A pozitív és jó érzések,gondolatok fontosabbak, mint gondolnád!

2019. február 24. 12:03 - Life Advisor

heart_intuition.jpgFürkészted már valaha a jövődet Tartot kártya vagy Rúna segítségével annak érdekében, hogy választ találj életed egyik legfontosabb kérdésére? Én már próbáltam. Amikor pedig nem vagyok elégedett a válasszal, addig teszek lépéseket, amíg nem tetszik a végeredmény. A dolgok helyes értelmezése elengedhetetlen a pozitív élet és a boldogság megtalálásához. Meg kell tanulnunk túljutni a negatívitás felett azért, hogy irányítani tudjuk az életünket és az érzéseinket.

Létezik egy isteni útmutatás, ami az életünk sikeres navigálására szolgál : intuíció. 

Amikor nem igazán vagyunk határozottak, nagy valószínűséggel fogjuk elutasítani a belső hangunkat. A megérzéseink azonban az életünk "Hogyan?" könyvei. Nagyon gyakran tudjuk, hogy mit kellene csináljunk, de annyi okunk van ellene, hogy inkább mégse cselekedjünk. Ebből következik, hogy sokszor tévedünk.

Több, mint egy évvel ezelőtt egyik ügyfelem remek lehetőséget kapott egy amerikai szálloda láncnál, ami miatt azonban költöznie kellett. Ez nem is volt nagy probléma, hiszen ismerősei már éltek kint Amerikában, így hasznos tanácsokat kapott, hogy hol is kellene élnie. Az említett ismerőse segítette megtalálni a jövendőbeli otthonát. Ahogy belépett az ingatlanba, eszméletlen rossz érzés fogta el őt. Bár laikusként nem volt semmi elrettentő a lakásban, sőt nagyon szép kertje volt egy csodás tóval, ezért tehát az mondta : "Rendben. Beköltözöm!"

Minden rendben volt tehát, kivéve egy dolgot. Az a bizonyos érzés, hogy nem kellene ott laknia. Veszélyben érezte magát, habár a szomszédok kedvesek voltak és volt egy csodás medence is. Az ügyfelem felhívott rengeteg ismerőst és családtagot, hogy megtudja éreztek-e hasonlót az életükben. Valójában nem volt szüksége a válaszokra, hiszen ő már tisztában volt azzal, hogy nem kellene ott laknia. 

Az intuíció megmondja a gondolkodó elmének, hogy merre nézzen!

Pár nappal később egy figyelmeztető szórólap landolt a postaládájában, amelyben a rendőrség figyelmezteti a környékbeli lakókat, hogy az utóbbi időben megszaporodtak a betörések. Az ügyfelem figyelmen kívül hagyta azt a félelmet, amelyre a szórólap ráerősített, három nappal később pedig betörtek hozzá az éjszaka folyamán. A betörő teljesen leteremtette őt és annyit mondott, hogy megfogja ölni. Az ügyfelem intuíciójába egyből belehasított, hogy ne hagyja magát. Ennek köszönhetően durván fogalmazva,de túlélte ezt az élethelyzetet és elmesélte hogy mi történt vele és hozzájárult, hogy történetét most itt a blogon is olvashassátok. 

Az orvosi tudomány azt mondja, hogy az intuíció állandó és közvetlen kommunikációban van az agyunkkal és fordítva. Megerősítéseket kapunk tőle, de azokban a helyzetekben, amikor nem vagyunk biztosak abban, hogy milyen lépéseket kell tennünk, akkor inkább a gondolatainkra hagyatkozunk. A gondolataink azonban, nagyon ritkán tiszták. A logika nem tökéletes és intuitív. Az előnyök és hátrányok nem lehetnek kiegyensúlyozottak. 

Próbáld ki te is az alábbi gyakorlatot.

Tegyük fel, hogy valaki felajánl neked egy olyan munkalehetőséget, amely izgalommal tölt el, mindig is erre vágytál, mindenben tökéletesen megfelel számodra, de megköveteli tőled, hogy több, mint 3000 kilométerre elköltözz, magad mögött hagyva a barátaid, családod, ismerőseid. Mit tennél?

Csendben ülj le és figyeld meg, hogy hogyan reagálsz erre a kérdésre. Könnyedséget, izgalmat vagy inkább rettegést érzel? Az érzés egyértelmű és világos lesz. Ez az intuíció. Bármit is csinálsz ezután, az már a te döntésed, de mindenkiben van egy ilyen irányító fény, azaz az intuíció. 

Az illető akivel randira készülsz lehet, hogy okos, szép, vicces, nagyvonalú, de mi a helyzet, ha te ezalatt feszült vagy a családod, a súlyod, vagy a hajszíned miatt. Gondold újra! Vagy inkább, próbálj meg az intuíciódra hagyatkozni.

Az intuíció elengedhetetlen a boldogságunk érdekében. Bár rengeteg pénzt fizetünk oktatásra, hogy fejlesszük az alapvető tudásunkat, de a sikereinkhez vezető útra, belső munkával és tanulással fogunk tudni rálépni, nem pedig az iskolából szerezett tudással. Amikor az intuíciódat követed, pozitív élményeket halmozol, megvalósítod az életed és boldogságban élsz.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása