9 jel, hogy a párod érzelmileg megcsal téged

2020. április 19. 13:57 - Life Advisor

megcsalas_relationship.jpgA megcsalás nem minden esetben jelent fizikai értelemben történő hűtlenséget. Lehet, hogy érzelmi afférról van szó, bár ezt tényleg nehéz jól meghatározni. Ennél már csak az nehezebb, hogy esetleg te nem követsz-e ilyen típusú hűtlenséget, az abszolút nehézség pedig kideríteni, hogy a párod érzelmileg megcsal-e téged. Van viszont néhány jel, amelyre érdemes figyelni, ha úgy érzed, hogy van egy harmadik a kapcsolatban még akkor is, ha nem történt testi kontaktus. Ezt a 9 jelet fogom neked most én is bemutatni, amely utalásként szolgálhat arra, hogy a párod ilyesmi érzelmi megcsalásban vesz részt. Ne feledd azonban, hogy csak azért, mert ezen jelek közül néhányat látsz a partneredben, az nem feltétlen jelenti azt, hogy tényleg hűtlen volt veled. Ha viszont igazán aggódsz, akkor beszélj róla a pároddal és adj lehetőséget arra, hogy megkapd a válaszokat.

1. A párod hirtelen több időt tölt a mobilján vagy épp a számítógépen lógva

Ha a partnered hirtelen "feszült" lesz, amikor belépsz a szobába vagy hirtelen leteszi a telefon, akkor ez figyelmeztető jel lehet. Ugyanúgy, mintha több üzenetet kap, mint korábban, de mégis nehezebb őt elérni, ha nincs veled.

2. A párod több időt szeretne magának

Ha valóban felmerül az érzelmi megcsalás lehetősége, akkor a párod megpróbálhat távolodni tőled. Gyakrabban akarnak egyedül csinálni valamit és nem érdekli őket a veled együtt töltött közös programok. Kifogásokat keresnek, hogy miért nem akarnak közös jövőt tervezni, nyaralást vagy családi látogatást vagy épp arra keresnek kibúvót, hogy miért nem tud veled együtt lenni.

3. Ha vita során a párod mindig a kapcsolatotok végéről beszél

Ha negatívan gondolkoznak a kapcsolatról és nem érdekli őket, hogyan tudnak javítani rajta, annak bizony oka lehet az érzelmi megcsalás. Ha viták során azt tapasztalod, hogy a párod inkább szakítana vagy azt javasolja, hogy szakítsatok, legyen vége, akkor lehetséges hogy (legalábbis érzelmi szinten) van egy harmadik a kapcsolatotokban.

4. Ha rákérdezel a párodnál egy másik emberrel való barátságára és a párod hosszasan magyarázkodik

A válasz hosszúságára kell figyelned. Ha rövid és tömör választ kapsz, akkor általában tényleg barátról vagy üzleti partnerről van szó, ha viszont túl sokat magyarázkodik és olyan kijelentéseket tesz, aminek nincs is értelme, akkor már a rosszabb helyzet áll fent.

5. Kicsinosítja magát vagy más ruhát vesz fel, amikor elmegy otthonról

Furcsa lehet, ha a párod olyan ruhába indul el "edzeni", ami nem edzőterembe illik.

Az is előfordulhat ugyanakkor, hogy a párod hirtelen fogyókúrába kezd, edzeni jár rendszeresen, ruhákat vásárol, frizurát cserél és gyakrabban sminkel, mint azelőtt.

6. A párod egyre gyakrabban bírálja a megjelenésed és a viselkedésed

Lehet, hogy a párodat már nem érdekled annyira, mint azelőtt. A párod gyorsan elkezdheti kritizálni azon dolgaid, amelyet korábban vonzónak talált benned.

7. Megváltozott a párod szexuális érdeklődése,szenvedélye

Általában a két szélsőség egyike fog megtörténni. Vagy alábbhagy a szex kettőtök között vagy pedig a párod hirtelen szexuálisan aktívabbnak tűnik és új dolgokat szeretne kipróbálni az ágyban. Mindkettő figyelmeztető jel, hogy egy harmadik is van a kapcsolatban.

8. Felmerül a beszélgetések során egy harmadik személy

Ha mondjuk a beszélgetésetek során a párod megkérdezi tőled, hogy szerinted lehet-e egyszerre több embert is szeretni, akkor bizony megeshet, hogy ezt nem csak hipotetikusan kérdezte tőled.

9. A megérzéseid azt súgják, hogy van valami a párod és a barátja között

Itt is két szélsőséges viselkedés létezik.

Az egyik, hogy a párod teljesen másképpen viselkedik, ha együtt van ezzel a személlyel vagy pedig kritizálja ezt a bizonyos harmadikat, hogy elhidd, ez a személy sosem fogja felkelteni az érdeklődését.

A megérzéseink ugyan nem mindig 100%-osan jelentik azt, hogy a kapcsolatunkban valami nincs rendben, de feltétlen érdemes utánajárni. Ráadásul létezik 11 tudományos tény a megcsalásról, amelyet minden párnak ismernie kellene >>>

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása