Az emberek belső csatákat vívnak, amelyekről semmit nem tudunk

2023. szeptember 15. 07:30 - Life Advisor

harcok_belul_ember.pngHihetetlen hetem volt. Olyan dolgok történtek, amelyeket a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna. Az utóbbi időben szóhoz sem jutottam, annyira váratlanul ért minden. Olyan volt, mintha az életem napról napra szürreálisabbá válna. Az egyik pillanatban jól éreztem magam, aztán a következőben a szemem könnybe lábadt és a gombóc a torkomban újra visszatért. Egész nyáron az érzelmek hullámvasútján ültem, és úgy tűnik, hogy mindez egyre intenzívebbé válik. Mindezek a meglepetések és az életet megváltoztató események azonban megtanítottak valamire.

Soha nem tudhatod, hogy valaki más mit gondol vagy min megy épp keresztül.

Minden egyes ember odakint a saját problémáival foglalkozik. Mindenki valamilyen csatát vív. Vannak, akik jobban el tudják rejteni, mint mások, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fáj nekik. 

Embernek lenni hihetetlenül összetett dolog. 

Mindannyian megteszünk minden tőlünk telhetőt, de néha még a jó se jó. Ezért mindenekelőtt meg kell tanulnunk a megbocsátás művészetét. 

Azok az emberek, akiket szeretünk, néha furcsán viselkedhetnek. Össze fogják törni a szívünket, még akkor is, ha ez soha nem volt szándékos.

Lehet, hogy a legjobb szándék vezérelte őket, de valahol útközben letértek a helyes útról. Az élet túl sok lett ahhoz, hogy ezt kezelni tudják és nem tudták tartani a lépést.

Mindannyian ismerjük ezt nem? 

Nem éreztük már mindannyian, hogy milyen érzés mindent megtenni azért, hogy a felszínen maradjunk? Hogy a fejünket kint tartsuk a vízből?

Ilyen helyzetben szinte lehetetlen élni, mégis sokan közülünk napi szinten ezt tesszük. 

Küzdünk a saját démonainkkal, a mindennapi élet nyomásával és stresszével együtt. Megpróbálunk "mindent megtenni" és soha nem tudunk igazán megfelelni. 

Tehát ne felejts el kedvesnek lenni az emberekkel.

Ha valaki cserbenhagy, nézd meg, hogy megpróbálhatod-e megérteni őt ahelyett, hogy kizárnád.

Nézd meg, hogy találsz-e könyörületet az iránt, amin keresztülmennek, ha beleképzeled magad a helyükbe, majd próbáld megtalálni a szívedben mindazt, ami segít, hogy megbocsáss nekik.

Lehet, hogy nem tökéletesek, de ki az?

Az emberek mindig tökéletlenek lesznek, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes őket szeretni.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

süti beállítások módosítása