Ne kételkedj az Univerzumban! Ő a legjobb barátod

2020. május 16. 11:30 - Life Advisor

universe_dzsinn.pngAmikor boldog vagyok azt hiszem, hogy a legjobb dolog elrejteni ezt a világ elől, mert ha nem, akkor biztos, hogy valami negatív is fog történni a boldogságunk után. Egész életemben olyan mondatok vettek körül, mint "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" vagy "nem tudom elhinni" vagy "nem vagyok túl boldog". Ha el akarod pusztítani az életed bármely pillanatát vagy kapcsolatát, akkor csak tudasd a világgal és a sors elveszi tőled. De minél inkább gondolkozok ezek, annál kevésbé van értelme számomra. Kell, hogy legyen egy logikus magyarázat, nem? Egyébként sem létezik olyan, hogy kísértene minket a sorsunk, ugye?

Elkezdtem tehát mélyebbre ásni és beleugrottam a legösszetettebb témába - az Univerzumba!

Rájöttem, hogy amikor nem hisszük el azt, ami elértünk, akkor bizonyos mértékig megrontjuk az Univerzumot. Úgy gondolod, hogy nem vagy méltó arra, hogy megkapj valamit, ezért azt hiszed, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Amikor kételkedsz abban, amit kaptál, nem látod, hogy mit érdemelsz. Ha nem tudod, hogy mit érdemelsz, akkor meggyőzöd az Univerzumot, hogy fontolja meg a neked szánt ajándékot újra. Nemcsak önmagadban kételkedsz tehát, hanem az egész világegyetem döntését is megkérdőjelezed.

Amikor meglepődsz, vagy inkább megdöbbensz, mit küldött neked az Univerzum, akkor csak hálás vagy. Vágytál valamire, kértél valamit, dolgoztál érte keményen, az Univerzum meg is adta neked, te pedig azon gondolkodsz, hogy vajon megérdemelted-e ezt? Ha nem gondolod, hogy megérdemled, amit kaptál, akkor arra kényszeríted az Univerzumot, hogy megkérdőjelezze a saját döntését és minden eltűnhet egy szempillantás alatt.

Amikor az Univerzum teljesíti a vágyaid, akkor te miért nem vagy képes elfogadni, amit kapsz?

Ha elfogadod, csak akkor leszel képes megvalósítani az álmaid. Ha nem hiszed el, akkor pedig elutasítod, amit kapsz. Az Univerzum úgy működik, mint egy Dzsinn, a kívánságunk számára parancs. Ha hitetlenséget mutatunk, az Univerzum ezt jelként fogja fel és esetlegesen visszavonhatja a kívánságunkat. Tudod mi történik ilyenkor? Elkezded a "sorsot" hibáztatni, pedig nem ő tehet róla. Ez az élet csak és kizárólag a te felelősséged!

A legfontosabb az, hogy kérd az Univerzumot, amikor pedig teljesülnek a kívánságaid, fogadd el őket és tudd, hogy megérdemled ezeket.

A hála gyakorlásakor, egyszerűen csak elfogadod, amit kaptál. Próbáld meg egyből a köszönöm-öt mondani és elfogadni a dolgokat, ahelyett, hogy kételkednél.

Amikor ugyanis kétségeid vannak az Univerzummal kapcsolatban, akkor az Univerzumot hibáztatod, hogy valamit rosszul csinált, de amikor a hálát gyakorlod, akkor csak megköszönöd az Univerzumnak az ajándékot, amit neked adott. Látod a különbséget?

Az Univerzum egy életre szóló barát. Óvatosan kell bánnod vele, nem kételkedhetsz benne, teljes szívedből bíznod kell benne. Ha hiszel benne, soha nem fog csalódást okozni és nem hagy el. Csak annyit kell tenned, hogy bízol benne.

komment
süti beállítások módosítása