Minden kétszer épül fel : először az elmédben, majd a valóságodban.

2024. február 03. 07:30 - Life Advisor

ketszer_epul_minden.pngKépzeld el azt a személyt, aki lenni akarsz. Hogyan néz ki az élete? Ez a személy valaki másnak dolgozik? Vagy saját vállalkozást vezet? Hogyan néz ki a bankszámlája? Milyen napi szokásai vannak? Amikor jobban megérted, hogy ki az, akivé válni szeretnél, el kell kezdened minden nap ekként a személyként megjelenned. Nem varázsütésre válsz ilyen emberré : te építed fel ezt a személyt.

Minden kétszer épül fel : először az elmédben, majd a valóságodban. De részben az is visszatarthat minket, hogy mindannyiunknak mélyen gyökerező tanult viselkedése van, ami gyerekkorunk óta belénk ivódott. Amikor gyerekek voltunk, a szüleinkre és a környezetünkben élő más felnőttekre tekintettünk, hogy megtanuljuk, milyen a vezetés és a felnőtté válás. Ezek a viselkedések, amelyeknek tanúi voltunk, gondolkodásmódunk részévé és paradigmánk általános részévé váltak. Ezek közül a tanult viselkedések közül nem mindegyik rossz, de az is lehet, hogy nem a helyes viselkedése annak a személynek, akivé válni akarunk.

Minden, amiben hiszel, minden gondolat, amit az elmédbe hozol és érzelmileg bevonzol, beágyazódik a tudatalattidba, amely a mindennapi viselkedésedet irányítja.

Amikor elkezdek dolgozni valakivel, nyolc kérdéssel kezdem, hogy megértsem, mire vágynak valójában az ügyfelek, majd mélyen belemerülünk a jelenlegi eredmények kiváltó okába. A válaszok, amelyeket ezekre a konkrét kérdésékre kapok, némi betekintést engednek abba, hogy ki ez a személy, és milyen típusú paradigmákkal dolgozom együtt. Végül is viselkedésünk irányítja életünket és alakítja eredményeinket, hogy olyan emberré váljunk, akinek már látjuk magunkat.

Ha mélyebben meg akarod beszélni az életed megváltoztatáshoz szükséges nyolc kérdést, kövesd az oldalamat a Facebookon és olvasd a naponta frissülő posztokat itt a blogon.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása