Így maradj továbbra is motivált!

2018. január 29. 07:45 - Life Advisor

jogging-2343558_640.jpgZig Ziglar azt mondta : "Az emberek gyakran mondják,hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos a fürdés sem, ezért kell naponta megmártózni benne." A motivációt különböző forrásokból szerezhetjük, azonban nagyon fontos,hogy képesek legyünk önmagunkat is motiválni, hiszen ez sokkal több plusz energiát ad az életedbe. Íme 8 lépés,amivel továbbra is motiválhatod magad.

 

 1. Kezd egyszerűen!
  Tarts motiváló dolgokat a környezetedben, a szobádban, az íróasztalodon, amelyek a kezdeti lökést adják meg neked minden nap.
 2. Járj pozitív társaságba!
  Találkozz pozitív emberekkel,akikkel motiváljátok és inspiráljátok egymást. Ez lehet egy remek buli, vagy csak egy beszélgetés egy csésze kávé mellett.
 3. Tanulj és képezd magad!
  Folyamatosan szentelj időt annak,hogy fejleszted önmagad. Itt a blogon és a Facebook oldalunkon is megteszünk mindent annak érdekében,hogy megkapj minden támogatást.
 4. Maradj pozitív!
  Ha nehézséggel kerülsz szemben, tekints rá úgy, mintha megoldandó feladatok lennének és sikerre fogod vinni őket.
 5. Állj le a folyamatos agyalással!
  Amikor belekezdesz valami új dologba, óvatlanul is elkezded túlgondolni a dolgokat, ahelyett,hogy csinálnád. Cselekedj és élvezd a pozitív változást.
 6. Ismerd meg önmagad!
  Nemcsak a motiváció szempontjából,de bármilyen élethelyzetben nagyon fontos,hogy ismerd önmagad és tudd,hogy mikor van szükséged extra adag motivációra.
 7. Kövesd a fejlődésed!
  Fontos,hogy mindig tudd ellenőrizni,hogy hol tartasz, miközben a célod felé vezető úton haladsz. Így saját magadnak is visszajelzést tudsz adni,hogy igen jól csinálod és időben észreveszed,ha valamit meg kell változtatnod.
 8. Segíts másoknak a motiváltságoddal!
  Bizonyára téged is inspirálnak olyan valós élettörténetek,amelyekben azt olvashatod,hogy a motiváció és a cselekvés micsoda fantasztikus változásokat indított be a másik ember életében. Ez neked is nagy előrehaladást tud biztosítani. Ha pedig megvan a saját sztorid, oszd meg másokkal és segíts másokat inspirálni. A Life Advisor csapatával mi is folyamatosan várjuk a sikersztorikat,amelyeket a Facebook oldalunkon vagy akár itt a cikk hozzászólásában is megoszthatsz velünk és másokkal is.
süti beállítások módosítása