4 tipp,amivel férfiként bizalmat és biztonságot sugározhatsz

2022. szeptember 25. 07:30 - Life Advisor

ferfi_bizalom_biztonsag_tippek.jpgEmlékszel még a régi szép időkre, amikor egy férfinek nem kellett önbizalom és stabilitás ahhoz, hogy boldoguljon a társkereső piacon? Nem? Nagyon helyes, ilyen ugyanis soha nem volt. Olyan korban élünk, amikor mindez egyre nagyobb kihívást jelent, mert a paraméterek megváltoztak. Néhány férfi könnyedén úgy érezheti, mintha igazságtalan lenne az egész társkeresés. Úgy érezhetik, hogy hét számjegyű fizetéssel kell rendelkezniük, hetente hétszer kell terápiára járniuk és legalább ennyiszer az edzőterembe is persze. Az igazság az, hogy ezek nem azok a paraméterek, amelyekre szükségük van a sikerhez. Persze lesznek olyan ők, akiket ez érdekel csak, de a legtöbbjük olyan férfit keres, akiben megbízhatnak és biztonságot nyújt számukra. Ezt pedig csak úgy tudod megtenni, ha te bízol önmagadban és biztonságban élsz. Íme, hogy érheted el mindezt.

A normáid tükröződjenek az életedben

Az első lépés egyszerű; megváltoztatod a normáid arra vonatkozólag, hogy mit engedsz be az életedbe.

Mit jelent ez?

A jelentését tudod, érted, de azt kell megértened, hogy SZÁMODRA mit jelent ez. Minden normának a mentális, lelki és fizikai egészséged körül kell forognia.

  • Mentális: Nem engedheted meg, hogy bármi megzavarja a mentális egészséged. Vess véget azoknak a kapcsolataidnak, amelyek már nem szolgálnak téged, határolódj el az életed stresszes feladaitól és mindig keress stratégiákat az önfejlesztéshez.
  • Fizikai: Nem kell testépítőnek lenned, de formába kell hoznod magad. Az egészségügyi céljaid középpontjában a jobb életmód kialakítása álljon, ne pedig egy body building verseny.
  • Lelki: Nem kell vallásosnak lenned ahhoz, hogy spirituális legyél. Nem kell hinned semmiben ahhoz, hogy spirituális legyél. Annyit kell tenned, hogy a belső lényeden keresztül élsz. Tanulj magadról valami újat minden egyes nap és higgy magadban.

Légy képes továbblépni 

A nők próbára tesznek téged, akár tudat alatt, akár szándékosan. Át kell menned a próbán és ha úgy adódik, hajlandónak kell lenned tovább lépned. 

Ez a pont, kicsit az előzőben leírtakból táplálkozik. Ha nem változtatsz, semmi nem fog változni. 

Hallottad már valaha egy férfi barátod a párkapcsolatáról vagy randijáról beszélni? Észrevetted, hogy mindig a nő szemszögéből beszélt a kérdésekről?

  • "Mit tehetek, hogy ő...?"
  • "Talán ad nekem egy esélyt, ha én..."

Minden olyan kapcsolat, amelyben megkérdőjelezed önmagad, olyan, amelyből azonnal ki kell lépned. Nem érdekel, hogy első randi, nászút vagy első éves évforduló. Lépj ki! (Ha nem teszed, az élet úgyis kiléptet, csak az már lehet nem lesz számodra kellemes, sőt, biztos nehezebb lesz.)

Ez nem arról szól, hogy gyenge vagy, ez a saját értékeid megbecsülése. Tudnod kell az értékeidet és bárkinek, aki ezeket megkérdőjelezi, nincs helye az életedben.

Mindig legyen terved, akkor is, ha nincs

Minden tervhez rendelkezned kell egy másikkal is, mert mi van, ha az elsőt nem sikerült végrehajtanod. Néha nem lesz meg a második terv, de szükséged van egy olyan hozzáállásra, amivel képes leszel kitalálni egyet.

A tervezés elég egyszerű, amin a legtöbben elbuknak az nem más, mint maga a tervek végrehajtása, azaz a tettek, a cselekvés.

Nincs B vagy C terv, ha nem hajtod végre az A tervet.

Mindig tartsd kézben az irányítást

Elvesztetted már az irányítást az életed felett? Hibáztál már az életedben? 

Tanuld meg irányítani az érzéseid! Ha a fenti pontokat képes leszel a saját életedben irányítani, akkor nem veszíthetsz. Ezek ugyanis azok a szegmensei az életednek, amelyeket irányíthatsz. 

Meg kell értened, hogy hatalmad és kontrollod van az életedben lévő önbizalom és biztonság felett. Életmódbeli változásokat kell végrehajtanod, hogy felépítsd az önbizalmad és a biztonságot. Megpróbálhatod eljátszani, de a nők garantáltan átfognak látni rajtad. A önbizalom és a biztonság nem velünk születik, nem is örökölhető, de saját magunk által megteremthető és fejleszthető. Vágj bele!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása