5 tipp, hogy sikerre hangold a személyes energiád

2020. október 27. 07:30 - Life Advisor

good_vibes.jpgHa valaha hallottál a vonzás törvényéről, akkor tudod, hogy az univerzum reagál arra az energiára vagy frekvenciára, amelyet te magadból kibocsátasz. A hasonló a hasonlót vonzza, a pozitív gondolatok pedig pozitív eredményeket eredményeznek. Tehát, ha az életben a sikerre törekszel, vagy a boldogságot, szeretetet vagy a bőséget akarod bevonzani, akkor meg kell győződnöd arról, hogy a saját rezgésünk alkalmazkodik az univerzum frekvenciájához. Röviden : a gondolataink csak akkor válhatnak valósággá, ha megengedjük, hogy megtörténjenek vagyis megemeljük a rezgésszintünket.

A magas rezgésszámmal rendelkező emberek olyan emberek, akik úgy döntenek, hogy elégedettek, ha nem is túlságosan boldogok, de legalább pozitívak és összességében jól esik velük lenni. Érezni fogod a hangulatukat, amikor kapcsolatba lépsz velük és a pozitív energiájuk határozottan befolyásolni fog téged is.

Ezzel ellentétben az alacsony energiájú emberek többnyire lomhák, kritikusak önmagukkal és másokkal szemben, kételkednek önmagukban és miden megoldásra van egy problémájuk. Minden emberben ott van mindkét energiaszint. Gyakran az élethelyzetünktől, életstílusunktól vagy az életünkben bekövetkező eseményektől függ, hogy melyik hangulatunkat használjuk.

"Minden energia ; mindössze ennyit kell tudnod. Hangolódj rá annak a valóságnak a frekvenciájára, amelyet meg akarsz élni és megkapod. Nem lehet másképp. Ez nem filozófia. Ez fizika." /Albert Einstein/

Íme 5 olyan módszer, amivel emelheted a saját energiaszinted.

1. Lépj kapcsolatba önmagaddal

Válassz ki egy napszakot. A legjobb módszer az önmagaddal való kapcsolatra a meditáció, de akár megerősítésekkel is elérhetsz ilyen állapotot. Mindennap adj magadnak legalább 10-15 percet, amikor csak és kizárólag magaddal foglalkozol, magadra figyelsz, magaddal törődsz.

2. Alakíts ki egészséges szokásokat

Minél aktívabb vagy és minél jobban vigyázol a testedre, annál több energia áramlik rajtad és hozzád. Azonnali energialöket elérését úgy hozhatjuk létre, ha testmozgást végzünk, sokat folyadékot fogyasztunk és egészséges étkezési szokásokat alakítunk ki majd mindezt egy remek éjszakai alvással koronázzuk meg.

3. Tánc, zene és a hobbid

A tánc és a zene szinte azonnal megnöveli az energiaszinted. A hobbiddal való foglalkozás sokkal boldogabbá tehet és segíthet abban, hogy teljesebben éld meg az életed. Ügyelj arra, hogy időről időre kapcsolatba lépj a kreatív oldaladdal is.

4. Összpontosíts a szórakozásra

Koncentrálj a boldogságra és használd ki azokat a forrásokat, amelyek azonnali kielégülést nyújtanak számodra, mint a társasági élet, a barátokkal való találkozás stb. A szórakozás segít megélni az energia beáramlását és feltöltését, amely azt jelenti, hogy a jelenben élünk és nem gondoljuk túl a dolgokat.

5. Öltözz úgy, hogy jól érezd magad

Az öngondoskodás és az öltözködésünk nemcsak pozitív energiát áraszt, de azonnal megváltoztatja a hangulatunkat.

Mindezek ellenére lehet, hogy lesznek olyan napok, amikor úgy tűnik, hogy a világunk összeomlott, kimerültnek érezzük magunkat és nincs energiánk semmihez. Rendben van, ha egy kis ideig ebben az energiába ragadsz, de dönts úgy, hogy nem reagálsz rá. Ügyelj arra, hogy ne tartózkodj túl sokáig ebben a negatív térben. Ehelyett próbáld meg lassan "összekaparni" magad és kerülj be az élet lendületébe azáltal, hogy megengeded magadnak, hogy önmagad légy, elfogadod és szereted magad olyannak, amilyen vagy.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

süti beállítások módosítása