A hamis szerelem 6 leggyakoribb jele

2022. április 24. 07:30 - Life Advisor

hamis_szerelem.jpgIgyekszem nagyon részletesen elemezni magam és a körülöttem lévő emberek kapcsolatát. Általában én vagyok az, aki sokat ad egy kapcsolatban. Természetesen, ha ez a helyzet, annak a személynek, aki folyamatosan törekszik, gyakran kétségei támadhatnak a szerelem valódiságát illetően egy adott kapcsolatban. Íme 6 jel, amely megmutatja, hogy a másik ember szerelme valódi-e vagy sem.

 

1. A beszélgetéseitek szárazabbak, mint a Szahara

Az egészséges, valódi kapcsolat megköveteli, hogy mindkét fél nyitott legyen arra, hogy beszéljen önmagáról és az őket körülvevő világról. Ha azonban a párod nem kezd el beszélni - kivéve, ha valamit kérni akar tőled - hanem inkább elmegy, akkor ez jelentheti azt, hogy nem akar kapcsolatba lépni veled. Azonban egyetlen kapcsolat sem működhet egészséges kommunikáció nélkül. A kommunikáció előkelő helyet foglal el egy párkapcsolatban. 

Valaki, akit nem érdekel a napod, akit nem érdekelnek a gondolataid, lehet, hogy valami más miatt tartja fent ezt a kapcsolatot. A kommunikáció a legalapvetőbb emberi szükséglet.

2. Megpróbálja megváltoztatni a szokásaid és téged

A párod az elején még azt mondja neked, hogy minden tökéletes benned, majd később azzal állhat elő, hogy vannak dolgok, amelyek zavarják őt. Teljesen normális, hogy mindkettőtöknek vannak olyan tulajdonságaitok, amelyeket nem kedveltek egymásban. Senki sem tökéletes, de az, hogy beleszeretsz a másik karakterébe, teszi széppé a kapcsolatot. Ám a hamis szerelemben a párod valószínűleg meg akarja változtatni azokat a dolgokat, amelyeket nem szeret benned.

Ezt soha ne engedd meg!

Egy életed van és ezt a legteljesebb mértékben kell élned. Nem az a lényeg, hogy másoknak számára megfelelj! Beszélj nyíltan a pároddal anélkül, hogy rosszul érezné magát.

3. Nem működtök együtt a problémák megoldásában

Minden kapcsolatban vannak problémák. A kis veszekedések, civakodások kivezetik a kapcsolatot az egyhangúságból.

Egy idő után viszont, ha ezeken a beszélgetéséken mindig megsértődsz és bocsánatot kérsz vagy ha a párod nem figyel, amikor elmondod a problémáid, akkor bizony nagy baj van. Egy kapcsolatról beszélünk, ezért semmi szükség arra, hogy kiégessük bármelyikünk egoját. Azért vagy ebben a kapcsolatban, hogy boldog légy, de ha a párod figyelmen kívül hagy téged és nem próbál megoldást találni a vitákra és problémákra, akkor inkább gondold át a kapcsolatodat.

4. Nem tervez veled a jövőre

A szerelmed szeretnéd egy különleges helyre elvinni, álmodozol arról a házról, amelyben majd együtt éltek, megtakarításokat hoztok létre, az egyéni álmok mellé, megérkeznek a közös célok, álmok is. Természetes, hogy ez így alakul, de ha a párod jövőjében te nem vagy ott, akkor az bizony bajlós jel. 

Ha úgy tűnik, hogy a párod nem akar olyan beszélgetéseket folytatni veled, amelyben a közös jövőtöket tervezhetitek, valószínűleg elköteleződési problémái vannak. Az csak rosszabb, ha nem te vagy az a személy, akivel a jövőjét elképzeli. 

5. Többször fejezi ki a szerelmét a közösségi médiában és a barátai közelében, mint privátban

Ha a párod felmagasztal téged a barátai előtt és a közösségi oldalakon, de nem mutat érdeklődést irántad, amikor együtt vagytok, akkor az nagy probléma.

Az, hogy kettesben vagytok, nem lehet akadály számára, hogy kimutassa a szerelmét. Épp ellenkezőleg, pontosan ilyenkor kell minden falat eltávolítani, ami még kettőtök között állhat. 

A párod valószínűleg a külsőségektől várja a boldogságot. Tehát, ha az emberek elmondják, hogy milyen nagyszerű pár vagytok, az boldogságot jelent számára. 

Tehát, ha a párod gesztusai, érzései a zárt ajtók mögött abbamaradnak és a csend veszi át a helyet, akkor az azt jelenti, hogy a párod szereti "bemutatni a szerelmet" a nyilvánosság előtt. Egy igazi kapcsolatban azonban az igazi szerelem a fontos, nem a látszat.

6. Nem te vagy a prioritás

A legfontosabb jöjjön a legvégén. Ezen a ponton éled át a kapcsolatod legkellemetlenebb pillanatait. Az a személy, akit értékelsz, talán a legjobban szeretsz, nem ad neked megfelelő prioritást. Ha a párod megtagadja a találkozókat vagy nem hív fel, nem érdeklődik, akkor meg kell értened, hogy nem te vagy az elsődleges prioritás számára. Valószínűleg ezt már érezted is. 

Ne hagyd magad ilyen helyzetekben! Csodálatos ember vagy, senki sem használhat ki téged! Gondolj a kapcsolatodra és nézd meg mennyi igaz most rátok. Sőt, akár a pároddal együtt is átmehettek ezen a listán. Lehet, hogy ezután a párod jobban fog próbálkozni, mert rájött, hogy igazad lehet, de ha még mindig nem törődik veled, vess véget a kapcsolatodnak és ne sajnáld!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása