célod belobbantsa a benned rejlő tüzet.

2. Milyen embereket szeretnél magad körül tudni?

Gondolj azokra az emberekre, akik támogatnak, inspirálnak és segítenek előrehaladni. Olyan emberekre, akik már ott vannak, ahol te is szeretnél lenni. Vedd körül magad ezeknek az embereknek a pozitív energiájával. Hogyan? Olvass róluk, beszélgess velük, hallgass tőlük podcastokat, nézz velük készült videókat stb. 

3. Mire összpontosítasz az új évben?

Állíts fel világos prioritásokat! Tudatosan irányítsd az energiádat arra, ami igazán fontos számodra és amit el akarsz érni. A fókuszálás a hatékonyság kulcsa.

4. Mit kell elengedned, hogy elindulj az új évben?

Az elengedés az első lépés az újrakezdés érdekében. Gondold végig, hogy mely szokások, gondolatok vagy kapcsolatok nem szolgálnak már téged. Az elengedés teret teremt az új és váratlan dolgoknak. Ki kell lépned a komfortzónádból ahhoz, hogy fejlődhess!

5. Hol szeretnél lenni egy év múlva?

Tűzz ki magad elé világos mérföldköveket az új évre. Ez a belső kép fog irányítani és motiválni. És nagyon fontos : gondold végig, hol leszel egy év múlva, ha nem változtatsz semmin....

A döntés a te kezedben van, ugyanúgy, mint a forró acél, amiből a kovács például patkót formál. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása