5 olyan tulajdonság, amely megállíthatatlanná tesz!

2018. szeptember 17. 07:30 - Life Advisor

wanderer-455338_640.jpgA nehéz idők erős embereket hoznak létre. A gyenge emberek azonban nehéz időket. De van egy módja, hogy megtörd ezt a kört, ami az önfejlesztéssel és a személyes felelősség vállalással kezdődik. Amikor pedig megszakítod ezt a körforgást, 5 olyan tulajdonsággal fogsz rendelkezni, ami megállíthatatlanná tesz.

 

1. Vezető leszel!

Könnyebb mondani, mint megtenni. Ahhoz, hogy vezető lehess, határozott meggyőződéssel kell rendelkezned a jövőt tekintve. Az emberek ugyanis, csak olyan embereket követnek, akik magabiztosak és tudják, hogy mit csinálnak és hogy mit beszélnek. Ha hiszel a szavaidban és a cselekedeteidben, akkor ezt fogod kifelé is sugározni, így mások is magabiztosnak fognak látni.

2. A legnagyobb erő, a legmélyebb fájdalomból származik!

Megállíthatatlannak lenni azt jelenti, hogy amikor a szembenézel a halállal és a félelemmel, akkor csak az lebeg a szemed előtt, hogy nem állíthatnak meg téged. Ez egészen addig folyamatosan tart, amíg meg nem küzdesz a kihívásokkal.

A nagy erő pedig nem a fájdalom és nehézségek elkerüléséből, hanem a fájdalom kezeléséből származik, miután - bár térdre kényszerített az élet - újra felálltál.

3. Nagy felelősség, nagy befolyás!

Vannak dolgok az életben, amik nem a mi hibáink. A hely, ahova születtünk, az oktatásunk, a pénz, a szüleink, a testvéreink, vagy hogy éppen nincs testvérünk. De bármilyen hibáról legyen is szó, ha ez befolyásolja az életed, az már bizony a te felelősséged.

Rengeteg problémával találkozunk az életünk során, ugyanígy rengeteg kifogással is szembesülünk. A megoldás azonban mindig ugyanaz : felelősségvállalás. Minél nagyobb a felelősséged, annál nagyobb lesz a hatalmad és a befolyásod.

4. Meglesz a képességed, hogy átformáld a valóságod!

Ne légy szomorú, légy boldog! Amikor rákerülsz a műtőasztalra 10%-esélyed van,hogy ott maradsz és 90% hogy újra élsz. Shakespeare régebben azt mondta, hogy nincs olyan, hogy valami rossz vagy jó, a gondolataik teszik azzá, ami.  És igaza volt. Vannak olyan problémák, amelyek valójában áldásként jönnek az életünkbe, mivel amikor megtörténnek, megváltoztatják az egész életünket.

Amikor szembesülsz egy problémával, szánj időt arra, hogy átgondold, hogyan változtathatod ezeket az életedben lévő előnnyé.

5. Gondolkodni és cselekedni fogsz!

A gondolkodás és a cselekvés nem egy hihetetlen képesség. Mindenki megtudja csinálni. Cselekedni nem nagy kunszt, ahhoz viszont, hogy megállíthatatlan legyél elengedhetetlen, hogy ne csak cselekedj, de ésszel, gondolatokkal együtt cselekedj. A cselekedeteidet az ötleteidre és a jövőben elérni kívánt dolgokra kell összpontosítanod, majd pedig végre kell hajtanod őket.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

A LifeAdvisort megtalálod a legnépszerűbb közösségi oldalakon is!

Likeold az oldalunkat a FACEBOOKON!

Kövess be INSTÁN is!

komment
süti beállítások módosítása