Miért a tudatossá válás a válasz a kívánt életedre?

2024. március 08. 07:30 - Life Advisor

vonzas_torvenye.pngAbban a befogadó módban vagy, amire általában gondolsz. A vonzás törvényének van egy mély igazsága : amit kibocsátunk az univerzumba, azt elkerülhetetlenül visszahúzzuk magunkhoz. Ahogy Lao-ce találóan kifejezte, gondolataink formálják valóságunk kontúrjait, és minden röpke pillanatban alakítják sorsunkat. Valóban, életünket szövevényesen átszövik gondolataink, szavaink és tetteink szálai. Minden szándékunk, minden érzelmünk, amit táplálunk, hullámokat küld a kozmosz hatalmas kiterjedésébe, visszahívva a legbensőbb vágyaink visszatükröződését. Mégis, bár a koncepció egyszerűnek tűnhet, megvalósítása a szándék, a cselekvés és az önátadás kényes egyensúlyát igényli. 

A vonzás törvénye lényegében a rezonancia elvén alapul. 

Mint egy adott frekvenciára hangolt hangvilla, elménk rezgéseket bocsát ki, amelyek rezonálnak az univerzum megfelelő energiáival. Így mágnesekké válunk, vonzzuk, tükrözzük gondolataink és érzelmeink lényegét. Akár tudatosan, akár tudattalanul, folyamatosan formáljuk valóságunkat, olyan megnyilvánulásokat előidézve, amelyek belső világunk képét tükrözik.

Tekintsük meg egy pillanatra az aggodalom és a szorongás jelenségét. Amikor ezek a viharos érzelmek felemésztenek, akaratlanul is a szorongás jeleit sugározzuk a kozmikus térbe. Ennek során rezonanciába kerülünk a félelem, a kétség és a bizonytalanság frekvenciáival, meghívva azok tükröződését megélt tapasztalatunkba. Ez olyan, mintha jelen sugároznánk az univerzumnak, kijelentve : "Az aggodalom és a szorongás befogadó módjában vagyok."

Válaszul az univerzum, mindig hűen kozmikus szervezői szerepéhez, kötelességtudóan válaszol erre a vibrációra. Az események, a körülmények és az egyének igazodnak az uralkodó energiához, megerősítve aggodalmunkat és nyugtalanságunkat. Mint egy önbeteljesítő prófécia, valóságunk elkezdi tükrözni belső zűrzavarunk körvonalait, állandósítva a negativitás és a kétségbeesés körforgását. 

Mégis, amikor elismerjük gondolatink erejét, visszanyerjük önrendelkezésünket a valóságunk felett. Felismerjük, hogy minden gondolat, minden érzelem jelzőfényként szolgál, irányítva létezésünk pályáját. A tudatos tudatosság állapotának ápolásával betekintést nyerhetünk a bennünk és körülöttünk kibontakozó vonzás bonyolult táncába.

Sőt, megértjük, hogy az ellenállás hiábavaló a vonzás törvényével szemben. A külső körülmények irányítására vagy az események menetének manipulálására tett kísérlet csak a viszály körforgásának állandósítását szolgálja. Ehelyett átadjuk magunkat az élet természetes áramlásának, bízva az univerzumban rejlő bölcsességben, hogy irányítja lépteinket.

Lényegében a vonzás törvénye a társteremtés tánca az egyén és a kozmosz között. Ez minden dolog mély összekapcsolódásának bizonyítéka, amelyben minden gondolat, minden szándék visszhangzik a létezés szövetében. Ezért hallgassunk az ősök bölcsességére, és éber éberséggel figyeljük gondolatainkat, mert ezek alakítják sorsunk szövetét.

Mindig emlékezz arra, hogy az univerzum mindenre IGEN-el válaszol!

Nincs negatív vagy pozitív, jó vagy rossz, csak valami van, amire összpontosítunk, és egy gyors válasz, amely támogat minket.

Itt tanuljuk meg, hogy valóban felelősek vagyunk mindenért, ami az életünkben történik. Nézd meg az életedet most, és figyeld meg, mit teremtesz.

  • Hogyan szeretnéd, ha az életed változna?
  • Mit szeretnél inkább bevonzani az életedbe?

Ha az elmélkedés egyáltalán rezonál veled, vagy vágyat ébreszt benned, hogy szembenézz ezekkel a szavakkal és megvédd a létállapotodat, arra összpontosítva, hogy miért olyan az életed, amilyen, valamilyen külső okra vagy forrásra alapozva, tudd, hogy ez az, amit ellenállásnak neveznek és csak állandósítja azt az állapotot, amelyben elégedetlennek találod magad.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása