Pozitívitás&Önállóság - A siker elsődleges összetevői!

2018. szeptember 24. 07:30 - Life Advisor

man-3370831_640.jpgElhagyni a megszokott 8 órás biztos munkánkat, kockáztatni a havi rendszeres bevételünket és egy teljesen más életstílust követni bizony félelmetes lehet. Azonban nincs okod félni a változástól. Nézzük például a vállalkozókat, akik mindannyian betartottak egy-egy egyszerű alapelvet a siker érdekében. Ilyen például a sikerhez tartozó két legfontosabb összetevő a pozitivitás és az önállóság.

 

 

 

A pozitív gondolatok ereje

Soha ne becsüld alá a pozitív gondolatok erejét. A pozitív gondolkodás, a pozitív és egészséges életmód, a pozitív megerősítések lehetővé teszik a tudatunk magasabb szintre emelését.

Ez összhangban van a vonzás törvényével, ami kimondja, hogy azt vonzzuk az életünkbe amilyen energiákat és gondolatokat kibocsájtunk az univerzumba. Ennek következtében minél több pozitív dolgot sugárzol ki, annál több pozitív dolgot kaphatsz az életedbe.

Íme néhány pozitív megerősítés, amelyet te is használhatsz a mindennapokban:

  • Hatalmamban áll pozitív változásokat létrehozni az életembe!
  • Soha nem adom fel, mert tudom, hogy sikeres leszek!
  • A legjobbat érdemlem és elfogadom mindazt, ami eddig történt!
  • Megállíthatatlan vagyok és minden álmom teljesíteni fogom!

Cseréld le a "Nem tudom"-ot "Tudom"-ra. A "Nem akarom"-ot "Megcsinálom!"-ra.  Használj pozitív gondolatokat és megerősítéseket és figyeld meg, hogyan változik az életed.

Mit jelent felelősnek lenni?

Arról van szó, hogy felelősséget vállalsz a cselekedeteidért, döntéseidért. Úgy érzed, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy kellene? Mit mondasz erre? "Keményebben fogok dolgozni!" A lényeg, hogy tartsd meg a szavad.

Állíts fel célokat, tegyél mellé határozott szándékokat és érd el őket. Vállald a felelősséget a tetteidért!

Mit jelent az életed és a karriered irányítása és egyensúlya?

Annak érdekében, hogy átvehesd az irányítást az életed és a karriered felett is, meg kell értened az életed értelmét és készen kell állnod arra, hogy teljesítsd az életcélod. Nem elég csak egy bizonyos életstílusra vágyni.

Meg kell maradnod annál a dolognál, amit igazán akarsz az élettől. Ez azt jelenti, hogy szellemileg készen állsz és megteszel mindent annak érdekében, hogy sikeres legyél.

Soha ne add fel! Ha esetleg nehéz időszakon is mész keresztül, soha nem szabad a kudarcot akadályként felfognod. Ezek csupán erősebbé tesznek és segítenek, hogy eljuss a célodig.

Itt van három tényező, ami nekem például nagy segítségemre volt:

1. Legyél összeszedett!

Mielőtt nem szerveztem meg jól a céljaimhoz szükséges feladatokat, össze-vissza hánykolódtam és nem értettem, hogy miért nem történik változás az életemben.

Fontos, hogy sikerüljön rangsorolni a célunk eléréséhez szükséges feladatokat és eszerint a fontossági sorrend szerint haladjunk.

2. Kezd a napot pozitív megerősítésekkel!

A pozitív megerősítések erősebbek, mint gondolnád. Mindennap pozitív megerősítésekkel és reggeli meditációval kezdem a napom, amely növelte a motivációmat és a mentális összeszedettségemet is.

3. Létrehoztam hosszú távú célokat és ragaszkodtam hozzájuk!

Ahelyett, hogy mindennap az ismeretlenbe vágtam volna bele, úgy döntöttem, hogy hosszú távú célokat fogok létrehozni. Ezekhez pedig létrehoztam mérföldköveket is, hogy folyamatosan nyomon tudjam követni a haladásom és a fejlődésem a célom felé.

Ha hajlandó vagy fókuszálni, motiváltan, az idődet nem sajnálva a célod felé haladni, akkor a siker nem marad el. Te vagy a sorsod mestere és a lelked kapitánya. Ha ezt elhiszed, akkor kihasználhatod a valódi hatalmad, megtapasztalod a teljes potenciálod és elkezded megélni az életed.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

süti beállítások módosítása