9 dolog, amely sokkal fontosabb, mint a pénz

2019. november 30. 13:47 - Life Advisor

more_important_than_money.jpgMindannyian tudjuk, hogy mit jelent, ha sok pénzünk van, főleg vállalkozóként. De ha követed a sikeres emberek életét, akkor bizonyára neked is feltűnt pár olyan személy, akik szinte a semmiből építettek fel több milliós vállalkozást és üzletet. De hogyan csinálták mindezt? Nos, léteznek olyan dolgok, amelyek sokkal fontosabbak, mint a pénz és a sikerhez vezethetnek téged.

1. Idő

Az idő kincs, mármint az az idő, amit nem pazarolsz el feleslegesen. A helyesen befektetett idő hatalmas vagyon számodra és csodákat képes végrehajtani az életedben.

2. Elszántság

Bill Bailey tinédzserként ment Chicagóba miután otthagyta a középiskolát. Az első munkája éjszakai portás volt, de már akkor tudta, hogy ő ennél sokkal többet akar elérni és ezért meg is fog tenni mindent. Az elszántság óriási ösztönző erő lehet, hogy dolgozz az álmaidon a jelenlegi körülményeidtől függetlenül.

3. Döntés

A siker érdekében számtalan döntést kell majd meghoznod. A legelső, hogy eldöntöd, hogy igenis sikeres leszel. Persze az út során számtalan jó és rossz döntést is megfogsz majd hozni, de visszatekintve néhány sikeres ember életére, ők is hoztak rossz döntéseket. Ezekből tanultak, fejlődtek és bumm elérték az átütő sikereket.

4. Bátorság

Ha most van 1000Ft-od és sok bátorságod, akkor a jövő előtted ál. Az emberek a bátorságuknak köszönhetően képesek megtenni a leghihetetlenebb dolgokat a körülményektől függetlenül.

5. Ambíció

A bátorság mellett az ambíció is nagyon fontos. Ha eltudsz adni 3 terméket, akkor akár 33-at is értékesíteni tudsz. Ha 33-at eltudsz adni, akkor 103-at is és így tovább. Az ambíció tovább fog repíteni az álmaid felé.

6. Hit

A hit olyan befektetés, amelyet nem lehet pénzért megvenni. Képzeld el, hogy hit nélkül mit érne, ha lenne több millió forintod. Nos, szegény lennél, nem pedig gazdag.

7. Találékonyság

A sikeres emberek nagyon sokat foglalkoznak a gondolataikkal. A találékonyság szintén óriási vagyon. Ha csak kevés kezdőtőkéd is van, de mindez óriási találékonysággal társul, akkor az ötleted és az üzleted működőképessé válik majd.

8. Szív és lélek

A szív és a lélek egy láthatatlan erő, amely segíti az embereket a döntések meghozatalában és a cselekvésben. A szív és a lélek többet ér minden pénznél. Mit érsz el szív és lélek nélkül? Semmit sem.

9. Személyiség

Legyen karizmád, legyél alázatos és tegyél meg mindent, amit csak tudsz. A személyiséged rengeteget elárul rólad és a jövődről is. Ideje tehát fejlesztened mindennap függetlenül attól, hogy gyerekkel vagy üzletemberekkel beszélsz vagy épp, hogy szegény vagy gazdag emberrel. Nem számít, hogy ki gazdag és ki szegény. Arról van szó, hoyg megvan az esélyed arra, hogy egyedüli kapcsolatot létesíts bárkivel.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

süti beállítások módosítása