Tedd rendbe a gondolataid a fejeden lévő 32 pont segítségével!

2019. augusztus 10. 10:26 - Life Advisor

access_bars.pngGondolatok és 32 pont a fejen. Bizonyára kitaláltad, hogy az Access Bars technikáról szerzett tapasztalataimat szeretném veled megosztani. Ha olvasod a blogomat, bizonyára feltűnt neked, hogy sokszor, amikor az alapjaitól kezdem el bemutatni, hogyan valósíthatod meg az álmaid, céljaid, mindig szóba kerülnek a gondolataink is. Ez így természetes, hiszen a gondolatainknak teremtő erejük van és nagymértékben befolyásolják a mindennapjainkat és az életünket. De vajon tényleg lehetséges rendbe rakni a gondolatainkat a fejünkön lévő 32 pont segítségével?

Régebben már sokat olvasgattam az Access Barsról és sok videót is megnéztem főleg Dr. Dain Heer videóit, aki szerintem az Access Bars atyjaként ismert már szerte a világon. Amikor azonban még csak olvasgattam a témában, egyenlőre nem volt senki a környezetemben, aki szintén ismerné ezt a technikát, vagy netán megmutatná hogyan is működik.

Nemrégiben azonban a szülővárosomban Marcaliban, megnyílt a Magnet Wellness Stúdió, ahol végre tegnap sikerült élőben is megtapasztalnom a saját bőrömön...vagy mondjam inkább a saját fejemen az Access Bars jótékony hatását.

A stúdió vezetőjét Évit, már nagyon régóta ismerem, ismerjük, sőt ahogy a kezelés előtt beszélgettünk korábban mi már beszéltünk egymásnak az Access Bars-ról, engem azonban másfelé vitt az élet, Évi viszont azóta már kezeléseket tart kortól, nemtől függetlenül és eszméletlen eredményekkel és pozitív visszajelzésekkel. Kézenfekvő volt tehát, hogy ha én is ki akarom ezt próbálni, akkor hozzá kell fordulnom.

Mivel már jó ideje nem találkoztunk a kezelés előtt rengeteget beszélgettünk, hiszen első alkalommal néztem meg az új stúdiót, ahol egyébként nem csak Access Bars kezelés történik, hanem wellness stúdióhoz híven masszázs, életmód tanácsadás (Herbalife), sőt Geoway infrabicikli is rendelkezésre áll. Egyszóval Éviék egy remek koncepciót valósítanak meg a stúdióban, hiszen egyenlő hangsúlyt fektetnek a test és lélek kezelésére.

Na de térjünk is vissza az Access Barsra. Az Access Bars nekem világ életemben azért is tetszett, mert tökéletesen illeszkedik az általam is képviselt és fontosnak tartott gondolat nagytakarítás témakörében. A koncepció ugyanaz, hiszen segít elengedni mindazt, ami akadályoz annak elérésében, hogy életünket úgy éljük, ahogyan szeretnénk.

A kezelés teljesen fájdalommentes és tökéletesen kikapcsolt és stresszmentes állapotba tud téged helyezni. A kezelés egy masszázságyon fekvő helyzetben történik, átlag 60 percet vesz igénybe felnőtt ember esetében. Érthető nyelven a kezelés lényege, hogy a fejünkön lévő 32 pontot gyengéden stimulálja a kezelő, amelynek hatására az buksinkban úgy rendeződnek a gondolatok, hogy az elménkből távozik minden korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más ami most falakat húz az életedbe.

Az egy órás kezelés elején a bal oldalam mutatkozott "gyengébbnek" hiszen a bal lábam néha meg-meg rándult, a bal szemem pedig a kezelés első 10 percében olyan furcsán leragadt érzést keltett bennem. Ezek persze egyénenként változnak, hiszen mindenkinek máshol, más életterület az, amelyet rendbe kell rakni. Maga a teljes kezelés időtartalma alatt olyan szintű megnyugvást és energiaáramlást éreztem a testemben, mintha a nyílt óceánon ringatóztam volna a víz felszínén. Elképesztően pozitív érzés volt és megmondom őszintén pontosan valami ilyenre számítottam.

A kezelés után két dolog történt még, amelyet azonnal észrevettem. Egyrészt a fejemben rengeteg hely szabadult fel, hiszen őszinte leszek, de nekem is volt mit kitörölni onnan. Tudjátok ez az az általam sokszor említett példa, hogy csak akkor tudod behozni az új szekrényt, ha már kivitted a régit. Tegnap a kezelés után nekem elegendő hely lett ahhoz, hogy behozhassam az új szekrényt. :)

A másik dolog pedig, hogy mivel energiákkal dolgoztunk, rengeteg folyadékot megittam a kezelést követő 1 órában. Erre nyilván azért is van szükség, hogy minden a testünkben található energiarendszer visszatérjen a normális kerékvágásba, illetve mivel elengedésről volt szó, a víz itt is remek szolgálatot tehet.

Összességében nagyon öröm volt számomra, hogy megtapasztalhattam az Access Bars jótékony hatását és tudjátok nagyon jól, hogy addig nem ajánlok semmit, amíg a puding próbája nem volt meg a részemről. Na ezt kipipálhatjuk a tegnapi nappal, így szeretettel ajánlom mindenkinek az Access Bars technikát. Próbáljátok ki és érezzétek a felszabadult elme előnyét az életetekben. Tiszta és rendbe szedett elmével nektek is könnyebb lesz minden álmotokat és célotok megvalósítani és ahogy olvashattátok már egy kezelés beindítja a változásokat.

süti beállítások módosítása