5 sikertipp Tai Lopeztől, aki csóróságból gazdagságot csinált!

2019. március 05. 07:30 - Life Advisor

tai_lopez_mindset.jpgA modern amerikai álomélet legjobban egy luxusautóval teli garázzsal válik egyértelművé, a legjobb pedig, ha a garázs egy csodálatos villa részeként jelenik meg a kaliforniai napsütés alatt. Mindehhez társul egy teljesen átlagos ruhában lévő vállalkozó, aki a kamerába mosolyog és annyit mond : Helló srácok, itt vagyok a garázsomban! Ez a mondat összeforrt Tai Lopezzel, aki csóróságból épített fel hatalmas birodalmat.

YouTube videóinak jelentős részét a garázsában készíti, háttérben a menő Lamborghiniével. Népszerűségét azonban nem csak ennek a pazar környezetnek köszönheti, hanem az a vágy, ami sugárzik belőle, hogy megtanítsa az embereket arra, hogyan teremtsenek jó szokásokat mindenekelőtt az olvasással.

Az egész garázsos és Lamborghinis történetnek a lényege, hogy szórakoztatja is az embereket, miközben a tanulás és önfejlesztés jelentőségét szintén magas szinten tartja. 

Mi az az 5 dolog, amit megtanulhatunk Tai Lopeztől és amivel mi is megteremthetjük a saját álom életünket?

1. "Vállalj felelősséget már fiatalon!"

Tai már gyerekkorában vállalkozó szellemű volt. Már 6 évesen segített anyukájának paradicsom eladásban, a probléma azonban az volt, hogy senki nem akart paradicsomot venni. Ezért Tai úgy döntött, hogy inkább limonádét fog árulni. Elmondása szerint 10-szer akkora forgalmat tudott magáénak, mint anyukája a paradicsom eladással.

A mai napig ez alapján a tapasztalat szerint kezeli a közösségi média felületeit. Úgy gondolja, hogy ahhoz hogy elérd a nagy közönséget, limonádét kell árulni, nem paradicsomot, azaz olyas valamit, amire az emberektől igény mutatkozik.

2. "A gondolkodásmódod alkalmazkodjon ehhez az életstílushoz."

A siker része, hogy tudd, hogy milyen életstílust kívánsz megvalósítani és elkezdj dolgozni visszafelé. Mindig is tudta, hogy szeretne sokat utazni, szeretne új embereket megismerni és mivel szeretett olvasni valahogy ezt is bele kellett tennie a terveibe. Sokat töprengett vajon milyen vállalkozással tudná mindezt elérni és lám, most hogy kiépítette a személy márkáját valójában minden vágyát megvalósította.

Ha megvan, hogy milyen életstílust szeretnél, kérdezd meg magadtól mit tehetsz azért, hogy mindezt megvalósítsd. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy mentálisan is és fizikailag is feltöltődj azokkal az energiákkal, amelyek segítenek mindezt elérni.

3. "Mindennap szánj időt az önfejlesztésre."

Tai úgy gondolja, hogy nincs arra mentség, ha az ember nem fektet mindennap energiát önfejlesztésre, tanulásra, olvasásra. Ha nem szánsz energiát és időt az önfejlesztésre, akkor az életed stagnálni fog. Találd meg az időt te is minden egyes nap, hiszen ilyenkor önmagadba fektetsz, amely a legjobb befektetés az életben, a jutalom pedig nem marad el.

4. "Tesztelj, optimalizálj majd ismételd meg az egészet!"

Amit sokan nem tudnak Tai Lopez garázsban készült videóiról, hogy minden videót többször is rögzítettek és tesztelték, hogy melyikre reagálnak legjobban az emberek.

Azt mondja, hogy mindennek, amit csinálunk vannak szerencsés és sikeres elemei.Ezért is készült többféle verzió a videókból, bár nem tudta, hogyan fognak teljesíteni. Teszteltek és az egyik videó vírusként terjedt a neten.

A vállalkozói szellem része, hogy mindig képesek legyünk fejlődni és javítani a dolgokon. Ki kell próbálnod a dolgokat ahhoz, hogy megtudd működnek-e. És ahogy a nagypapája fogalmazott : "Elsőre szerencse, másodjára már képesség."

5. "Építs személyes márkát arra, amiben a legjobb vagy!"

Tai Lopez a személyes márkájával több millió embert inspirál és ért már el hosszú évek alatt. De ha megkérdeznéd tőle, hogyan csinálta mindezt, biztos nem  fogja azt mondani, hogy saját magát promózta minden egyes alkalommal.

Az emberek azt hiszik, hogy amit csinál, az csak show, de valójában azokat a dolgokat mutatja be, amelyeket tényleg szeret csinálni. Személyes márkát épített azzal, hogy bemutatta ki ő most és nem azt mutatta, hogy ki akar lenni. Ezáltal tudott hiteles képet adni a nézőknek. 

Az embereknek nem feltétlen sikerül ugyanazzal a módszerrel sikereket kialakítani, de bizonyos technikákat és módszereket elsajátíthatnak és beépíthetnek az életükbe. "Ha én megtudom csinálni, te is megtudod csinálni" - mondta Tai Lopez.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása