10 inspiráló gondolat Tom Hankstől!

2018. október 15. 07:30 - Life Advisor

tom_hanks.JPGTom Hanks kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, producer, író, filmrendező, aki pályafutása során sok népszerű és elismert filmben szerepelt már. Megmutatok 10 olyan gondolatot, amely lehetővé teszi,hogy te is jobban megismerd Tom Hankset és talán még az életedhez is kapaszkodót nyújthatnak.

 

 

  1. Néhány ember esténként úgy bújik ágyba, hogy azt gondolja "Na ez egy jó nap volt". Én azok közé tartozom, akik azt kérdezik maguktól: "Hogy rontottam el a mai napom?"

  2. A hős egy olyan ember, aki önként besétál az ismeretlenbe.

  3. Azért iratkoztam be a főiskolára, mert nem volt hova máshova mennem, és ez egy nagyszerű időszak volt. Amíg ott voltam, olyan dolgokat fedeztem fel, amelyekről korábban azt hittem volna, hogy lehetetlenek.

  4. Színészként folyton arra várok, hogy egyszer elhagy a szerencsém.

  5. Ha úgy tekintesz a romantikus vígjátékokra, mint kereskedelmi árukra, rájössz, hogy a közönség csak a vágyait szeretné kielégíteni.

  6. Néhányaknak Forrest Gump maradok egész hátralevő életemben. De ez rendben van, ez egy jó dolog.

  7. Az vagyok, aki, és azt hiszem, jó természetem van. De ha valaki kihasználja a jó természetemet, nos, akkor már nem vagyok olyan kedves fickó.

  8. Azt hiszem, jobb, ha jól érzed magad, mint ha jól nézel ki.  

  9. A feleségem szerint az a legnagyobb hibám, hogy mindent magamban tartok, és kívülről nyugodtnak tűnök. Pedig valójában ilyenkor annyira beletemetkezem a gondolataimba, hogy nem hallom, mit mondanak mások.

  10. 1956-ban születtem, az Egyesült Államok történelmének legjelentősebb évében. Azt gondolom, hogy jól reprezentálom a generációm gondolkodását, úgy egészében véve, a korombeliek nagyon hosszú időre mély nyomot hagytak a nyugati társadalomban.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása