5 döntés, amit meg kell hoznod, ha érezni akarod a siker ízét

2021. január 16. 09:27 - Life Advisor

sunshine_man.jpgAhogy belekezdünk egy újabb évbe, valószínűleg az életcélunkra, álmainkra és arra törekszünk, amit el szeretnénk érni. Tudjuk, hogy az újévi fogadalmaknak elég rossz a hírük, mert az emberek többsége az első hónapok után elveszíti az összpontosítást és ellenállásba kezd. Az év kezdése célokkal, elhatározásokkal vagy bármi mással, legyen a terved része, mert ez életed folyamatos növekedésének, boldogságának és beteljesülésének a kulcsa. A siker akkor következik be, amikor cselekszünk, napi döntéseket hozunk, amelyek a legjobb önmagunkhoz vezetnek.

Minden embernek különböző céljai és törekvései vannak., A boldogság gondolata mindannyiunk számára más jelentőséggel bír. Boldogságra és szabadságra vágyunk. Vágyunk arra, hogy felébredjünk és a drága időnket a számunkra legfontosabb dolgokra fordítsuk, keressük a lehetőségét annak, hogy megtanuljuk szeretni a mindennapokat.

Az élet mindenki számára nehéz. A kihívások miatt gyakran érezhetjük úgy, hogy elakadtunk és nincs tovább. Annak ellenére, hogy mi történt veled a múltban vagy hol tartasz most a növekedésben, boldog életed lehet. A siker az elmédben kezdődik, majd a cselekedeteiden keresztül nyilvánul meg.

1. Hozz lére egy bevételt termelő tevékenységet

A legtöbb ember életében a heti 40 órás munka nem ismeretlen, sőt sokszor ennél többet is képesek vagyunk munkával tölteni. A legrosszabb, ha mindezt úgy tesszük, hogy közben utáljuk, amit csinálunk.

Az érzelmeid és a mentális egészséged az életed többi területére is kihatással van. Ha itt nincs meg az egyensúly, akkor esélyed sincs arra, hogy észrevedd az életedben felbukkanó lehetőségeket.

Ma már nagyon egyszerű hozzáférni bármilyen információhoz és megtanulni a gazdagság megteremtését. Használhatod az internetet, a közösségi médiát, technológiát és szoftvereket álmaid karrierjének megtalálásához vagy a szenvedélyednek megfelelő vállalkozás elindításához, fejlesztéséhez. Használd ki a lehetőséged egy olyan bevételszerzési helyzet kialakításához, amely megfelel a céljaid építéséhez.

2. Vess véget a mérgező kapcsolatoknak

A bevételszerzési lehetőségeken túl a kapcsolataink is óriási hatást gyakorolnak a fejlődésünkre. Sokféle kapcsolat létezik, amelyek örömöt okozhatnak nekünk vagy csalódást okozhatnak a mentális egészségünkkel kapcsolatosan.

A kapcsolatok azért nehezek, mert benne van a szeretet és az érzelem is és valószínűleg tudod, hogy a szeretet nem igazán racionális. Bármely mérgező kapcsolat lerombolhat téged és eltéríthet a sikerhez vezető útról.

Nehéz döntést kell hoznunk, hogy a negativitást bármely formában kitakarítsunk az életünkből, azonban a negatív kapcsolatok megszüntetése a legfontosabb lépés.

3. Lépj ki a kényelemből

Nem könnyű belelépni valamibe, ami megijeszt minket és túllépni azon, amiről az elménk próbál meggyőzni minket. Gyerekként szabályokat tanítanak nekünk. Megtanulunk bent maradni a sorba és azt tenni, amit a társadalom normálisnak tart. Arra ösztönöznek minket, hogy a komfortzónánkon belül éljünk. Ha felnőttként is betartod ezt a tanácsot, akkor elszalasztod a növekedés és a kaland lehetőségét az életedben.

Ahhoz, hogy sikerorientált emberként növekedhess, új dolgokat kell csinálnod és ki kell derítened, hogy mire is van szükséged. Minden nap a komfortzónádon kívülre kell lépned, hogy boldog és kielégítő élményeket szerezhess.

4. Figyelj az egészségedre

Egészséged és energiád elengedhetetlen a hosszú és sikerekkel teli élethez. Az egészségeddel törődnöd kell. Figyelj arra, hogy mit viszel be a szervezetedbe, mert ezek erőteljesen befolyásolják az érzéseidet, az önmagadhoz és a világhoz való hozzáállásod.

5. Ne hagyd, hogy az önelégültség nyerjen

A hálát a kihívásokkal járó helyzetek ellenére is rendszeresen gyakorolnunk kell. Hálásnak kell lennünk, de soha nem szabad összekevernünk a hálát az önelégültséggel. Hálásnak kell lenned, miközben a további fejlődésedre törekszel. Jelentős céljaid vannak konkrét okokból. Soha ne engedd, hogy az önelégültséged tanítson arra, hogy kevesebbel is beérd, mint amennyit szeretnél és megérdemelnél.

Fantasztikus éved lehet, több pénzt kereshetsz, jobb kapcsolatokat alakíthatsz ki és elérheted a kitűzött, határozott céljaid. Megérdemled, hogy minden napot a legjobb életeddel töltsd. Hozz olyan döntéseket, amelyekkel megízlelheted a siker ízét.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeadvisor.hu/api/trackback/id/tr116391724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.01.17. 17:35:26

1. Ez olyan, mint amikor az egerek megkérdezik az erdõben a bölcs baglyot, hogy hogyan védjék meg magukat a macskától. - Változzatok át sündisznóvá, azt nem bántja a macska! - De hogyan ? - Az már nem az én dolgom, én csak stratégiai kérdésekkel foglalkozom!

2. Ha nincs ilyened, sürgõsen tegyél szert egyre hogy véget vethess neki.

3. Ja, Bill Gates is nyilván úgy lett milliomos hogy utálta a számítógépeket, de kiépett a komfortzónájából. Ja bocs, nem is. Soha nem lehetsz igazán jó abban, amit nem szeretsz. Ezzel együtt lehetsz benne sikeres, de csak akkor, ha olyan dologról van szó, ahol a sokadik helyezettnek is jár érem. Ezekkel viszont ritkán lehet igazán nagyon szakítani.

4. Ez az egy ami igaz ebbõl, viszont ez ettõl függetlenül is az.

5. Ne legyél önelégült, mert te ennél többet érdemelsz. Gyönyörû önellentmondás.

inebhedj - szerintem 2021.01.18. 12:04:28

so scientology, such coaching, much bullshit

"Nehéz döntést kell hoznunk, hogy a negativitást bármely formában kitakarítsunk az életünkből, azonban a negatív kapcsolatok megszüntetése a legfontosabb lépés."

Ez a legnegatívabb, legostobább és legagresszívabb gondolat, amivel valaha csak találkozhatsz, menekülj minden olyan ember közeléből, aki ilyesmiket mondd, gondol, tanácsol!

Tsteinar 2021.01.18. 12:04:29

Nagyon érdekes poszt, hasznos tanácsok...jah nem ide bocs.
Az ilyen lifeadvisorcoachmentornaplopókat elküldeném nyáron kapálni pár hétre, kilépni a kényelemből.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2021.01.18. 12:04:30

És mit nevezünk sikernek? Pénz, csillogás? Fityfenét. Ahány ember annyi féle. Buddhának az volt a siker hogy egész nap meditált egy fa tetején ülve lótuszülésben. Elon maszknak az hogy a világ leggazdagabb embere legyen. Schumachernek az hogy ő nyerjen legtöbbször a forma1-ben. Di Caprionak az, hogy minél többször oscart nyerjen. Egy csajágaröcsögei családanyának az, hogy becsülettel felnevelje a gyerekeit, tisztességes családja legyen. Egy hajógyári dokkmunkásnak az, hogy mindennap sikerrel megoldja a rábízott feladatot a munkájában. Aki nem így gondolkodik ~s mindig a másik ember sikereit lesi, azt akarja véghezvinni, akkor nagyot fog csalódni lehet az Maszk vagy Caprio. Én egyiket sem szeretném. A lényeg az, hogy harmóniában éljünk önmagunkkal bármelyik fenti példa mentén, szeressük amit csinálunk, és akkor az önmagunk által végzett munka sikere sem marad el.

bárisnya 2021.01.18. 12:04:32

Az ilyenek miatt nem olvasok önsegítő könyveket és rühellem a főállású motivátorokat.
Ezt sem olvastam el, mert én meg véleményben és kritizálásban vagyok profi.
Legalább olyan önelégülten, mint a fenti "modern" falvédőszöveg-gyűjtemény.
süti beállítások módosítása