3 hülye biztos módszer, amivel sikeresebb lesz az online jelenléted

2019. szeptember 25. 13:18 - Life Advisor

internet_online.jpgVessünk egy pillantást arra, hogy mennyire forradalmi eszköz is az internet. Olcsó repülőjegyet vásárolhatunk, utazhatunk 18 órát egy teljesen új országba és mégis megmarad a kapcsolatunk az otthoniakkal sőt az egész világgal. De ahhoz, hogy megtapasztaljuk mindezt, először jelen kell lennünk. Az internetes jelenlét a csata 90%-ka. Ha jelen vagy az interneten, akkor kapcsolatba léphetsz másokkal, információkat oszthatsz meg, emlékeket idézhetünk fel és ötletelhetünk másokkal. Osztozhatunk az örömünkben, bánatunkban, megoszthatjuk az energiáinkat másokkal. Ha ezek szimpatikusnak tűnnek és bólogatsz, akkor készen állsz arra, hogy megértsd, hogyan lehetsz sikeres az online világban.

Bemutatok olyan 3 hülye biztos módszert, amelyekkel nyerhetsz az online jelenléted alatt. Lehet, hogy ezekről még eddig nem esett szó, pedig kellett volna.

1. Ragadd meg a lehetőséget, legyél egyedi és hiteles

Belőled csak egyetlen egy létezik. Te és a barátaid eltudnak menni egy bárba ugyanolyan ruhában, ugyanazzal a szándékkal, ugyanolyan tudással, de neked valami teljesen másra van szükséged. Miért? Mert te különbözöl tőlük. Ilyen egyszerű.

A hitelesség szépsége az, hogy te teljesen más perspektívából, más életszemlélettel, más érzésekkel mész el egy bárba, mint a barátaid. Más a történeted, más az életed. Különleges vagy.

Ha például az online világban azt tapasztalod, hogy valaki már beszélt egy bizonyos témáról, elmondta valamiről a véleményét, videót készített róla YouTube-ra stb. ne mondj le arról, hogy te is kivesézed az adott témát. A te perspektívád ugyanis egyedülálló lesz és valószínűleg rezonálni fog azokkal az emberekkel, akik később a követőid lesznek a közösségi médiában, weboldaladon stb.

2. Ne hasonlítgasd magad másokhoz

Találd meg, hogy másokban mi a nagyszerű, de ne érezd magad kevesebbnek azért,mert bennük esetlegesen megvannak olyan tulajdonságok vagy készségek, amelyekkel te még nem rendelkezel. Ahelyett, hogy folyamatosan mások közösségi oldalát böngésznéd és arra próbálnál rájönni, hogy ők milyen dolgokban jobbak, mint te, akkor inkább fordítsd meg ezt a gondolkodást.

Vizsgáld meg azt, hogy melyek azok a dolgok a másik emberben, amelyekből inspirációt meríthetsz? Ha te is megtanulnád azokat a dolgokat, amelyeket ők tudnak, akkor hamarabb élnél célba?

Összehasonlítgatás helyett inkább a kíváncsiság kellene, hogy motiváljon. Ezzel a módszerrel nem fogsz tudni veszíteni, sőt mindent megszerezhetsz, amit akarsz.

3. Ne kényszerítsd magad, akkor csináld, amikor szeretnéd

Kutakodni kezdesz Instagramon. Megtalálsz egy profilt ami nagyon szimpatikus. Idézetes képek, csodás tájképek váltogatják egymást.Strukturáltan van felépítve az egész oldal, tetszik neked.

Azonban észre fogod venni, hogy egy idő után ugyanaz a struktúra elavult lesz, unalmas és már nem fog inspirálni. A folyamatos egységes struktúra betartása teherré válhat, hiszen mindent elő kell készítened, időzítened kell, hogy ne törjön meg az egység. DE! Törjön meg az egység. A közönséged számára éppen az a lényeg, hogy ha kilógsz a sorból, jobban felfognak figyelni rád. Ezzel a módszerrel tehet nem csak te teszel szert előnyre, de a követőid számára is óriási előny lesz.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása