7 hatékony inspiráció, ami segít felállni, ha padlóra küldött az élet!

2018. július 24. 07:30 - Life Advisor

woman-690118_640.jpgAmikor valaki megkérdezi, hogy "Minden rendben?" és azt mondom "Igen.", úgy szeretném, ha a szemembe nézne, megölelne és azt mondaná "Látom,hogy nem.". Valójában tényleg így működünk, amikor nehéz időszakon megyünk keresztül, csak arra vágyunk, hogy valaki elmondja, mennyire erősek vagyunk és hogyan tudunk megbirkózni a jelenlegi helyzettel. Ha ilyen helyzetben vagy, tudd, hogy nem vagy egyedül. Emlékezz rá, hogy a felhők fölött, mindig kék az ég! Íme 7 olyan hatékony inspiráció, amely segít felállni, ha az élet padlóra küldött.

1. Dalai Láma

Csak két nap van az évben, mikor semmit sem tehetsz. Az egyik a tegnap, a másik a holnap. Tehát csak a ma a megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy és elsősorban, hogy élj!

A jelenben élsz. Nem a múltban és nem a jövőben. Gondolj bele : megváltoztathatod, amit a múltban tettél vagy megváltoztathatod azt, amit a jövőben csinálni fogsz? Nem, erre senki sem képes. Bölcs dolog, ha elfelejted a rossz dolgokat és valami olyat csinálsz a jelenben, amely segít a jövőd pozitív kialakításában.

2. Albert Einstein

Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.

Néha azért érezzük nyomorultnak az életünket, mert olyan helyzetbe, környezetbe akarnak minket kényszeríteni, ahova nem tartozunk és elkezdjük azt érezni, hogy haszontalanok vagyunk. Azonban nem erről van szó. Ne más mondja meg, hogy te miben vagy jó, támaszkodj magadra és mond meg te, hogy mik az erősségeid.

3. Oprah Winfrey

Minden alkalommal, amikor kimondod amit akarsz és elkezdesz hinni valamiben, te vagy az első, aki ezt meghallja. Ez egy üzenet saját magadnak és másoknak is arról, hogy minden, amit gondolsz, lehetséges. Ne korlátozd önmagad!

Sokszor azért adjuk fel az álmainkat, mert úgy gondoljuk, hogy lehetetlen. Hinnünk kell magunkban és igenis mondogatni kell magunknak, hogy megtudjuk csinálni, minden lehetséges. Ne félj a kudarcoktól, hanem üdvözöld őket.

4. Will Rogers

Még akkor is, ha már a jó úton vagy, nem fogsz előre haladni, hacsak egy helyben ülsz.

Ne hagyd, hogy a nehézségek eltántorítsanak vagy parkoló pályára tegyenek, te meg csak ülj és várd a sült galambot. Ha már eleve jó úton jársz, akkor semmi nem akadályozhat meg abban, hogy tovább menj.

5. Mahatma Gandhi

Nem engedem, hogy mocskos lábbal végig gázoljanak az elmémen!

Minden tevékenységünket az életben, az elménk vezéri. Ha elhiszed, ha nem, így van. A körülöttünk lévő emberek nem minden esetben fognak támogatni bennünket, azonban kizárólag rajtunk múlik, hogy ki az akiket beengedünk az elménkbe és kik azok, akiket soha. Tanuld meg irányítani a gondolataidat és az elmédet.

6. Oscar Wilde

A látszólagos problémák, az elakadásnak vélt helyzetek, valójában az imáinkra érkezett válaszok.

A nehéz időszakok bonyolultak tudnak lenni. Elhisszük, hogy nincs fény az alagút végén. Nem vagyunk képesek észrevenni, hogy a mai küzdelmek a szebb holnapért vannak. Nem állandóak és nem fognak örökké tartani. Emlékezz : segíts magadon, Isten is megsegít!

6. Deepak Chopra

A káosz közepette is törekedj a belső békére.

Ha képes vagy megtanulni, hogy hogyan maradj nyugodt a legnagyobb káosz közepette is, akkor győztes vagy. Ez egyáltalán nem könnyű ugyan, de ha megteszed, a háború felét már megnyerted.

Egy nap te is hálás leszel majd, minden küzdelemért, hibáért mert erősebb, jobb és szebb emberré váltál általuk. Lebegjen mindig a cél a szemed előtt és ha az élet le is terít, mutasd meg, hogy feltudsz állni és tovább tudsz menni.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeolj minket ide kattintva a www.facebook.com/lifeadvisorhungary oldalon! 

komment
süti beállítások módosítása