Ha erről a 9 dologról álmodsz, a tudatalattid üzenni akar neked

2020. február 14. 12:57 - Life Advisor

dreams_sleeping.jpgSzoktál furcsa, sőt már-már megmagyarázhatatlan dolgokat, eseményeket álmodni. Esés, repülés vagy éppen az, hogy üldöznek szinte már mindenki álmai között jelen vannak/voltak. Ian Wallace pszichológus 30 éves karrierje során több, mint 150.000 álmot elemzett már ki és most összeszedte a kilenc leggyakoribb álom jelentését.

 

 

1. Követnek vagy üldöznek álmodban

Ha erről álmodsz, akkor nagy valószínűséggel a való életben menekülsz a problémák elől. A megoldás, hogy megragadd a lehetőséget és szembenézz a félelmeiddel. Az álomban megjelenő "üldözők" valójában segítenek fejlődni és megoldani a problémáidat.

2. Kiesnek a fogaid

A fogak az önbizalmat szimbolizálják. Ha arról álmodsz, hogy kiesnek a fogaid, akkor van valami az életedben, amely megkérdőjelezi az önbizalmad. Gondold át, hogy mi lehet az, keresd meg a probléma forrását és a megoldást, hogyan tudsz ezen javítani.

<<< 17 tipp az önbizalom és az önbecsülés növeléséhez! >>>

3. Sürgősen wc-re kell menned, de nem találsz wc-t

A wc-zés jó esetben a napi alapvető szükségleteink közé tartozik. Ha azonban azt álmodod, hogy nem találsz wc-t akkor az azt jelenti, hogy nehezen tudod kifejezni az igényeid. Kevesebb figyelmet szentelj másoknak és sokkal többet koncentrálj önmagadra.

4. Meztelen vagy más emberek előtt

Ki az, aki még nem álmodott ilyet? Kilépsz a házból és akkor, amikor egy nagy tömeg vesz körbe egyszer csak feltűnik, hogy meztelen vagy. A ruhák segítenek kifejezni az identitásunkat és a rólunk alkotott képet a világ felé. A meztelenség azonban kiszolgáltatottság érzést jelent. Valószínűleg a való életben is így érzed magad, ezért is álmodsz róla.

5. Tudsz repülni

Ez egy csodás álom. Gondtalanul repülsz, mintha madár lennél. Ez az álom jó jel, mert azt mutatja, hogy egy óriási teher fog lekerülni rólad.

6. Mélybe zuhanás

Ha álmodban zuhanást tapasztalsz, akkor azt jelenti, hogy ragaszkodsz a jelenlegi élethelyzetedhez. Pihenj és próbálj meg kikapcsolódni. Vedd vissza az irányítást. Önmagadban kell bíznod és minden összejön majd az életedben.

7. Vizsgázol, de teljesen felkészületlen vagy

Ez egy olyan szituáció, amelyet sokan nem csak az álmok során tapasztalnak meg. Ez az álom azt jelenti, hogy kritikusan értékeled önmagad és a teljesítményed. Ehelyett inkább fogadd el a tehetséged, az értékeid, tudásod és a sikereid és hagyj fel az állandó önkritikával.

<<< 30 dolog, amivel gyakorolhatod az önszeretetet >>>

8. Hirtelen elveszted az irányítást az autód felett

Az autó a saját képességeid jelentik, hogy folyamatosan egy adott cél felé haladj. Ha az irányítás elvesztéséről álmodsz, akkor valószínűleg attól félsz, hogy ha eléred majd a célod, ezzel együtt az irányítást is elveszted.

9. Egy eddig ismeretlen szobában találod magad

Az álomvilágban a szoba képviseli magát a karakterünket. Minden szóba más-más tulajdonsággal rendelkezik. Ha ismeretlen szobában találod magad akkor lehetséges, hogy ráleltél egy olyan tehetségedre, amelyről eddig nem tudtál.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása