Így segít a csend hatalmas ereje szakítás után

2022. december 12. 07:30 - Life Advisor

csend_ereje_szakitas.jpgA szakítás szörnyű dolog, amely nagyon fáj a lelkünknek. Ez egy riasztó helyzet és a hallgatás megfelelő erejével kell megküzdenünk vele. A csend gyorsan meggyógyítja a lelked. Az viszont, ha szakítás után továbbra is vitatkozol az exeddel teljesen lemeríti azt. Az exed kritikája kínozni fog. Meg kell szüntetned vele mindenféle kapcsolatot és azokkal is, akik kapcsolatban állnak vele. Maradj csendben és készülj fel a szakításból való kijutásra. A csend tudatja veled, hogy mennyit is érsz valójában. Íme, hogyan segít neked a csend szakítás után.

1. A csend kiváló módja a lezárásnak

A csend a legjobb megoldás a szakítás leküzdésére. Ha tisztelettel fejezed be a kapcsolatot és nem adsz indokot senkinek, az azt jelenti, hogy tisztában vagy a párkapcsolati készségekkel. Miután befejezted a kapcsolatod, a csend kiváló eszköz lesz arra, hogy mindent békésen lezárj magadban.

2. A csend egyértelműséget ad

A csend lehetővé teszi, hogy megvizsgáld a szakításod. Eltávolít mindenféle bizonytalanságot. Amikor nem beszélsz és nem keresed egyedül a választ mindenre, akkor tudod majd meg a szakításod pontos okát. Ezenkívül tudatosulnak benned azok a dolgok, amelyek nem működtek a kapcsolatotokban.

3. A csend segít megőrizni a mentális elégedettséget

A csend vígaszt nyújt az elmédnek. Ha a csend helyett inkább beszélsz, elveszíted az energiád. A szorongásod fizikailag és mentálisan is zavarni fog. Ha nem beszélsz, a depressziód szintje napról napra csökken. A csend fokozatosan gyógyítja az elméd, eltávolítja a stresszt és gyógyítja a lelked is.

4. A csend irányítja az érzelmeid

Általában az emberek többsége agresszívvá válik egy szakítás után. Mindenki számára problémákat okoznak. De ez a viselkedés elkerülhető. Maradj csendben! Ez hatékony módja a valódi érzések manipulálásának. A csend megszünteti az érzékenységed és érzelmi stabilitást biztosít. Megtanulod, hogyan irányítsd az érzelmeid a csenden keresztül.

5. A csend felhatalmaz téged

Ha a szakítás után csendben maradsz, az feljogosít arra, hogy önellátó és robosztus emberré válj. De ha továbbra is nyomozol az exed után, az annak a jele, hogy még mindig érdekel az előző kapcsolatod. Ahhoz, hogy megmutasd az akaraterőd, csendben kell lenned. Segítene, ha aktívan keresnél egy új utat, hogy megmutasd az exednek, hogy a saját befolyásod alapján uralod a világot.

6. A csend csiszolja a belső éned

A szakítás után a sors iróniája belülről megtörik. A csend az egyetlen taktika, amely segít, hogy a belső éned megjelenjen a világ színpadán. Úgy fogod gondolni, hogy képes vagy teljesíteni azokat a vágyakat, amelyeket az exed nem teljesített. A személyiséged ápolására fogsz összpontosítani.

7. A csend segít hogy terapeutához fordulj

A csend lehetővé teszi, hogy párkapcsolati terapeuta segítségét kérd. Lesz néhány kérdés a fejedben, ami még mindig irritál, ezért áttérsz a párkapcsolati terápiára. A párkapcsolati tanácsadó különböző taktikákat alkalmaz, hogy ellazítson téged és hatékonyan talál megoldást a problémádra.

8. A csend arra ösztönöz, hogy tovább lépj

Amikor a csendet a szokásoddá teszed egy szakítás után és elkezdesz magányos életet élni, eljön az idő, amikor a csend arra késztet, hogy előre lépj az életben. Segít felvázolni a gyönyörű utakat a közelgő élethez. Arra kényszerít, hogy azt gondold, egy szakítás nem teheti tönkre az életed. Ehelyett arra fogsz koncentrálni, hogy tovább lépj és megszerezd életed legjobb verzióját. 

9. A csend elég éretté tesz ahhoz, hogy újra randizz

Az utolsó szakaszban a csend intelligens emberré tesz. Most már képes vagy értékelni a másik személyt. Érett vagy arra, hogy a következő döntést bölcsebben hozd meg. A csend lehetővé teszi, hogy jó emberekkel randizz, nagy intelligenciával és felelősséggel. 

A csend segíthet abban, hogy mindent békésen lezárhass. Azt mutatja, hogy megérted a kapcsolatokat, ha képes vagy tiszteletteljesen szakítani valakivel. A csend általánosságban lehetővé teszi, hogy megfelelően megvizsgáld a szakítás okait. Fokozatosan talpra fogsz állni és hatalmad lesz az életed felett. A csend segíteni fog a gyógyulásban, merész és független emberré válsz. A csend az egyetlen stratégia, amely lehetővé teszi belső éned globális megjelenését.

 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása