Szabadítsd fel a szupererőd és élj teljes életet!

2020. március 15. 19:41 - Life Advisor

purpose_of_life_1.jpgMiután 25 évig élte azt, amit az álmainak hitt, Kyle Cease hirtelen felismerte, hogy a „Boldog leszek, ha valami megtörténik” hit hatalmas hazugság. Egy sugallat hatására abbahagyta sikeres humorista pályafutását és telt házas Evolving Out Loud előadásain mint transzformációs humorista juttatja el különleges önfejlesztő tanítását a résztvevőknek. Ed Mylett interjút készített Kyle Ceasel,aki azt mondta : "Szeretek olyan dolgokat csinálni, amiben mindenki nyer. Mindig megkérdezem magamtól : felemeli-e a lelkem? Érzem-e a fejlődést a saját és a világon élő emberek életében is? Ez az elsődleges célom. Szeretem a mindenki nyer szituációkat. Az első győzelmem, hogy azt teszem, amit csinálom, amit nagyon szeretek. A második győzelmem, hogy segítek másoknak. A harmadik, hogy átalakítom a világot a szupererőmnek köszönhetően."

Mindannyian rendelkezünk szupererővel. A szupererőnket az elménk határozza meg. Az emberek emlékezni fognak a tetteidre, a cselekedeteidre, a világban végbevitt változtatásaidra, a szavaidra, amelyekkel inspiráltad őket, amikor a legnagyobb szükségük volt rá. Mindannyian szeretnénk, ha emlékeznének ránk, ugye? Megváltoztatni a világot, az egyik legnagyobb ajándék. Erre pedig mindannyian képesek vagyunk.

A változás először önmagadban kell, hogy elkezdődjön méghozzá a gondolataiddal. Időbe telik, mire megtervezel egy jövőképet. Azonban, ha soha nem kezded el, akkor nem lesz mit hátrahagynod a világnak. Meg kell, hogy teremtsd életed legnagyobb vízióját. Ne csak túlélni akard az életet, ne érd be az alapvető igényekkel. Merj nagyot álmodni, merj messzire tekinteni, merj globálisan gondolkodni és akarj hatással lenni a világra.

Hogyan? Nézzük meg együtt a 3 legjobb tippet :

1. Lépjen magasabb szintre az elméd

Ez a feladat garantáltan mély nyomot fog hagyni benned. Keress fel egy olyan közösséget, csoportot, online csapatot stb. ahol folyamatosan mozgásban lévő emberek vannak, akik mennek és tesznek a céljaikért. Találkozz olyan emberekkel, akik szenvedéllyel küzdenek az álmaikért.

Figyeld meg, hogyan fogalmazzák meg az álmaikat, a világot megváltó terveiket. Elképesztő dolgokat tapasztalhatsz, hogy az emberek micsoda kreatív gondolatokkal rendelkeznek, amikor azon törik a fejüket, hogyan változtassanak a világon. Most éppen ez kell, hogy inspiráljon!

Ha magasabb szintre fejleszted az elméd és a gondolkodásmódod, akkor sokkal több sikert fogsz tudni elérni az életedben.

2. Tégy úgy, mintha a mai lenne az utolsó napod az életben

Sokan (nyilván, akik még sosem próbálták) egyből rávágják, hogy ez baromság. Kérlek, próbáld ki.

Ülj le egy szobába teljesen egyedül, csendben és ne zavarjon semmi. Képzeld azt, hogy ez életed utolsó napja. Vegyél elő egy papírt, tollat.

Tedd fel magadnak a következő kérdést : Az életem teljes siker volt?

Ha nem, akkor mi az a három dolog, amit megváltoztatnál? Ez a három dolog kulcsfontosságú lesz annak megismerésében, hogy mik a legmélyebb vágyaid, kívánságaid. Talán több kockázatot vállalnál, hogy legyőzd a félelmeid. Lehet, hogy okosabban akarod használni a tehetséged, hogy másokat jobban szolgálj vele. Lehet, hogy jobban vigyáznál az egészségedre, hogy energiád legyen a világra óriási hatást gyakorolni.

3. Ne tétovázz! Cselekedj!

A halogatás az egyik legnagyobb ellenségünk. Fogd fel végre, hogy nincs "majd holnap." Emellett az élet tele van egyéb zavaró tényezőkkel, amelyek megakadályozzák, hogy befejezd azt, amit elkezdtél. Készíts egy listát ezekről a zavaró tényezőkről és gondold át, hogyan fogod leküzdeni őket.

A siker egyik legfontosabb összetevője, hogy felismerd mi az, ami megakadályoz az álmaid elérésében. Te vagy a saját életed hőse, te felelsz a saját életedért és azért, hogy a szupererődet a világ megváltoztatásáért kihasználod-e vagy sem. Éld az életet szabadon, hogy elmondhasd, igen, megvalósítottam mindent, amit akartam és boldog életet éltem.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása