Te is utálod a hétfőt (és a szerdát)? Pedig felesleges.

2019. október 28. 07:30 - Life Advisor

waking_up.jpgHa hétfő reggelente úgy ébredsz fel, hogy legszívesebben a szemed sem nyitnád ki, akkor "Houston! Van egy kis gond". Tudom, hogy sok ember minden hétfőn így érzi magát. Személy szerint és szeretem a hétfőket. A hétfők a hétvége végét és egy új hét kezdetét jelzik. Ha jól "játszottam" akkor elegendő időt töltöttem pihenéssel a hétvégén, hogy hétfőn újult erővel haladjak tovább a céljaim felé.

Felébredtem és készen állok arra, hogy hétfő ide vagy oda, de cselekedjek tovább, mert szeretem, amit csinálok. Senkinek nem kell erre kényszeríteni engem, mert én a saját döntéseimet hozom meg. Abban a pillanatban, amikor valami már nem szórakoztató vagy nem teljesíti ki az életem, eldobom, mint egy zsák krumplit. (Nagypapa mondta mindig ezt.)

Szar napok

Aztán ott vannak azok a bizonyos "szar napok". Sokak szerint a szerda nehezebb mert a hét közepe van. Azt akarod mondani, hogy két teljes napot dolgozol és véresen kimerült és ideges vagy? Komolyan?

Akkor próbálj meg hét napot egy kórház sürgősségi osztályán dolgozni. Én ismerek ilyen embereket és hidd el, ez sokkal nehezebb, mint napi 8 órán keresztül egy irodában a számítógép előtt ülni.

Lehet,hogy nagyobb probléma van. Ha nem szereted a hétfőt és utálod a szerdát, akkor valami más történik az életedben. A fejedben kell, hogy legyen egy sziréna, aminek riasztania kell, hogy ideje változtatni. A sikeres emberek nem utálják ezeket a napokat.

Fel kell ismerned és abba kell hagynod ezt a gondolatot, miszerint normális, hogy utálod ezt a két napot, amikor egyébként az álmaidon kellene dolgoznod.

Ha hazaértél az irodából, akkor itt az ideje,hogy dolgozz az álmaidon. Ha hazajössz a munkából és teljesen kifacsartnak érzed magad, így inkább a kanapén fekvést választod, akkor elzárod magad minden olyan lehetőségétől, amely a sikeres jövőd felé vihetne. Én mindig találok időt a blogomra.

Ez nem olyan nagy dolog fiúk és lányok. Azt csinálom, amit szeretek, hogyne találnék rá időt? Én már nem aggódom a hét napjai miatt és úgy döntöttem, hogy szenvedéllyel telve kell élnem minden nap, mind a 24 órában.

Nem vagyok jobb, mint te, csak más döntéseket hoztam meg. Ez a poszt nem arról szól, hogy elmondjam mekkora király vagyok, csak néhány tanácsot szeretnék neked átadni.

A lényeg

Amit mondtam neked, valójában egyszerű, ha elpusztítod a saját hazugságmintáid és arra összpontosítasz, amit akarsz. Mitől érzed magad a világ tetején? Gyerünk, mindannyiunknak van legalább egy ilyen dolog az életében, amely megadja neki ezt az érzést.

Keresd meg, majd használd arra, hogy seggbe rúgd magad vele. Fáradt vagyok a panaszkodó emberektől és azoktól, akik nem csinálnak semmit. Az összes válasz és lehetőség adott az életünkben, csak meg kell keresnünk őket.

Vesztesnek érezni magunkat a hét bármely napja miatt, a lúzerek magatartása és senki, aki ezt a blogot olvassa, nem tartozik ebbe a kategóriába. Nem veszteseknek írok. Azoknak írok, akik jobb életre vágynak, inspirációt és stratégiát keresnek, amelyekkel megteremtik az áloméletüket.

Azoknak az embereknek írok, akik szeretik a hétfőket és nem ismerik a "szar hétfők" kifejezést. Menj és mutasd meg a világnak mire vagy képes. Dobd a kifogásaid a kukába és hagyd abba a panaszkodást. Sokkal több vagy annál, mint amire gondolsz, hogy valaha lehetnél.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása