16 dolog a szerelemről, amit tudnod kell, mielőtt 30 leszel

2023. május 27. 07:30 - Life Advisor

igazi_szerelem_30_elott.jpgKészen állsz egy kis szemfelnyitó bölcsességre? Készülj fel az önfelfedezés utazására, miközben belemerülünk a szerelem és egyedülállóság mélységeibe. Íme 16 szívből jövő tanács, amelyek rezonálnak önmagad 30 éves kor előtti verziójával.

 

 

Beszéljünk a szerelemről : 

1. Lehet, hogy a szerelem még nem kopogtatott az ajtódon, de ne add fel a beteljesítő szerelem keresését.

2. A bátorság és sebezhetőség számtalan éjszakája, amelyet megtapasztaltál valakiért, akit imádsz, vagy egy normálistól eltérő életért - ezeket a történeteket dédelgetned kell, magyarázkodnod miattuk azonban nem.

3. A fiatal szerelem intenzív lehet, de a tökéletes szerelem illúziójának kergetése önző cselekedetekhez vezethet. Ne feledd, senki sem érdemli meg jobban a szeretetet, mint te és senki sem érti jobban a szívedet, mint te. 

4. A szerelem nagy téttel bíró játék, és mindannyian úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk a kivételek, remélve, hogy minden esély ellenére nyerünk. Már maga a bátorság, hogy megtegyük ezt a hitbéli ugrást, önmagában is szép teljesítmény.

5. A bizalom az a hatalmas fegyver, ami szétzúzza a kétség láncait. Mutasd meg valódi énedet a partnerednek. A félelem csak elválaszt attól a megértéstől és elfogadástól, amire vágysz.

6. Amikor az elvárások szárnyalnak, az önbizalom megmarad. Fogadd el annak szépségét, hogy elfogadod az embereket olyannak, amilyenek, beleértve önmagadat is.

7. A szerelem magában foglalja a lelke összefonódását, míg a házasság inkább az együttműködésre épülő partnerség.

8. Bár kereshetsz párt a házassághoz, az igaz szerelmet csak a megfelelő időben lehet felfedezni.

9. Amikor kedvesed ajándékot ad neked, ne rohanj, hogy azonnal viszonozd. Fogadd el, hogy így fejezi ki a háláját feléd. Ismerd fel az erőfeszítést amit tett és a viszonzás megtalálja az útját, amikor eljön a megfelelő pillanat. Végül is a szerelem a kiegyensúlyozott "adok-kapok"-tól virágzik, nem a precízen megtervezett viszonzásoktól.

10. A növekedés nem a szerelmi ügyek forgószeléből fakad, hanem az önvizsgálatból és a szívfájdalom után megtanult leckékből.

Beszéljünk a szingliségről

1. A magány pillanataiban hagyd, hogy a szíved vezessen. Fedezd fel, mi az, ami valóban lángra lobbantja a lelkedet, ahelyett, hogy a szeretetet puszta menedékként használnád. Ezzel feltárod az önfelfedezés kincseit.

2. A legfelhatalmazóbb cselekedet a saját pénz megszerzése és az öngondoskodás. Nem kell bizonyítanod azzal, hogy megosztod a kívánságlistádat másokkal, dédelgesd a szabadságot, és bánj magaddal megfelelően.

3. Amikor felmerül a múlt újragondolásának gondolata, kérdezd meg magadtól : "Tényleg erre vágyom? Vagy valami jobb dolgot tartogat nekem az élet?"

4. Az egyedülálló státuszod nem határozza meg az értékedet; az önbizalom és a teljes élet megteremtésére való képességedbe vetett hit hiánya vezet elégedetlenséghez.

5. Ha szeretetre vágysz, válj az önértékelés jelzőfényévé. Ez az utazás nem egy röpke vállalkozás; Ez egy életre szóló elkötelezettség a saját értékeid elfogadása iránt.

6. A boldogságot nem késleltetik a késői házasságok. Hátráltatod saját magad, ha megelégszel kevesebbel is, mint amennyit megérdemelsz.

Engedd, hogy ezek a felismerések vezessenek az önfelfedezés és a fejlődés útján, kikövezve ezt az utat szeretettel, hitelességgel és személyes beteljesüléssel teli jövő felé. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

süti beállítások módosítása