Top 10 idézet a kitartásról!

2019. március 17. 22:35 - Life Advisor

kitartas_idezete.pngSok ember számára rendkívül nehéz feladat a nehéz helyzetekből való kijutás. Az élet sokszor térdre kényszerít minket, ennek ellenére ezek azok a nehézségek és kihívások, amelyek erősebbé tesznek minket és további motivációt adnak számodra a céljaid felé vezető úton. Ahhoz azonban, hogy kitartóak legyünk jelentős önfegyelemre és önfejelsztésre van szükség. Ahhoz, hogy rálépjetek erre az útra, szeretném bemutatni a szerintem 10 legjobb idézetet a kitartásról.

 

 

 

Az élet sokféleképpen próbára tudja tenni az ember kitartását: vagy azzal, hogy nem történik semmi, vagy azzal, hogy minden egyszerre történik.

/Paulo Coelho/

 

Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.

/Niccolo Machiavelli/

 

"Kibírhatatlan!" mondjuk - és kibírjuk.

/Fodor Ákos/

 

Minden sorsdöntő dolog a "csakazértis"-ből jön létre.

/Friedrich Nietzsche/

 

Nem hiszem, hogy megbotlottam és elestem. Inkább úgy gondolom, hogy megint ki kell állnom egy próbát, ami megtanít a következő lépésre.

/Paulo Coelho/

 

Eddig a pillanatig emberek milliói adták már fel. Nem bosszankodnak, nem sírnak, nem csinálnak semmit, csak várják, hogy teljen az idő. Elvesztették a reagálás képességét. Te viszont szomorú vagy. Ez azt jelzi, hogy még él a lelked.

/Paulo Coelho/

 

A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás.

/Adam J. Jackson/

 

Minden áldott nap hinned kell abban, hogy ami a tiéd, az a tiéd lesz. Amit neked szántak, az nem pottyanhat más ölébe, és ha megérkezett, ő bizony nem megy sehova. Visszajön, megsimogatja a buksidat, lehajol, egy puszit nyom rá, magához húz, és közli, hogy ő aztán marad, még akkor is ha a világ összedől. Feletted fog állni, hogy még véletlenül se zúzzon darabjaira. Mert ő ezért van. Hiszen ő érted van, te meg érte.

/Oravecz Nóra/

 

A nehézség leküzdéséhez kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több.

/Hioszi Tatiosz/

 

Van, hogy csak egy pillanatot kapsz... Ami megérint. Egy mosolyt, egy kedves szót, egy ölelést. Aztán a pillanat elillan. Te pedig szomorúan nézel utána, és nem érted, miért... Miért csak ennyit kaptál? Aztán lassan kezded megérteni. Azért kaptad, hogy újabb erőd legyen. Hogy amikor már majdnem feladtad álmaidat, megérezd, hogy mire vágysz. Hogy ne érd be kevesebbel. Hogy újra átérezd, milyen az Igazi Pillanat. És várd tovább. Kitartóan. Mert eljön az a pillanat is. Ami örökké tart.

/Csitáry-Hock Tamás/

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása