Nyitott szívvel élsz?

2023. szeptember 13. 07:30 - Life Advisor

nyitott_szivvel_elni.pngRengeteg emberen látom a mindennapok során azt a problémát, amit a legvadabb elképzelésük sem tartalmaz vagy, amit épp tagadnak : be van zárva a szívük. A dolgok nem mozdulnak előre az életedben, ha emberként teljesen el vagy szigetelődve. A fejlődésed satufékkel áll meg, amikor érzelmileg is megállsz. Mindannyian vágyunk arra, hogy empátiát, hálát, együttérzést és örömöt tápláljunk létezésünk minden pillanatában. Merülj el mélyen magadba és tapasztald meg az igazi lényedet!

Az agyunk bizonyos mértékig megtéveszt minket. Az elménk trükközhet velünk, korlátozó hiedelmek, negatív gondolatok, szorongás és bűntudat hálóját szőve. De íme a jó hír : minden javítható.

A kulcs az, hogy teljes lényként kezeljük magunkat, törekedve a pszicho-spirituális egyensúlyra, az elme, a test és a lélek közötti harmonikus kapcsolatra. Ez az egyensúly lehetővé teszi az energia szabad áramlását.

Ha túl sok stressz halmozódik fel a testünkben, túlterheltnek, dühösnek és állandóan kimerültnek érezhetjük magunkat. A megoldás? Nyílj meg a világ felé, nyílj meg az életednek!

Gondjaink forrása - legyen az depresszió, szorongás, céltalanság vagy bármi más, nem külső dolog. Bennünk lakozik.

Tehát állj meg és tegyél fel magadnak néhány kérdést : 

  1. Hogyan jellemeznéd magad MOST?
  2. Merre tartasz? Ez a helyes irány számodra?
  3. Kik vannak a közeledben? Valóban szereted ezeket az embereket körülötted? Támogatnak vagy hátráltatnak?
  4. Mit gondolsz, hogyan tudnál magadnak több motiváció, békét és egyensúlyt szerezni?
  5. Mire van igazán szüksége a lelkednek?
  6. Hogyan nyílhatsz meg jobban az életre? 

Talán mélyreható átalakulásra vagy önmagad újra felfedezésére vágysz, ami csodálatos. A kritikus rész az, hogy őszinte legyél magaddal és az érzéseiddel. 

Ismételd utánam : 

"Megengedem magamnak, hogy megnyíljak, bízzak, megértsek, empatikus legyek és szeressek. Megengedem magamnak, hogy fejlődjek, közelebb kerüljek valódi énemhez és autentikus lényemhez. Engedélyt adok magamnak, hogy boldog, egészséges és kiegyensúlyozott életet éljek."

Érezd, ahogy a szíved megnyílik és figyeld, ahogy a feszültség elkezd feloldódni. Maradj így egészen addig, amíg nem kezded el érezni a szeretet rezgését. Gyakorold ezt minden egyes nap. 

Ne feledd, hogy a szíved megnyitása időbe telik, de ha mindennap gyakorolsz, lebonthatod a szíved körül keletkezett falakat, jéghegyet, korlátokat bármit. Én hiszek benned!

Sok sikert!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása