10 férfi személyiségjegy, amelyeket a nők vonzónak találnak

2023. március 22. 07:30 - Life Advisor

vonzo_ferfi_1.jpgA nőket nem mindig kizárólag a vagyona vagy a státusza vonzza a férfihoz, inkább a cselekedeteihez vonzódnak, amelyek valódi férfi benyomását keltik. Ugyanúgy viselkednél, mint most, ha hirtelen magasabbra kerülnél, jobban néznél ki és örökölnél 1 milliárd forintot? Szó sincs róla! Többek között azonnal magabiztosabbnak, nyugodtabbnak, boldogabbnak és kevésbé stresszesnek éreznéd magad. Ezek a viselkedések és viselkedési minták, nem pedig a vagyon vagy a státusz vonzza a nőket. Ne feledd, hogy nem elég csak jól kinézned ahhoz, hogy a nők vonzónak találjanak. Íme 10 olyan személyiségjegy, amelyet a nők általában vonzónak találnak a férfiaknál.

1. Férfiak, akik egyedül is jól érzik magukat

A rászorultság az egyik legrosszabb tulajdonság, amivel az ember rendelkezhet. Legyél aktív a szabadidődben és kerüld a passzív médiafogyasztást. 

Az olvasás, a meditálás, az emberi kapcsolataid ápolása, az önfejlesztés kiváló személyiséget adnak neked. Tudatos erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy elengedjük a társadalom által ránk helyezett nyomást és kitaláljuk, hogy kik is vagyunk és mit akarunk valójában.

2. Férfiak, akik megszabadulnak a negatív hiedelmektől

Azt gondolod, hogy nem vagy menő, vagy méltatlan esetleg képtelen vagy a szerelemre? Úgy gondolod, hogy azok a nők, akik neked tetszenek, rád se néznének? Az olyan dolgok, mint a saját ház, a menő karrier és a kiegyensúlyozott életmód elérhetetlenek számodra?

Miért tartod ezeket a hiedelmeket? Lehetséges, hogy amikor személyként meg kell határozni az értékedet, túl nagy súlyt helyezel bizony emberekre vagy eseményekre? Végül is arról van szó, hogy megfelelj a normáidnak, nem pedig másoknak. 

A nők olyan férfiakat akarnak, akik megszabadultak a negatív hiedelmektől.

3.Férfiak, akik tisztában vannak önmagukkal

Az emberek többsége nem tudja megmondani, miben hisz, mit értékel és mit valamint miért akar az élettől. Rendkívül vonzó, ha olyan életutad van, amely összhangban van azzal, aki vagy és tudod mit akarsz. Azt a férfit, aki tudja, hogy mit akar és azt hogyan fogja elérni, a nők imádják.

4. Ültesd át az öntudatot és a valódi kifejezésmódot a gyakorlatba azáltal, hogy tudatosítod, hogyan beszélsz és cselekszel

Ezek a dolgok összhangban vannak az ideális életutaddal és hiedelmeiddel? Válaszd ki azt a személyt, aki lenni szeretnél és tedd fontossá, hogy minden nap próbálj az a bizonyos személy lenni. Ne szégyelld magad amiatt, amiben hiszel, vagy amit akarsz. 

Életcéljaik elérése érdekében a vonzó férfiak hajlandóak a kritikát vagy az elutasítást névértéken venni.

5. Férfiak, akik meg tudják tervezni életmódjukat

Ha vannak olyan konkrét aspektusai az életednek, amelyeket javítani szeretnél, például több pénz keresni, jobb formába kerülni, új emberekkel találkozni, új készségeket elsajátítani stb. Készíts stratégiát e célok elérésére azáltal, hogy leírod őket.

Számos előnye van annak, ha kitűzöd és dolgozol a céljaid elérésén, lesz önbizalmad, amikor eléred őket, céltudatosságod, miközben érték dolgozol, sikerélményed és önértékelésed az életedre vonatkozó terv eredményeként. 

6. Férfiak, akik személyes stílust alakíthatnak ki

Mit látnak a nők, amikor rád néznek?

Próbáld meg magadat az ideális nő szemével látni. A stílusod tükrözi, hogy ki vagy. Egy átlagos srác, vagy annál sokkal több?

7. Hetente legalább egyszer járj edzeni, akkor is, ha jó formában vagy

Nem csak jobban fogod érezni magad, hanem jobban is fogsz kinézni. Ez akkor a legfontosabb, ha fizikailag nem vagy épp fitt. 

8. Keress egy jó fodrászt, hogy jó legyen a séród

Garantálom, hogy a nők megmondják a különbséget az olcsó és a drága frizura között. Egy jól képzett fodrász, aki jó abban, amit csinál, sokkal jobb munkát tud végezni és segít megtalálni azt a frizurát, ami hozzád leginkább illik. 

9. Férfiak, akik képesek dolgozni a testbeszédükön

Annyira fontos, hogy figyelj magadra, de ez nehéz. Azt javaslom, hogy készíts felvételt magadról, amikor beszélsz, hogy lásd, mennyit mocorogsz, hogyan nézel az emberekre, hogyan veszed fel a szemkontaktust, hogyan mosolyogsz stb. 

Tudj meg többet a testbeszédedről és próbálj nagyobb figyelmet fordítani arra, hogyan mozogsz. Hozzá fogsz szokni, még akkor is, ha az elején kínos lesz.

10. Férfiak, akik ápolják magukat

Ne legyen szőr az orrodban vagy a füleden, ápold a szakállad ha van. Nincs semmi baj azzal, ha szakállas vagy, de nem szabad hagyni, hogy valódi dzsungel legyen az arcodon.

Fordulj szakemberhez vagy próbálj ki néhány bőrápolási terméket, ha rossz a bőröd. Még akkor is ha csak néhány szőrszál van a szemeid között, szabadulj meg tőlük. Tedd vonzóvá a frizurád és az arcszőrzeted. Ó és a körmök. Figyelj rájuk és ápold őket rendszeresen. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása