6 inspiráló idézet egyenesen a Wonder Woman-től

2020. május 21. 10:24 - Life Advisor

wonder_woman.jpgGal Gadot izraeli modell és színésznő, az erő, a szépség és a hitelesség egyik jelentős példája. A Wonder Woman-nek köszönhetően globális hírnévre tett szert és erőteljes példát mutatott az önelfogadás és a félelem nélküli élet megélésére. Íme 6 inspiráló idézet, amely neked is segíthet, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az életedből.

1. "Vedd körbe magad pozitív, inspiráló és erős emberekkel és mindig jó helyen leszel."

Könnyen érezhetjük magunkat túlterheltnek attól a rengeteg felelősségtől és nehézségtől, amely a vállunkat nyomja. Fontos azonban felismernünk, hogy nem tudunk és nem is kell mindent egyedül megtennünk. Szánj időt arra, hogy pozitív kapcsolatokat alakíts ki másokkal és olyan emberekkel vedd körül magad, akik hasonlóak hozzád. A barátok, a család, a kollégák erős támogatása elképesztő változásokat hozhat az életedben.

2. "Az egyszerű dolgok tesznek minket igazán boldoggá."

Ez egy remek emlékeztető, hogy figyelmet szenteljünk azoknak az apróságoknak, amelyek nap mint nap megtörténnek velünk, bár ezekről a legtöbbször hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Élvezd ki a pillanatot, amikor egy hosszú munkanap végén megihatsz egy pohár bort, amikor egy régi barátod felhív téged és mindennap végén mondj köszönetet az apró dolgokért is az életedben. Mindez boldogsággal tölti majd fel az életed.

3. "Wonder Woman harcos, jobb mint az átlag és fontos, amiért harcol. Víziója a béke és az elfogadás, amely mindenki számára példaértékű."

Fontos tisztában lennünk azzal, hogy melyik csatában érdemes harcolni és melyiket jobb inkább elengedni. Gyakran stresszelünk feleslegesen és pazaroljuk az időnket, gondolatainkat és érzelmeinket. Nézd meg, hogy mi az, ami tényleg fontos számodra. Ezután összpontosítsd a belső hatalmad arra, hogy harcolj azért, ami igazán fontos és nézd meg, hogy mindez milyen hatással van a körülötted lévő világra.

4. "Rengeteg tévhit kering a feminizmussal kapcsolatban. A feminizmus számomra az egyenlőségről szól. Azt szeretném, ha minden ember ugyanolyan lehetőségeket kapna és ugyanolyan fizetést kapnának a nők és a férfiak ugyanazon munkáért. Rájöttem, hogy azért csinálom, amit csinálok, mert ilyen női példaképek voltak előttem, akik már megteremtették az alapokat. Nélkülük nem lehetnék tanult és dolgozó anya, aki az álmait követ. Nélkülük nem lehetnék itt."

Nagyon könnyű irigy lenni a másik emberre különösen a közösségi média által uralt világban, amelyben élünk. Fontos megjegyezni, hogy az igazi siker és eredmény akkor jön, amikor egymás erősségeit, tehetségét, képességeit fejlesztjük. Mindegy, hogy saját vállalkozást indítasz vagy feljebb lépnél a karrieredben, vagy egészséges ételeket főzöl otthon. A legjobb, ha ösztönzöl, támogatsz és jó tanácsokat adsz másoknak.

5. "Úgy gondolom, hogy a nők csodálatosak, mert képesek kimutatni, amit éreznek. Csodálom azokat a nőket, akik ezt megteszik. Azt hiszem, a hiba ott van, amikor a nők elrejtik az érzelmeiket, hogy keménynek tűnjenek. Azt javaslom, hogy bátran mutassuk meg kik is vagyunk és használjuk ezt pozitívan az életünkben."

Függetlenül attól, hogy éppen idegesek, sírnak, csalódnak, a nők gyakran úgy érzik, hogy ki kell küszöbölniük a "gyengeségük" jeleit. Ahelyett, hogy emiatt megbélyegezettnek tartanád magad, fogadd el az érzelmeidet. Használd őket arra, hogy ambíciót meríts minden olyan területen, amely értékes és fontos számodra.

6. "Élj merészen! Egyél fánkot!"

Hagyd abba, hogy mindig másoknak akarsz megfelelni vagy, hogy olyan életet akarsz élni, amit mások elvárnak tőled. Légy tisztában vele, hogy ki akarsz lenni és mit akarsz csinálni.

komment
süti beállítások módosítása