Miért nem leszek soha kerítő?

2024. március 11. 07:30 - Life Advisor

kerito_nem_leszek.pngAz elmúlt 7 évben heti rendszerességgel kérdezte tőlem valaki, hogy "Be tudnál mutatni nekem egy egészséges partnert? / El tudnál indítani egy párkereső szolgáltatást, hogy találkozhassak azokkal, akik követik a munkádat?" Szó szerint minden héten megkaptam ezt a kérdést. Itt van viszont a lényeg. Mindannyian hallottuk már azt a koncepciót, hogy "Adj az éhezőnek egy halat, és egy napig lesz mit ennie. Adj neki egy halászhálót, és soha többé nem fog éhezni!"  Ha ezüsttálcán adnák egy tökéletes partnert valakinek, aki még nem volt képes ilyen partnert vonzani a saját erőfeszítéséből, valószínűleg két dolog történne. Az első, hogy nem tudná megtartani és elfogadni ezt a partnert a saját életébe. A második lehetőség pedig, hogy taszítaná vagy szabotálná a partnerét, mivel bármi is volt, ami korábban akadályokat jelentett egy párkapcsolat bevonzásában, valahol mélyen még mindig ott lapul.

Az esetek túlnyomó többségében rosszabbá tenné az életedet, ha ilyen váratlanul kapnál valamit, mintha megtanultad volna igazán bevonzani és megtartani azt a valamit, amiről azt mondod magadnak, hogy akarod.

Ha még mindig küzdesz azzal, hogy találkozz és vonzz egy partnert, akkor valami mélyebb dolog történik veled.

Valószínű, hogy van egy gondolkodásmód blokk az életedben, hogy elhidd, hogy létezik számodra megfelelő partner. Vagy egyszerűen nem randizol vagy nem vagy elég nyitott a való életben.

Ha teljes mértékben hiszel abban, hogy több száz vadul megfelelő partner van számodra (a korosztályodban, a városodban stb.) és fizikailag is eljutsz oda, hogy tudatod a szándékaidat és minden hozzád közel álló személy tudja, hogy egy nagyon összehangolt, jelentős másik embert keresel, akkor tényleg nem szabad néhány hónapnál tovább egyedül maradnod. Legfeljebb egy évig. 

Ez tényleg ilyen egyszerű. Hidd el, nincs szükséged rám, hogy kerítőt játsszak neked.

Még akkor sem, ha bevinnélek egy olyan online csoportba, ahol 100 nevetségesen jól illeszkedő udvarló közül választhatnál. Ez nem így működik.

Ennek az a módja, hogy az életedet zsigereiben széppé tedd és annyira összhangba hozd a lelked lényegével, hogy a megfelelő ember rövid időn belül megjelenjen az életedben. És ha az elméd még mindig ragaszkodik a "Rendben, de hol vannak ezek az emberek? Hogyan találkozzam velük?" mondatokhoz, akkor még mindig túl sok hatalmat adsz az elmédnek. 

Hol találsz egy fát? Hol találsz virágokat? Hol találsz levegőt? Körbe-körbe, bárhol, mindenhol.

A minőségi férfiak/nők ott töltik az idejüket, ahol a legjobb éned tölti az idejét.

Le tudnék írni egy maroknyi helyszínt,de értelmetlen lenne. Az számít, hogy hol töltöd az idődet, amikor a legboldogabb vagy. Ez lehet a konditerem vagy egy hangulatos cukrászda. Teljes mértékben tőled és a személyes értékeidtől függ.

Hol vagy a legboldogabb és ezek közül a helyszínek közül melyik az, ahol keresztezheted az utadat más emberekkel, ahol potenciális beszélgetést kezdeményezhetsz? Menj oda! Tölts ott időt! Vedd fel a szemkontaktust, kezdeményezz beszélgetést, tudasd a szándékaid és légy nyitott!

Meg kell találnod magadban azt a dolgot (általában egy hitet) ami megakadályoz abban, hogy találkozz ezekkel az emberekkel és dolgoznod kell rajta.

Tedd az életedet remekművé!

Szeresd magad olyan jól, hogy amikor a potenciális partnerek meglátják, hogy sugárzol az esszenciádból, a szemedből, pontosan tudják, hogyan szeressenek, mert összehangolt energiád úgy harsog belőled, mint a szivárvány. 

"De Bence, a városomban lévő emberek IDIÓTÁK!"

Nincs kifogás! Ne hibáztasd a korosztályodat! Ne hibáztasd a városodat!

Ha olyan városban élsz, ahol csak 20 ember él, rendben van, költözz máshova, ha valóban kezelni akarod ezt a helyzetet.

Ha a korosztályodat hibáztatod (mindannyian Pán Péter-szindrómásak, mind nárcisztikusak, mindannyian elváltak bla..bla..bla...), akkor pontosan ennek megfelelő eredményeket kapsz. Ami még rosszabb, lehet, hogy megrekedsz egy olyan kapcsolatban, amelyben nincs potenciál, mert meggyőzted magad arról, hogy ez minden, amit valaha is elérhetsz.

Nagyon sok férfit és nőt támogattam abban, hogy megtalálják a párjukat. Kulcsszó : TÁMOGATTAM őket abban, hogy megtalálják a partnereiket. 

Egyetlen részem sem akar mást, csak téged a legerősebb, legteljesebben kifejezett, teljesen szeretett énedben.

És, ahogy a gyerekemnek se vennék BMW-t a 18. születésnapjára, vagy nem spórolnék össze neki milliókat a felnőtt korára, nem fogom tálcán adni az embereknek a partnereket. Mert nem működne.

Mint mindennek az életben, kell, hogy legyenek gyökerei, különben nincs valódi esélye annak, hogy állva maradjunk. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása