7 tulajdonság, amelyet a nők finoman keresnek a férfiakban

2022. szeptember 30. 07:30 - Life Advisor

nok_tulajdonsagok_ferfiakban.jpgSok férfitől hallom, hogy a nők bonyolultak. Hőbörögnek, felháborodnak a bonyolultságuk miatt, nyafognak és azt kívánják, bárcsak ne kellene ezzel megküzdeniük. Sosem szerettem olyan társasába járni, ahol férfitársakkal összegyűlve eme jelenségről való panaszkodásával telt az este, legyen szó épp barátnőről vagy házastársról. A nők egyébként nem bonyolultak, hanem összetettek. Miközben a férfiak az nyíl egyenes autópálya, a nők egy kanyarokkal, kereszteződésekkel, körforgalommal tarkított autóút. A nők megértésének legegyszerűbb módja, ha megtanuljuk, hogyan kell globálisan hallgatni. Az meg mit jelent? Egyszerűen fogalmazva : több dologra figyelünk annál, mint, amit a fülünkkel hallunk. Az egész énünkkel figyelnünk kell rájuk. Gondolj bele : amikor valaki beszél hozzád, figyeled, hogy mit mondd, vagy egyből a válaszodon agyalsz? Ha az utóbbi, akkor még nem sajátítottad el a globális hallgatás művészetét. A nők mesterien kommunikálnak, szívesen beszélgetnek, különösen a szeretteikkel. A globális hallgatás számodra is lehetővé teszi majd, hogy felfogd, mire vágynak a nők. Eme módszernek köszönhetően - a teljesség igénye nélkül - íme 7 olyan tulajdonság, amelyet a nők finoman keresnek a férfiakban.

1. Bizalom

Egyetlen nő sem akar olyan férfival együtt lenni, akiben nem bízik. A nők olyan férfival szeretnének együtt lenni, aki elég biztos önmagában ahhoz, hogy boldog legyen, védelmet nyújtson és lehetővé teszi a nő számára, hogy minden egyes nap a lehető legtöbbet hozhassa ki magából. 

2. "Feng shui"

Ijesztő nem? Az idézőjel nem véletlen, nem kell Feng shui szakértőnek lenned. Amiről itt ténylegesen beszélünk az nem más, mint a lakóhelyed esztétikai vonzereje. Festmények a falon, bútorok, színek stb. 

A legtöbb nő isteni képességgel rendelkezik a lakberendezés kapcsán. Ez az oka annak is, hogy amikor a párok összeházasodnak, a legtöbb férfi megengedi a feleségének, hogy azt csináljon az otthonában, amit csak akar. Mi lenne,ha te is részese lennél ennek a folyamatnak?

Kicsit olvass utána az egyszerűen és sokszor ingyenesen is megvalósítható lakberendezési tippeknek és kezdd el a takarítás mellett, kicsit vonzóvá tenni a lakásod. A nők értékelik, ha a legénylakásod nem egy szemétdomb, hanem egy kellemes otthon. 

3. Érzelmi elérhetőség

Férfiként érezted már úgy, hogy a párod túl keményen próbál információt kiszedni belőled? Valószínűleg nem arról volt szó, hanem arról, hogy a párod próbált érzelmileg közelebb kerülni hozzád. 

A nők megtesznek mindent, hogy megértessék veled, hogy igyekeznek érzelmi szinten is kapcsolódni hozzád. Figyelj arra, hogy ne tartsd vissza és ne fojtsd el az érzéseid, pláne attól a személytől, akit elméletileg nagyon szeretsz.

4. Nagyszerű hallgatóság

Ahogy korábban már olvashattad, a nők szeretnek kommunikálni. Férfiként talán nem akarsz annyit beszélni, mint ők. Nem baj, itt jön képbe a hallgatási képességed. Soha ne szóld le őket azért, mert beszélgetni akarnak veled! Ilyen a természetük. Legyél nagyszerű hallgatóság!

5. Motiváció

Nincs két egyforma ember, de szinte minden nő számára fontos, hogy a férfi ne legyen lusta (disznó). Motiváltnak, kezdeményezőnek kell lenned az életben, amely a nők számára is pozitív hatással lesz. Vedd ki a részed a házimunkából, segíts a takarításban, bevásárlásban, számlák befizetésében stb. 

Ha csak a kanapén tespedés az egyetlen, amire képes vagy, de azt is undorral teszed, kizárt, hogy bármely nő szívét elnyerd.

A motivált férfi tudja, hogyan kell gondoskodnia magáról, a karrierjéről és minden másról, amely önmagával és a szerelmével kapcsolatos. Nem hagy mindent a párjára, nem feltételezi, hogy majd a párja gondoskodik mindenről.

6. Tiszta cipő

Miért van ez a listán? Nos, vagy megfogadod vagy nem, rajtad múlik. A stílusérzéked tükrözi, hogy ki vagy valójában. Te például kivel beszélgetsz szívesen? Azzal, aki ápolatlanul, szakadt nadrágban jelenik meg előtted vagy akin látszik, hogy a cipőjét kipucolta, a ruháját elvasalta, a "fejét rendbe tette" mielőtt veled találkozott?

A nők rendkívül analitikusak, különösen, ha a potenciális partnerükről van szó. Mindent megnéznek rajtad a fejed búbjától a talpadig. A nők számára, a tiszta cipő azt jelenti, hogy tudod hogyan kell gondoskodni a javaidról. 

Nekem, mint óriási sneaker fan, elhiheted, hogy a nők imádják a férfiakat, akik tudják, hogyan kell vigyázni a cipőjükre. De csak akkor, ha ez a gondoskodási készségeidet tükrözi és nem egyszerűen csak valami üres hiúság motivál erre.

7. Olvasás a sorok között

A legtöbb férfi számára ez rettenetesen nehéz, minden nő tudja is ezt, mégis csinálják, szóval uraim, tanulásra fel. 

Mire gondolok? 

Ismerek egy idős házaspárt, akik még nyár elején a csodás időjárásról és nyaralási lehetőségekről beszéltek. A házaspár nő tagján lehetett látni az izgalmat a nyaralás tervezésével kapcsolatban, aztán tett valamit, ami az egész beszélgetést megzavarta, elkezdett beszélni arról, hogy milyen felújítási munkák várnak még rájuk. Elővett egy magazint, amelyből lakberendezési tippeket beszélt a férjével, de valahogy mindig olyan lehetőségek kerültek elő, amelyek Olaszországra és az olaszokra jellemzőek és még azt is kimondta, hogy élőben is szívesen megnézni, nemcsak a magazin képein. 

A férj csak "jó ötletként" nyugtázta a beszélgetést, legyen úgy minden ahogy a kedvese akarja, de nem esett még le neki, hogy a feleségének bizony határozott terve van egy olaszországi nyaralásra. 

A férfiak fejében természetesen előjön a kérdés : miért nem mondják el a nők nyíltan, hogy mit akarnak? Miért kell túlbonyolítaniuk mindent? 

A nők nem bonyolultak, amikor ezt csinálják. Legtöbbször azért teszik mindezt, hogy kiderítsék férfiként annyi figyelmet fordítunk-e rájuk, amennyit szeretnének vagy pedig annyit, amennyit megérdemelnek. A kettő ugyanis nem ugyanaz. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása