Hogyan legyél 3-szor vonzóbb a nők számára?

2022. szeptember 14. 07:30 - Life Advisor

vonzobb_a_noknek.jpgSzóval tudni szeretnéd, hogyan lehetsz vonzóbb a nők szemében? Tény, hogy sokan nincsenek tisztában ezzel. Több éve vagyok már coach és rengeteg férfi kliensemnek segítettem már abban, hogy vonzóbbá váljanak a nők számára a 6 fő filozófiám révén, amelyet társadalmi művészetnek nevezek. Ebben a posztban pontosan meg fogom tanítani, hogyan lehetsz vonzóbb a nők számára anélkül, hogy átöltöznél, anélkül, hogy bármilyen divatos ruhát, cipőt, kiegészítőt hordanál és anélkül, hogy ott lenne az a bizonyos six pack a hasadon. Mindössze egy egyszerű gondolkodásmódváltásra lesz szükség, pontosabban az energetikai elvek megértésére. Jól hangzik? Kezdjük!

 

 

 

Ismerősek az alábbi mondatok?

  • "Ne mutasd ki egy lánynak, hogy tetszik neked, különben lelép."
  • "Érzik, hogy megszerezted őket, de nekik olyas valaki kell, aki még nincs meg."
  • "Úgy kell csinálnod, mintha nem érdekelnéd őket".

Magadra ismertél?

"Ah nem akarok érdeklődést mutatni egy nő iránt, mert talán azt fogja gondolni, hogy túl gyorsan haladok. Lehet, hogy ő nem érdeklődik irántam, mert annyira dögös, hogy hozzászokott már a férfiak érdeklődéséhez. Ezért jobban járok, ha úgy teszek, hogy nem érdekel, hátha jobban fog vonzódni hozzám. Elő a rosszfiús stílussal."

Nos, ez egy nagyon veszélyes csapda és hadd mondjak neked valamit, ha ezt csinálod, ha érdektelenséget mutatsz, ha érdektelenséget adsz, akkor pontosan ezt fogod visszakapni. Érdektelenséget.

Így működik a világ. Azt az energiát kapod vissza mindig, amit te magad beleteszel valamibe.

Voltál már olyan randi, ahol az a személy, akivel randiztál ideges volt? Valamilyen szinten kezdtél te is ideges lenni, izgulni, mert ezt az energia vett körbe titeket.

Vagy talán randiztál valakivel, akivel nevettetek, jó volt együtt lennetek és te is érezted a jó kedvet és a boldogságot. 

Ezért nagyon fontos, hogy ne felejtsd el kivetíteni az érdeklődésed, ha vonzódsz valakihez, mert ha nem, akkor semmi nem fog történni. Nem lesz szikra, kémia vagy nevezzük, aminek szeretnénk, köztetek és azonnal a barát zónába kerülsz.

Tehát az 1. szabály:

Ha vonzóbb akarsz lenni a nők számára, érdeklődést kell mutatnod. 

Lehet, hogy most nem hiszel nekem vagy nem érted, de olvass tovább.

Most már különböző módokon lehet kifejezni érdeklődést. Gyakran a srácok bókolnak. Ez mindenképp hasznos, hiszen energetikailag mindez oldja a feszültséget kettőtök között és vonzalmat hoz létre, attól függően viszont, hogy hogyan beszélsz.

A beszéded mindig sugározza a vágyaid. Ne dobd csak úgy oda neki, hogy "szexi vagy", hanem legye benne energia, érezze a szándékot és az őszinteséget, a vágyat a szavaidban. A bókkal, valóban adj neki egy érezhető élményt.

Mindaddig, amíg az érdeklődésed legkisebb darabját adod neki, addig meghatározod a kontextust ahhoz, hogy ez potencionálisan romantikus és szexuális legyen. 

Az iránta érzett vágyad az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatsz neki és ez vonzó.

Az energia

Kétféle energiával tudod kifejezni a vágyaid. Létezik a rászorultságból fakadó energia, ami nem vonzó. Ez az, amikor azt sugárzod ki, hogy szükséged van valakire, mert az életed nem teljes egy nő, illetve a veled szemben ülő nő nélkül. 

A másik, amikor már mindened megvan az életben, teljesnek érzed magad, de még az a nő is kell neked, akivel éppen randizol. Ez lesz az energiával teli és vonzó megnyilvánulás.

Fontos, hogy megtanuld jól átadni az energiáid, hogy az valóban vonzó legyen a nő számára. Ha nem csinálsz semmit és nem mutatsz érdeklődést, ha nem mutatod ki a vágyaid, akkor az 100%-ban taszítani fogja a nőket. 

Tehát a 2.szabály:

Ha vonzóbb akarsz lenni a nők számára, el kell veszítened a rászorultságodat. A rászorultság a vonzerő ellentéte. Annak érdekében, hogy a rászorultságot elengedd, ki kell építened az autonómiát. A nők nem lehetnek az első számú prioritásod. 

Lehet, hogy most azt mondod, hogy "De akarok egy nőt az életembe, szükségem van valakire, ez kell nekem, elkerülhetetlen, hogy legyen velem egy nő."

Ez egy negatív program benned, amely tönkretesz minden interakciót a nőkkel. Bármennyire is ellentmondásosan hangzik ebben a szakaszban kanos fickóból szexuálisan vonzó fickóvá kell válnod. Egy kanos fickó kétségbeesetten igyekszik kielégíteni a testében lévő szexuális töltetet. A szexuálisan vonzó fickó ellenben fokozza ezt a túltöltöttséget és amikor együtt van egy nővel, képes irányítani ezt, akár lesz eredménye, akár nem, maga az interakció a nővel a cél.

Képzeld el egy pillanatra, hogy nő vagy. Melyik srácot választanád? Azt, aki alig bírja a férfiasságát a nadrágjában tartani és "csak dugjunk már" hozzáállással van az egész randi alatt vagy inkább azt a srácot, aki jól érzi magát a testében lévő szexualitással és ezt ki is fejezi számodra, de úgy, hogy abból se csinál drámát, ha most rögtön nem tud lefektetni.

Ezen túl:

Miután elsajátítottad a vonzerő energetikai elveit, elkezdheted az utolsó simításokat. Tehát összefoglalva:

  1. Légy autonóm
  2. Engedd el a rászorultságot
  3. Ne rejtsd el a vágyaid

És nem árt, ha kicsit adsz a megjelenésedre is. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása