Szerelmes vagyok egy képzeletbeli lányba

2022. október 19. 07:30 - Life Advisor

kepzeletbeli_lany_szerelem.jpgKét év telt el azóta, hogy a legnagyobb szívfájdalmat szenvedtem el. Az életem nagyon nehéz volt abban az időben. Életem legkeményebb éve volt. Depressziós voltam, elhagytam magam és a munkámat is. Anélkül, hogy dolgoztam volna, egy kis passzív jövedelmet kerestem az írással és ez rendben is volt így. A szakításom előtt céget alapítottam. Volt egy tíz főből álló csapatom, akiket szintén elvesztettem. A csapat vezetője, azaz én, demotivált voltam. Hogyan működhetne egy csapat megfelelő útmutatás és vezetés nélkül. Néhány hónappal a szakítás után biciklis balesetet szenvedtem. Majdnem egy hónapig tartó ágynyugalomra voltam ítélve. A legjobb barátom ott volt mellettem és a szüleim is támogattak. A zene és a könyvek is velem voltak. A továbblépés folyamata csaknem két évig tartott. Azonban nem utálom őt és nem utálom a "szerelmet" sem. Az elmúlt két évben vártam rá, de most tovább léptem. Majdnem. 

Csak annyit tehetek, hogy a legjobbat próbálom kihozni magamból. Mindig próbálok előre lépni. Most nem gondolok rá túl sokat, de még most is nagyon hiányzik néha. Ez volt az első szerelmem, a gyerekkori szerelmem. 

Oké, beszüljünk a poszt címéről. 

A képzeletbeli lány minden, amiért olvasol, ugye?

Mostanában egy képzeletbeli lányra gondolok. A szemem nem látja teljesen, de aranyos, szép. de homályos arcú. A szívemben tudom, hogy ő a legaranyosabb. Bár nem hallottam a hangját, azt hiszem, az lenne a legédesebb. 

Hogy néz ki? Az én fejemben így : 

Egy kék ruhás, 21 éves lány, aki pillangóként bolyong a kertemben. 

Nem emlékszem, hogy beszéltem volna vele. Békességet érzek viszont, ha rá gondolok. Az érzés teljesen más, mint amit valaha is tapasztaltam. 

Így éreztem magam, amikor először beleszerettem.

De a vele való élmény mennyeibb, tisztább és gyönyörűbb, a pontos szó talán a "békésebb" lenne. 

Csak mosolygok, ha rá gondolok. Minden alkalommal hiányzik, amikor látom, hogy "repül" a kertemben, mint egy kék pillangó. 

Azonban soha nem akartam látni őt és soha nem kényszerítettem a képzeletemet, hogy ne legyen homályban az arca többé. Az, ahogyan vele vagyok, csak nekem számít. Nem akarom megérinteni, mert szeretem, ahogy vele vagyok. Az, hogy benne van az életemben, egy kicsit fényesebbé teszi a stresszes életemet és ártatlansága minden nap mosolyt csal rám. 

Ezek a dolgok fontosak számomra és nem akarom elrontani őket.

Az a tény, hogy nem igaz, nem számít. A képzeletem teremtette és ennek örülök. Arra inspirál, hogy tovább lépjek, verseket írjak, vagy épp ezt a cikket. 

Amikor tovább akartam lépni, mindig ezt az egy kérdést szoktam feltenni magamnak : 

Megtörténhet-e a szerelem kétszer?

Most már tudom a választ.

Igen, szerelmes vagyok egy képzeletbeli lányba. Ő a legaranyosabb és repül, mint egy pillangó!

Minden alkalommal, amikor szünetet tartok a munkámban, rá gondolok, mosolygok és elpirulok. Még a gondolata is arra késztet, hogy szünetet tartsak. 

Valahányszor utazom, rá is gondolok. Érzem a hűvös levegőt, hallgatom a kedven zenéim és csak rá gondolok. 

A kiléte ismeretlen számomra és tudom, hogy nem valódi. 

Ennek ellenére megkönnyíti a küszködő életemet, megkönnyíti minden utazásom, mosolyt ad a stresszes napjaimhoz, apró szüneteket ad a sűrű beosztásom mellé és boldogságot, ártatlanságot és tiszta örömöt hoz az életembe.

Hálás vagyok, hogy mindig egy aranyos kék pillangó repül a fejemben, akivel örökké boldog maradhatok. 

Miatta minden nap mosolygok.

Miért gondolok erre a képzeletbeli lányra?

Író vagyok, és mi, írók romantikusak vagyunk - reménytelenül romantikusak. Sokat gondolunk és képzelünk. Még mindig írok szerelmes verseket az első szerelmemről, az elveszett szerelemről, a képzeletbeli szerelemről és a jövőbeli szerelemről. 

Majdnem két éve vagyok szingli és soha nem tapasztaltam elég szeretetet!

Talán ez magyarázza a szeretet iránti vágyamat és azt, hogy hány dolgot képzelek el a fejemben.

A szeretetbe vetett hitem a legnehezebb szívfájdalom után is erős marad. 

Még mindig várok valakit, aki jobb, aki érett és akivel együtt tudok fejlődni. Szerelmes verseket akarok írni neki. Jó lenne vele utazni a világ körül. Együtt gyönyörű életet élhetünk.

Vágjunk bele!

Az élet egy gyönyörű utazás. Biztosan találok valakit.

 A fenti poszt Inu Etc igaz története alapján készült. Inu fiatal és rendkívül sokoldalú vállalkozó, webdesigner, marketinges, író, aki feltörekvő fiatal vállalkozóknak segít a saját online üzletük elindításában.  

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása