14 jel, hogy a lelkitársad közel van hozzád

2021. június 30. 10:53 - Life Advisor

lelkitars_jelek.jpgA lelkitársunkkal való találkozás talán az életünk egyik legfontosabb pillanata és ennek okkal kell így lennie. Találkoznod kell azzal a személlyel, akire számíthatsz, aki azonnal új szintre emel téged és aki egy pillanat alatt mosolyt csal az arcodra. Úgy tartják, hogy mielőtt ez a pillanat megtörténne, az Univerzum néhány jelet küld neked, amellyel azt akarja tudatni, hogy a lelkitársad hamarosan belép az életedbe. Ezért mindenképpen hasznos ismerni ezeket a jeleket, hogy a lehető legjobban felkészülhessünk és ne aggódjunk túl sokat, amikor megjelenik az a bizonyos személy.

1. Dolgoztál magadon

Igaz, hogy a lelkitársad befogadásához elengedhetetlen, hogy a lehető legjobb formádban legyél érzelmileg és mentálisan is. Mindannyiunknak van múltja. Ez a múlt pedig tele lehet olyan dolgokkal és küzdelmekkel, amelyeket inkább elfelejtenénk. 

Amikor időt töltesz önmagad fejlesztésével és javításával a lelkitársad is könnyebben rád találhat. Talán már meg is békéltél a múltaddal és megbocsátottál azoknak, akik megbántottak. Most már azokra a tanulságokra összpontosítasz, amelyeket levontál a múltbéli tapasztalataidból és pozitív változásokat hajtasz végre az életedben. 

Tehát, ha az utóbbi időben meggyógyítottad a sebeidet és értékes változásokat hajtottál végre az életmódodban, akkor nagy esély van arra, hogy a lelkitársad már a sarkon vár téged.

2. Megtaláltad az egyensúlyt

Az élet tele van versengő elkötelezettségekkel, amelyeket kezelnünk kell. Lehet, hogy zsonglőrködnöd kell a munkahelyeddel, a családoddal és a barátaiddal. Életed mindezen aspektusai között meg kell találnod az egyensúlyt, ami időbe telik és mindez nem olyasmi ami egy csettintésre megoldódik. 

Ehhez szükséged lesz arra, hogy valóban megismerd és szeresd önmagad, hogy szűkíthesd a prioritásaid és egyensúlyt teremts a fenti dolgok között. Azonban, ha ezt eléred, minden a maga útján fog haladni és érezni fogod az egyensúlyt és a harmóniát. Érezni fogod, hogy minden a tervek szerint alakul. 

Tudod miért van erre szükség? Mert az univerzum így segít neked mindent kitalálni az életedben, mielőtt elküldeni a lelkitársadat, hogy beilleszkedjen az életedbe. 

Úgy tűnik, hogy az életed most tökéletesen a helyére került, szereted a munkád, pénzügyeid virágoznak, a társasági életed kiváló, visszanyerted az önbizalmad. Lehet, hogy úgy érzed, hogy nincs is szükséged senki másra, hogy teljes legyen az életed, de az univerzum tudja, hogy kell neked valaki és ez a valaki pont rád vár.

3. Szereted önmagad

Van egy mondás, miszerint, csak akkor tudunk igazán egy másik embert szeretni, ha szeretjük önmagunkat. 

Teljesen normális, hogy az emberek tele vannak az önbizalmukkal kapcsolatos kétségekkel és aggódnak amiatt, hogy mások mit gondolnak róluk, hogy emiatt hajlamosak elfelejteni, hogy csak mi magunk számítunk. 

Az önszeretet rendkívül fontos. Ebben a posztban már olvashattál tippeket arról, hogy hogyan érheted el mindezt.

Amint megtanulod szeretni önmagad, készen állsz arra, hogy megoszd önmagad azzal a különleges valakivel, akit az univerzum neked szánt.

4. Deja vu-t tapasztalsz

A deja vu azt jelenti, hogy "már láttam". Volt már olyan veled, hogy először találkoztál valakivel, de úgy érezted, hogy már 1000 éve ismered? Deja vu.

Ez a tudatalattid hangja, aki azt mondja neked, hogy jó irányba mész. 

Ha a lelkitársad keresed a deja vu érzése irányít téged és ugyanígy fogsz érezni a találkozásotokkor. Mintha már ismerném. 

Tehát legközelebb, amikor találkozol valakivel, akivel azonnali kapcsolatot érzel, ne kergesd el az érzéseid. 

5. Megtaláltad az életcélod

Nem tudod milyen karriert válassz? Körbe akarod utazni a világot, de nem tudod, hogy vágj bele? Vagy csak máshol akarsz inkább élni? 

Mindannyian eljutunk egy olyan pontra, amikor nem tudjuk, hogy mit is keresünk itt ezen a világon. Viszont, amíg nem találod ki az életed célját, addig elzárkózol a lelkitársadtól. 

Ha megtalálod a célod és megismered a hozzá vezető irányt, az univerzum elküldi a lelkitársad, hogy veled együtt sétáljon ezen az úton. Természetesen néha akár az is előfordulhat, hogy a lelkitársad is segít megtalálni az életed célját, de ez nem azt jelenti, hogy neked egyhelyben kell ülnöd és várni, amíg megérkezik. 

Inkább kellj fel, dolgozd ki, amit akarsz, mit szeretnél, és hogyan.

6. Tudod, mit akarsz

Miután megtaláltad az életcélod és a számodra megfelelő utat, akkor belső békét fogsz tapasztalni és pontosan tudni fogod azt is, hogy milyen típusú kapcsolatra vágysz.

Ha tudod, hogy mi az, ami fenntartja a szenvedélyed lángját, akkor képes leszel kiszűrni azokat a jeleket, amelyeket az univerzum küld neked és amivel tudatja, hogy valami csak neked van készülőben. 

Ez azt jelenti, hogy tiszta képed van arról, hogy milyen típusú kapcsolatba akarsz kerülni, de nem próbálod egy adott emberhez kötni, mert elég bizalmad van ahhoz, hogy ezt az univerzum megtegye helyetted.

7. Minden exeddel lezártad a kapcsolatot

Legyünk őszinték, az exeinket elfelejteni ugyanolyan nehéz lehet, mint felmászni a Mount Everest csúcsára. Ez valamilyen szinten érthető is, főleg, ha sok időt voltatok együtt és mindvégig azt hittétek, hogy ez örökre szól. Aztán kiderült, hogy ez mégsem így van, így el kell engedned őket.

Igen ám, de ez az elengedés lehet, hogy ijesztőnek tűnik. Ezért, ha úgy látod, hogy kezded elfelejteni az exed és meggyógyulsz azokból a sebekből, amelyeket ez a kapcsolat okozott, az annak a jele, hogy jobb emberrel akarsz lenni. 

Ő pedig máris belép majd az életedbe. 

Hasonlóan, mint önmagad fejlesztésén dolgozni, a korábbi kapcsolatodból való kilépés azt jelenti, hogy bezártad az ajtót és most a legjobb helyen jársz, hogy találkozz a lelkitársaddal és új kalandokat élj meg, a múlt fájdalmaitól mentesen.

8. Pillangók vannak a gyomrodban

Szívügyekben érdemes az ösztöneinkre hallgatni, ehhez azonban képesnek kell lennünk arra, hogy valóban figyeljünk magunkra és hagyjuk, hogy a testünk beszéljen helyettünk. A megérzéseid valószínűleg megmondják majd, amikor a lelkitársad közel van és fel kell készülnöd rá. 

Pillangókat érezhetsz a gyomrodban vagy egyszerűen csak tudni fogod, mindenféle magyarázat nélkül. 

Volt a közelmúltban olyan érzésed, hogy a lelkitársad már közel van? Bízz benne, ugyanis az univerzum így akar téged felkészíteni a jövőre.

9. Romantikus álmaid vannak a pároddal kapcsolatban

Ha egy titokzatos személyről álmodtál, aki miatt ébredés után nagyszerűen érzed magad, akkor ez is egy jel lehet.

Időnként ezek az álmok annyira valóságosnak tűnhetnek, mintha szó szerint ott lennél vele, beszélgetnétek, nevetnétek, egymáshoz érnétek stb. Ami ennél is érdekesebb, ha mindig ugyanazt a személyt látod az álmodban. 

Ezek az álmok ugyanis emlékeztetőként szolgálnak arra, hogy valaki bejön az életedbe és felkészítik a tudatalattidat, így készen fogsz majd állni, amikor eljön a megfelelő pillanat. Ha tehát az utóbbi időben hasonló álmaid vannak, akkor már nem kell sokat várnod, amíg az álmaid valósággá válnak.

10. Szerelmet látsz mindenütt

Bárhova is mész, mindenhol szerelmes párokat látsz, akik kézen fogva sétálnak és úgy egymáshoz simulnak, mintha csak ők lennének a világon. Mindenhol szerelmet látsz, de nem tudod, hogy miért. 

A tévében szerelemről beszélnek, a közösségi média is tele van szerelmi témákkal. Ez eleinte bosszanthat, hiszen egyedülálló vagy, de nem véletlenül történnek ezek a dolgok. A szerelem meg akar jelenni elötted azért, hogy elfogadd őt az életedbe. 

Ha tehát ezt tapasztalod, ne búsulj! A lelkitársad már az ajtó előtt van és kopogni készül.

11. Megbízást adtál az univerzumnak

Felemelted a kezed és hagyod, hogy az univerzum végezze a dolgát. Már nem kergeted kétségbeesetten a szerelmet. Ha már ott tartasz, hogy az univerzumra bíztad a dolgok alakulását, akkor jó úton jársz.

Észrevetted, hogy a különleges emberek, akikkel találkoztál, a semmiből bukkantak fel és nem is vártad, hogy találkozz velük? A nagy kapcsolatok mindig akkor alakulnak ki, amikor a legkevésbé számítunk rá. 

Amikor nem keresed aktívan a szerelmet, akkor fogja az életedbe sorolni azt az univerzum. Ez ironikusnak tűnhet, de pontosan így működik az univerzum.

12. Hasonló típusú emberekkel találkozol

Mielőtt végre megismerkednél a lelkitársaddal, biztosan fogsz találkozni olyas valakivel is, akiről azt hitted, hogy ő a lelkitársad, de mégsem. És akkor találkozol egy újabb emberrel, majd egy újabbal. 

Lehet, hogy hasonló fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, hasonló a családi kapcsolatuk, karrierjük, sőt talán még a nevük is. 

Ez a "másolási jelenség" annak a jele, hogy a lelki társad úton van hozzád. Először viszont túl kell esned a másolatokon. Ebben a szakaszban fontos a türelem és a megérzéseidre való figyelem, mivel biztos nem akarsz majd egy rossz emberrel megrekedni az életedben.

13. Kihasználod az új lehetőségeket

Mivel úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy valakit beengedj az életedbe, több lehetőséged is nyílik új emberek megismerésére. Ezért meglepően gyakorivá válnak a meghívások a családtól, barátoktól.

Ez a társasági élet és a komfortzónából való kilépés növeli annak az esélyét, hogy találkozz a lelkitársaddal. Gyakran a tudatalattid próbál kiszabadítani a kényelem börtönéből és segít megtalálni életed szerelmét. 

Tehát ne érezd furának a hirtelen meghívások miatt, menj és élj társasági életet. Figyelj a testedre, amikor azt mondja, hogy új lehetőségeket kell kihasználnod. Ez ugyanis gyakran azt jelzi, hogy az a bizonyos különleges ember csak néhány lépésnyire van.

14. Isteni időzítés

Ez a legvarázslatosabb a lelkitársad megtalálásnak szakaszában. 

Az isteni időzítés arra a különleges pillanatra utal, amikor megtörténik a nagy elhatározás, meg kell találnod a lelkitársad. 

Ragadd meg ezt a pillanatot, ez csak a tiéd és az univerzum tűzte ki számodra ezt a napot a találkozásra. Hidd el, hogy meg fog történni. 

Ez lehet, egy lekésett vonat, egy lemondott családi ünneplés, vagy hirtelen egy olyan bulin találhatod magad, amelyről korábban azt mondtad, hogy biztos nem mész el. Ne felejtsük el, hogy amikor két lélek arra hivatott, hogy teljessé tegyék egymást, akkor meg is fogják találni a másikat. 

Tehát ha legközelebb valami elromlik vagy valami váratlan dolog történik és úgy érzed, hogy ebből valami jó fog kisülni, akkor bízz az ösztöneidben. Ez végre az a bizonyos pillanat, amikor a lelkitársad találkozik veled. 

Utólag majd amikor visszatekintesz arra, hogy mit kellett ehhez átélned, azt fogod mondani, hogy minden megérte.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

komment
süti beállítások módosítása