Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogyan veszítsünk el egy nőt 3 lépésben

2022. augusztus 19. 07:30 - Life Advisor

no_vesztes_3_lepes.jpgTehát új kapcsolatot szeretnél? Meg akarod szerezni magadnak azt a lányt, az álomlányt és boldogan akarsz élni vele. Most már készen állsz arra, hogy nyiss egy új kapcsolat felé, hogy dolgozz magadon és megérted, hogy jobb emberré kell válnod ahhoz, hogy szintet lépj és megfelelj annak, amit a partneredben szeretnél és eszerint cselekedsz. Olvasol, tanácsadóhoz jársz, feldolgozod a múltad, felelősséget vállalsz, megbocsátasz magadnak, dolgozol az életeden és a fizikai erőléteden is. Esetlegesen elkezded a rendszeres meditációt, jógát. Megtervezed a jövőd, a pénzügyeid, a családi életed, azt, hogy hol akarsz élni, mit akarsz elérni és lépéseket teszel ezen dolgok elérése érdekében. Megtanulsz nevetni magadon, élvezni az életet a jelenben és megtanulod, hogyan kell egészségesen kommunikálni. Mindezeket a dolgokat azért csinálod, hogy megszerezd álmaid nőjét. Aztán besétál az életedbe.

Élvezed ezt a csodálatos élményt. Tökéletes nő van melletted, sőt felülmúlja a legmerészebb álmaid is. Mintha egy angyal jött volna melléd. 

Aztán egyszer mintha a semmiből jönne a nő közli veled, hogy nem lehet többé veled együtt ebben a kapcsolatban. Döbbented felteszed a kérdést: "Miért?"

A párod megosztja veled, hogy lát téged valójában. Figyelt téged és mélyen, sejtszinten nagyon is tisztában van azzal, hogy minden, amit tettél, minden, ami iránt érdeklődést és szenvedélyt mutattál, amit tanultál és amihez alkalmazkodtál, semmi köze sem volt hozzád és egyszerűen csak jobb ember akartál lenni, mert ez jó érzés volt számodra. Beteljesedtél és nem azért tetted, mert ezt egy életen át fenn akarod tartani.

Nem, mindezt csak azért tetted, hogy megszerezd a lányt. Vadásztál, elfogtad. Azért csináltad, mert szükséged volt, a vele való kapcsolatra, hogy boldognak és teljesnek érezd magad. 

Úgy érezheted magad, mint, akit hátba szúrtak. Tudod, hogy igaza van és úgy lát téged, amilyen most valójában vagy. Most már tudod te is, hogy tényleg azért dolgoztál ilyen keményen, mert vadásztál rá. 

A társaink önmagunk tükörképei. Felfedik előttünk a nem ismert aspektusainkat, valamint alapvető hiedelmeinket és tulajdonságainkat arról, hogy kik is vagyunk valójában. 

Egy nőt akkor tudunk elveszíteni a leghamarabb, ha olyasmire vadászunk, amivel nem vagyunk összhangban. Néhány hét vagy hónap múlva azonban elveszítjük ez a nőt. Megházasodhatsz, vehetsz házat, lehet gyereked. Ezek egyike sem biztosítja, hogy az illető veled marad. 

Miért van az, hogy mindig szerencsétlen vagy a nőkkel? Miért van az, hogy már nem akar többé veled lenni? Miért lóg inkább a barátaival vagy vállal extra túlórát a munkahelyén, ahelyett, hogy veled lenne? Miért vitatkozik veled állandóan? 

Egyszerű, az alábbi három lépéssel elvesztetted őt valahol.

1. Elveszett a tisztelet

Ez úgy követted el, hogy nem kötelezted el magad előre. Ha nem voltál önmagad, csak megjátszottad magad, akkor elvesztetted a tiszteletet. Ha megengedted neki, hogy minden döntésnél viselje a nadrágot és nem vállaltad az irányítást a kapcsolatodban, akkor elveszett a tisztelet. Ha nem számíthatott a párod arra, hogy a szavaid tettek követik, akkor elveszett a tisztelet. Ha azt mondtad, hogy törődsz vele, majd pedig figyelmen kívül hagyod őt, akkor szintén annyi a tiszteletnek. 

2. Nincs benned már a vágy és a szenvedély

Ez elég egyszerű. Kétféle vágy létezik. 

Az első, az állatias vágy, ami rövid életű és kielégíti a pillanat szükségletét. Hasonlóan a vízre vágyom, mert szomja vagyok helyzethez. 

A második pedig a szívből és lélekből fakadó vágy, amelyre szükség van egy hosszútávú kapcsolathoz. Ez elsődlegesen a tiszteleten alapul. A nőnek hosszú távon tisztelnie kell egy férfit és képesnek kell lennie arra, hogy bízzon benne. Ez a bizalom leginkább azon összpontosul, hogy a férfi fedhetetlen legyen. Ez pedig azt jelenti, hogy számíthat rá, hogy érzelmileg, anyagilag, mentálisan, szavakkal és cselekedetekkel is stabil lesz. A nőnek éreznie kell, hogy a férfi nem fog meginogni, hogy a "mi" entitása prioritást élvez. 

3. Nem irányítasz

Ráadásul abbahagytad az udvarlást is. Ma már jól ismert a párkapcsolati pszichológia világában, hogy a nők már jóval a férfiak előtt unatkoznak egy monogám kapcsolatban. Igen, jól olvastad. Egy férfi hosszabb ideig tartja fenn a nő iránti vágyát, mint fordítva. A férfit egyszerűen lenyűgözi és elbűvöli a szex, amit folytat és hosszabb ideig lesz elégedett. A nő csak akkor marad a kapcsolatban, ha a férfi törődik az érzéseivel, a gondolataival és saját magával is. A férfinak gondoskodnia kell a nőről és nem használhatja a nőt a szexen keresztüli stresszoldásra, hanem inkább arra kell törekednie, hogy mindkettejük távol kerüljön a világ gondjaitól, még ha csak egy kis időre is. Nem szabad elfelejteni az udvarlást, a romantikát, a kalandokat, a játékokat, a közös élményeket. 

Valószínűleg, ha ezekután abbahagytad a poszt olvasását, akkor legalább egy - ha nem az összes - ilyen lépésben bűnös vagy. Talán eltöprengtél már azon, hogy miért változtak meg a dolgok? Miért nem akar már veled szexelni? Hova tűnt az intimitás a kapcsolatotokból? Mi történt veletek?

A fenti három lépés játszik szerepet ezekben. Mindezek elkerülése bizony komoly munkát igényel részedről. Talán most arra gondolsz, hogy miért is kellene ezeket elkerülnöd és ezeknek a leküzdésén dolgoznod? Egyszerűen könnyebbnek tűnik feladni. Túl sok időt és energiát igényel ez a munka. 

Nos, jobb, ha tudod, hogy az álomnőd megszerzése és megtartása mindig ilyen. Ezt nevezik kapcsolatnak. Összpontosításra, karbantartásokra, figyelemre van szükség ahhoz, hogy sikeresek és boldogok legyetek. 

Ha azon sok ember közé tartozol, akik úgy gondolják, hogy egy kapcsolat könnyű, nem kell sokat tenni érte vagy egyszerűen elég csak bekapcsolni a "robotpilótát", mert te már a randizás és a vadászat során mindent megtettél, szóval most már pihenhetsz, akkor tényleg jobb, ha most feladod. Ekkor még ugyanis nem állsz készen egy kapcsolatra. 

Vagy választhatod a belső munkát, először önmagadért majd pedig kettőtökért. Figyelj a fenti három dologra, kerüld el ezeket a hibákat, összpontosíts a kapcsolatotokra és kötelezd el magad. Ez az egyetlen módja annak, hogy álmaid lánya ne csak megjelenjen az életedben, de veled is maradjon. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása