Útmutató a vonzás törvényéhez és ahhoz, hogyan műküdhet a te életedben

2018. október 09. 07:30 - Life Advisor

mitchell-griest-715446-unsplash.jpgA Titok című könyv több milliárd emberrel ismertette meg a vonzás törvényét. Egyesek számára ugyan az egész egy nagy bulshit és csak egy légből kapott semmiség, de a többség - beleértve magamat is - számára világosan megfogalmazott és érhető értéket közvetít, amely bizony képes örökre megváltoztatni az életünket. A gyakorlat azt mutatja, hogy a sikerhez egy vörös szőnyegen keresztül vezet az út, amit ha nem tartunk be, annak az álmaink meg nem valósulása lehet a következménye. Szóval hogyan is működik valójában a vonzás törvénye? Hogyan segíthet neked, hogy az életed teljes mértékben megváltozzon? Íme a válaszok.

Az Univerzum és a valóság - ahogy mi látjuk

A világegyetem visszatükrözi azokat a rezgéseket, amelyek mi magunk bocsájtunk ki. Ezek a rezgések a gondolataink, hangulataink, érzéseink. Kicsit nehéz lehet megérteni, hiszen ezek az érzések lehetnek pozitívan és negatívak és ami szintén igaz rájuk, hogy rendkívül gyorsan változnak. A gondolatok és az érzések azonban olyan dolgok, amelyek energiákat bocsájtanak ki, amelyeket mi is érzünk.

Ha a gondolataink általában negatívak, akkor az univerzum erre válaszolva felerősíti ezeket a negatív dolgokat az életünkbe és még többet kapunk belőle. Ugyanez történik pozitív gondolatok esetén is, hiszen ilyenkor a világegyetem ezt a pozitív hozzáállást erősíti meg az életünkbe. Nem véletlen tehát,hogy itt a blogon is sokszor írtam már a pozitív gondolkodás fontosságáról.

Amit mi univerzumnak hívunk, az Deepak Chopra számára a képességein kihasználásának területe, Dr.Wayne Dyer-nek pedig a szándék területe. Azaz, a valóság megerősödése és irányítása - a teremtés - a legfőbb célja.

Hasonló tehát egy gép működéséhez. Annyit tudunk, hogy az általunk kibocsájtott energiára válaszol, tehát ha változást szeretnénk, nekünk kell megváltoztatni a kibocsájtott energiát.

A vonzás törvénye valójában tehát egészen egyszerű : azt kapod, amire a legtöbbet gondolsz. Ezért is fontos tehát, hogy arra fókuszálj amit el akarsz érni, ne pedig arra, amit el akarsz kerülni.

Ez a törvény képes értünk, de akár ellenünk is dolgozni. Amikor bal lábbal kelünk fel, nem vagyunk kipihentek, belerúgunk az ágy sarkába a kisujjunkkal (pfuu,de rém kellemetlen) elkezdünk egy rossz napot. Gondolataink hajlamosak arra,hogy ezek után negatívak maradjanak és a hangulatunk savanyúvá válik. Amikor ez történik, rossz rezgéseket bocsájtunk ki, az univerzum pedig ilyen rezgéseket fog visszaadni.

Szerencsére ez fordítva is igaz, azaz, ha pozitív reggeli rituálékkal kezded a napod, akkor pozitív rezgésekre, pozitív választ fog adni az univerzum. Minél több pozitív energiát bocsájtunk ki, annál többet kapunk vissza és így biztos lehetsz benne, hogy az életed is változásnak indul.

Az univerzumi törvények hatásai

Amikor azt mondjuk valamiről, hogy univerzumi törvény, akkor azt értjük alatta, hogy mindig és mindenhol érvényesül. Ilyen a gravitáció törvénye és a vonzás törvénye is, mindig érvényben vannak.

Nem létezik olyan, hogy a vonzás törvénye nem működne. Még akkor sem áll le, ha tudatlanságunk miatt azt hisszük, hogy kiiktathatjuk az életünkből. Egész életünkben érvényesül és kifejti a hatását. Azt,hogy milyen hatása van, rajtunk múlik.

A törvény pedig objektív is, azaz nem válogatja meg, hogy melyikünk életében van jelen. Akár hiszel benne, akár nem, jelen van ez életedben és működik.

A vonzás törvényének használata

A vonzás törvénye az okokra és a hatásokra épül. Mert a törvény az oknak megfelelő hatást,eredményt ad számunkra. A gravitáció törvényén vizsgálva, amikor elejtünk egy almát (ok) akkor az leesik a földre (hatás,eredmény).

A vonzás törvényén vizsgálva az ok maga a rezgésünk. A gondolatok és a hangulatunk alapján magasabb frekvenciaállapotba lépünk, az univerzumnak pedig egy erre megfelelő minőségű eredménnyel kell reagálnia, hogy létrejöjjön a hatás. Ugyanúgy, mint ahogy a földnek vonzania kell az almát, ha elejtjük a kezünkből.

A vonzás törvénye bármikor és bármilyen körülményekben alkalmazható. Csupán a gondolatainkat, hozzáállásunkat, érzéseinket kell pozitívra cserélni. Bármikor, amikor ezt megtesszük és megemeljük a pozitív kisugárzásunkat, a világegyetemnek reagálnia kell rá.

Kezd el használni

A vonzás törvénye hatalmas és univerzális. Akkor is,ha nem veszel róla tudomást, jelen van az életedben és vagy érted vagy ellened dolgozik. Szerencsére mindenki tudatában lehet a működésének és változtathat a működésén.

Kezd el emelni a gondolataid rezgését pozitív irányba és az univerzum reagálni fog. Nem számít, hogy mennyire szomorú most a jelenlegi helyzeted, mindannyian képesek vagyunk megfordítani a jelenlegi frekvenciát.

Ha mindezt megérted, akkor felhatalmazást kapsz arra,hogy újra a kezedbe vedd a kormányt és létrehozz egy számodra optimálisabb jövőt. A vonzás törvényének a használatával képes leszel olyan pozitív körülményeket, eseményeket, dolgokat, erőforrásokat vonz be az életedbe, amelyek elősegítik a személyes és üzleti fejlődésed is.

Most pedig te jössz! Döntsd el, hogy a vonzás törvénye érted vagy ellened dolgozzon!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása