10 tévhit a 10 milliószoros napokkal kapcsolatban!

2019. május 18. 16:59 - Life Advisor

buddha_day.pngÉvente 4 alkalommal eljön az a nap, amelynek óriási energiákat tulajdonítanak. 10 milliószoros napoknak vagy "nagy" Buddha napoknak hívják őket. Bizonyos hitrendszerek szerint ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket. De melyek azok a tévhitek, amelyek szintén körül lengik ezeket a napokat?


Személy szerint minél több 10 milliószoros napot átélünk, annál inkább kerülnek elő olyan felszínes és csodákat ígérő cikkek és írások, amelyek az egész nap jelentőségét tönkreteszik. Ráadásul sokszor akkora nyomást helyeznek ránk, hogy azt hisszük évente csak 4 nap áll a rendelkezésünkre, amikor változtathatunk a dolgokon. Ezért arra gondoltam, hogy beszéljük át együtt a leggyakoribb tévhiteket.

1. Csak ezeken a napokon változtathatsz az életeden

Személy szerint ismerek olyan embereket, akik ezeket a napokat várják, hogy változásokat indítsanak az életükben. Aki hisz a 10 milliószoros napok erejében tudja, hogy ezen a napon erősebbek az energiák, de ez nem azt jelenti, hogy egyéb napokon nem áll lehetőségünk arra, hogy változtassunk az életünkön. Bármely nap meghozhatod azt a döntést, ami egy teljesen új jövőt hoz neked.

2. Csak kívánnod kell és kész

Ez soha nem lesz igaz. :) Nem elég tisztában lenni a céljaiddal és a vágyaiddal, azért, hogy megvalósuljanak cselekedned is kell és nap, mint nap lépéseket kell tenned. Bár kényelmesebb csak úgy "várni a sült galambot", azonban ha nem teszel semmit, nem is fog történni semmi. 

A helyes célkitűzésről itt olvashatsz részletesebben >>>

3, Boszorkányok, ezoterikus és spirituális emberek lehetnek csak sikeresek

Ez a tévhit talán abból ered, hogy a legtöbb 10 milliószoros nappal kapcsolatos cikkben megjelenik a spiritualitás és az ezotéria. Ennek ellenére, nem csak ezoterikus és spirituális beállítottságú emberek használhatják ki az ezen a napokban rejlőlehetőségeket. Mind egyek vagyunk, így spiritualitástól, buddhista hittől függetlenül, bárki neki állhat tervezni, álmodni és megvalósítani a vágyait.

4. Nem kell készülni semmit

Bármilyen célt is kívánsz megvalósítani vagy bármely életterületeden is akarsz változtatni, bizony nem árt a felkészülés. A legfontosabb, hogy tisztában legyél azzal, hogy egyáltalán mi is a vágyad és mi az, amin változtatnál. 

Ha felkészületlenül "csak mert 10 milliószoros nap van" beleugrasz valamibe, nem várhatsz pozitív eredményeket.

De mely az a 4 kérdés, amelyet meg kell tudni válaszolnod, hogy sikeres legyél? Itt kiderül >>>

5. Másnapra már minden megváltozik

Bár az energiák felerősödnek és 10 milliószoros erővel hatnak, ez nem jelenti azt, hogy már másnapra megváltozik az életed. Tipikus hiba, amikor például valaki fogyókúrába kezd és már 1 hét után jelentős változást szeretne. Nos, ha nem tévedek, akkor a túlsúly sem 1 hét figyelmetlenségnek az eredménye.

Ugyanez vonatkozik a céljainkra is. A céljainkhoz egy utazás vezet majd el minket, nekünk pedig el kell indulni ezen az úton és élvezni az utazás minden egyes percét. Amennyiben motivációra van szükség, érdemes a kezdés napját a 10 milliószoros napra időzíteni.

6. Csak a pénzügyekben várhatunk változást

Bár 10 milliószoros napnak hívják őket, nem az anyagiak az egyetlen terület az életünkben, amelyet megváltoztathatunk. Nem szabad korlátozni magunkat, a lényeg, hogy a céljainkra és a vágyainkra fókuszáljunk. Bármin változtathatsz, amin szeretnél, de minden egyes lépést neked kell megtenned és neked kell eldöntened, hogy készen állsz-e a változásra.

7. Csak új dolgokat hozhatunk létre

Nem feltétlen. Ahhoz ugyanis, hogy új dolgokat hozzunk az életünkbe először a régi dolgoktól és szokásoktól kell megszabadulnunk. Ennek a fontosságáról részletesebben írtam itt >>>

Tehát, nem csak új dolgokat teremthetünk, de végre pontot is tehetünk egy-egy helyzet végére, ahol sokáig csak vessző volt.

8. A gondolatok számítanak és semmi más

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a gondolatok adják meg az alaphangot, de nem csak ma, hanem életünk bármely napján. Bármely napra igaz, hogy ha úgy kelünk fel, hogy ma igenis jó napunk lesz, akkor azt kapjuk, ha viszont eleve úgy állunk neki, hogy minden szar, akkor szar is lesz minden és szenvedni fogunk. 

9. Tilos negatívan gondolkozni

Ez a tévhit is kicsit szigorúnak tűnik. Az elmén irányítását ugyanis meg kell tanulnunk és még akkor sem garantálható, hogy nem fogja elhagyni negatív gondolat az elménket. Ezzel viszont nincs semmi baj és semmiképpen se mond azt, hogy ha már egy negatív gondolatod volt, akkor ennek a napnak annyi. Sőt, talán éppen a 10 milliószoros nap fogja megadni neked a plusz fegyelmet és energiát a gondolataid áttranszformálására és arra, hogy mindenben megtaláld a pozitív dolgokat.

Íme 5 lépés, amivel megszabadulhatsz a negatív gondolatokról! >>>

10. 1 évben csak egy 10 milliószoros napot használhatsz

Ez körülbelül olyan tévhit, mintha azt mondanánk, hogy egész életünkben csak egy célunk lehet és 90-100 évig csak azért kell küzdenünk. Felgyorsult az életünk és sokunknak van egyre több vágya és céljai, amit megvalósítana. A korlátok csak akadályoznak minket egy boldog élet megteremtésében, így ilyen felesleges gondolatokkal ne korlátozd magad. 

Mindannyian végtelen lehetőséggel rendelkezünk és annyiszor forgatjuk fel az életünket, ahányszor csak szeretnénk. :) A lényeg, hogy átgondoltan és okosan cselekedjünk. Ebben segítheted neked a személyes évterveződ is, amelyet ingyenesen letölthetsz. >>>

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása