10 jel, hogy megbánta, hogy megcsalt téged

2022. augusztus 30. 07:30 - Life Advisor

megcsalas_jelek_hogy_megbanta.jpgAnnak ellenére, hogy a párod félrelépett, vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy megbánta a tettét és amelyekre érdemes figyelned. Az alábbiakban bemutatunk 10 olyan jelet, amely bizonyíték lehet arra, hogy igazat mond a párod, amikor azt mondja: "Kérlek, ne hagyj el, én tényleg szeretlek téged." Az, hogy ezt követően visszafogadod-e vagy sem, az teljesen rajtad áll és rendkívül óvatosan kell eljárnod. 

1. Véget vet az "ügynek"

Amikor rájön, hogy hamarosan elhagyod őt, azonnal megszünteti a kapcsolatot a harmadik féllel. Számára te vagy az, aki igazán törődik vele és nem akar elengedni téged.

2. Felajánlja, hogy mindent megtesz érted, amit csak tud

Amikor arról van szó, hogy egy kapcsolat működjön, a férfiak számára nehéz lehet mindent kockára tenni. Hajlandó-e bármit megtenni azért, hogy újra összejöjjön veled? Ha igen, akkor lehet, hogy olyan társ van melletted, aki törődik a jóléteddel.

3. Segítséget kér egy szakembertől

Tudni akarja, miért csalta meg azt az embert, akivel a legjobban törődik. Ez az oka annak, hogy terápiára megy, meg akarja oldani a rejtélyt és bizonyítani akar, hogy bízhatsz benne.

Annak érdekében, hogy mindkettőtöknek segítsen, lehetséges, hogy felveti a párterápia ötletét is. Az a tény, hogy készen áll arra, hogy további lépéseket tegyen, hogy tanácsot kérjen, azt mutatja, hogy valóban sajnálja a megcsalást és elkötelezett a kapcsolatotok javítása mellett.

4. Másoknak is beismeri a megcsalást

A férfiak gyakran vonakodnak attól, hogy kitartsanak a baklövésük mellett. Megtudhatod, hogy valóban megbánta-e, amit tett, ha felelősséget vállal és mindenkinek elmondja, hogy mekkorát hibázott.

5. Ígéreteket tesz

Tudni fogod, hogy szeret téged, ha mindent megtesz, amit mondasz neki, hogy bizonyítson. Az ígéreteket pedig minden esetben tettek is követik, nemcsak üres szavakról van szó.

Ha nem bánta volna meg a történteket, hidd el, nem is foglalkozna veled. A hűtlen férfiak számára a szeretet kimutatása ugyanis totál időpocsékolás.

A fájdalmad ugyan megnehezíti azt gondolni, hogy nem szándékosan tette, amit tett, de amikor a srácoknak viszonyuk van, egy pillanatra sem gondolják, hogy ez mekkora hatással lesz a párjukra.

Tudom, hogy ennek nincs semmi értelme, de ezt így kell elfogadnod a fejedben. Még akkor is, ha ez arra késztet, hogy elhagyd őt.

6. Megbánó magatartást mutat

Amikor egy embert rajtakapnak a megcsaláson, vagy bűnösnek érzi magát vagy lelkiismeret furdalása van, vagy egyik sem. Azt, hogy az illető hogyan látja a saját önértékelését, a személyiségjegyeik befolyásolják. Azt hihetik, hogy semmi rosszat nem tettek és hogy a megcsalásuk indokolt volt, vagy azt hihetik, hogy rettenetes emberek, akikben soha többé nem szabad megbízni.

Amikor valaki megbánást érez, az egyszerűen azért van, mert lebukott. A bűnbánat azt jelzi, hogy a megcsalás tettét eleve megbánták. Nem annyira az érzelmeidről van szó, mint inkább az ő érzelmeiről. Amikor valaki őszinte sajnálatát fejezik ki, az azt mutatja, hogy őszintén sajnálja azt a gyötrelmet, amelyet a hűtlensége okozott neked.

7. Többször is bocsánatot kér

Ha időt szán arra, hogy többször is kifejezze a megbánását feléd, mélyen törődik veled.

Azok a férfiak, akik őszinte bocsánatkérésre képesek, teljes felelősséget vállalnak a viselkedésükért és sajnálatukat fejezik ki az okozott szorongásért. Nem tartanak téged felelősnek a tetteikért. 

Nem lesz védekező és nem próbálja áthárítani a felelősséget rád, ha ténylegesen megbánja a megcsalást. Az a tény, hogy ragaszkodik a tetteihez és elismeri, hogy azok hogyan hatottak rád, azt jelzi, hogy tényleg, mélyen megbánta, amit tett.

8. Hajlandó dolgozni (és várni), hogy visszanyerje a bizalmad

Hajlandó időt és energiát fektetni abba, hogy visszaszerezze az bizalmad. Amikor egy férfi azt mondja, sajnálja, hogy megcsalt téged, nem ajánlj fel határidőt, mikorra kell megbocsátanod neki. Az ő fejében nem várja el tőled, hogy ugyanúgy bízz benne, mint korábban, vagy úgy tegyél, mintha minden visszatérhetne a normális kerékvágásba.

Az irántad érzett szeretet lehetővé teszi számára, hogy türelmes maradjon, miközben arra törekedtek mindketten, hogy visszaállítsátok a kapcsolatotok. Ha nem érezne megbánást a bűnei miatt, semmi haszna nem lenne annak, hogy időt és energiát szán a hibái kijavítására.

9. Őszintébb veled

Ha hirtelen nyitottabbá, őszintébbé válik, mint valaha, akkor tudni fogod, hogy veled akarja megoldani a történteket. Azok az emberek, akik kevés megbánást éreznek a megcsalás miatt, még inkább bezárkóznak a párjuk előtt, míg azok, akik valóban megbánják a tetteiket, drámai változásokat eszközölnek.

10. Mások is észrevették, hogy megváltozott

A környezetedben élőknek is észre kell venniük, hogy a párod megváltozott. A viselkedésének önmagáért kell beszélnie és nem kellene meggyőznöd a barátaid, hogy megváltozott. Megbánta, hogy megcsalt és jelentős lépéseket tesz, hogy megváltoztassa az életét.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása