Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem a megcsalás az egyetlen módja, a hűtlenség kimutatásának

2019. június 22. 20:25 - Life Advisor

huseg_kapcsolat_szex.pngReggel 6:00, az ébresztő pedig megszólal. Kinyitod a szemed és a fejedben lévő gondolatok beindulnak. Elkezdenek jönni a gondolatok a napi feladatokról, megbeszélésekről, határidőkről stb. Mennyi mindent kell még megtenned és mennyi időd van rá, gondolkodsz. Felveszed a telefonod és az értesítések között böngészel, miközben a zuhany felé tartasz, félig még álmosan. Tudod, hogy még nincs ébren, de küldesz neki egy üzenetet : "Jó reggelt édesem, remélem csodálatos napod van."  Ennek az üzenetnek két célja van : azt akarod, hogy tudja, hogy ő az első, akire ébredés után gondolsz és ami még ennél is fontosabb, megérted, hogy függetlenül attól, hogy mennyire stresszes napra számíthatsz, mi az igazán fontos az életben.

Tökéletesnek hangzik, igaz? De sajnos a valóság nem ilyen. 

Felmész Instagramra vagy Facebookra és megnézed, hogy az ismerőseid milyen életet élnek, legalábbis a közösségi média felületeken. És talán.....nos talán tényleg küldesz egy üzenetet a párodnak.

Hiányoznak a kapcsolataink irányai az életben. Az embereket adatokként kezeljük, de mit jelent egyébként egy párkapcsolat. Töltsünk együtt időt havonta kétszer? Küldjünk üzenetet minden nap? Csókoljuk meg?

Valami hiányzik. Miért nem haladnak a kapcsolatok egyenletes ütemben? A kapcsolatok a kommunikáció segítségével fejlődnek. A legintimebb érzéseinket az általunk szeretett személy számára tartjuk fent. De, akkor miért nem mutatjuk ezt ki soha?

Olyan sok elfogadhatatlan dolgot fogadunk el mégis, mint hogy az asztalnál ülünk az okostelefonjainkkal és úgy vacsorázunk és minden egyes percünket a közösségi médiában éljük meg és tesszük közzé.

Tudod mi a legrosszabb? A mai társadalom számára ez teljesen rendben van.

Amikor a klasszikus értelemben lévő hűtlenségre gondolunk, az juthat eszünkbe, hogy egy másik emberrel szexelünk. Olyan bensőséges helyzet, amelyben a szeretett személy kapcsolatba lép valaki mással, miközben te majd megőrülsz érte. Amikor erre rájössz, minden bizalom elvész. 

A szex a hűtlenség egyik formája és valószínűleg a legfájdalmasabb is. De vajon belegondoltál már abba, hogy milyen módon csalódsz még a kapcsolatodban?

A kommunikáció, a figyelem, a szenvedély, az intimitás és a szeretet hiánya is ugyanúgy megtapasztalható. Miért tekintjük ezeket normálisnak? Ez a fajta hűtlenség sokkal nagyobb kárt okoz, mint bármilyen szexuális ügy.

Ez a fajta hűtlenség sokkal több kárt okoz, mint bármilyen szexuális ügy. Odaadod a szíved valaki másnak és szereted őt testileg, azonban a figyelmét is meg kell szerezned. 

Otthon ülsz és láthatod, hogy ezek az emberek milyen haszontalan dolgokat tesznek ki a Facebookra, csak azért, hogy kommenteket és likeokat gyűjtsenek. 

Fontos a kapcsolat megbecsülése

Mond el neki, hogy szép. Hívd fel a munkahelyén és mond : "Készülj, 30 perc múlva ott vagyok érted és elviszlek egy különleges helyre."

Erőfeszítéseket kell tenned és vissza kell térned a régimódi szeretethez. Azokhoz, amikor kéz a kézben jártunk, amikor kinyitottuk az autó ajtaját, amikor virágot küldtünk. Ezek a dolgok nem tűnhetnek el. Legyünk olyanok, mint a szerelemes gyerekek. 

Fókuszáljatok egymásra. Mutasd meg neki, hogy mit jelent számodra újra és újra.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása