Hogyan legyél sikeres az életben?

2018. január 16. 08:00 - Life Advisor

13 tipp a világ legsikeresebb embereitől

girls-407685_640.jpgNem számít hány éves vagy, honnan jöttél, hol élsz jelenleg, nő vagy vagy férfi, hiszen mindannyiunknak jár a siker. A siker azonban mindenkinek mást jelent. Míg valakinek a gazdagság és a hírnév, másoknak a sikeres háztartás vezetés és a nagyszerű szülővé válás is egyenlő a sikerrel. Mindannyian szeretnénk sikeresek lenni és egyre többen vannak,akik tesznek is a sikerért. Szeretnéd tudni,hogy a világ legsikeresebb emberei mit tanácsolnak a siker eléréséhez? Íme 13 tipp egyenesen a legjobbaktól.

 1. Michelangelo - Gondolkodj nagyban!
  A legnagyobb veszély számunkra nem az, hogy túl nagyot álmodunk, és nem érjük el, hanem az, hogy túl kicsit és elérjük!
 2. Oprah Winfrey - Minden célod elérheted,ha teszel érte!
  Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.
 3. Phil Knight - Találd meg az egyensúlyt
  Az életben és az üzleti életben folyamatos konfliktus áll fenn a béke és a káosz között. Nem lehet elsajátítani,de képesek vagyunk befolyásolni őket. Ha megcsináljuk, akkor megkapjuk a siker kulcsát.
 4. Henry Ford - Ne félj a bukástól!
  A kudarc az egyetlen lehetőség arra, hogy még okosabban kezdjük újra.
 5. Colonel Sanders - Legyen egy megingathatatlan fogadalmad a sikerhez!Elhatároztam,hogy sikeres leszek. Sem idő, sem a munkaerő, sem a pénz nem fog befolyásolni,hogy a legtöbbet adjam bele. Csináltam,csináltam, sosem adtam fel és megnyertem.
 6. Leonardo da Vinci - Cselekedj!
  Régóta figyelem,hogy a sikeres emberek ritkán dőlnek hátra és hagyják hogy a dolgok csak úgy történjenek. Ők inkább cselekednek és a dolgok megtörténnek.
 7. Theodore Roosevelt - Kerüld el a konfliktusokat!A siker receptjének legfontosabb alkotóeleme annak ismerete, hogyan jöhetünk ki jól az emberekkel.
 8. Mark Twain - Ne félj megvalósítani új ötleteket!Az ember egy új ötlettel,csak egy különc, ameddig az ötlet sikeres nem lesz.
 9. Walter Disney - Higgy a sikerben!
  Ha megtudtad álmodni, meg is tudod valósítani!
 10. Thomas Jefferson - A pozitív elme hatalmas!
  Senki sem képes megállítani a megfelelő hozzá állással rendelkező embert a céljai elérésében. A negatív gondolatokkal rendelkező embert pedig senki sem segíti a célok elérésében.
 11. Abraham Lincoln - Ne kritizálj másokat!Ne kritizálj másokat; ők pontosan azok, akik mi lennénk hasonló körülmények között.
 12. James Cash Penney - A problémák erősebbé tesznek!
  Hálás vagyok az összes problémámért. Miután mindegyiket legyőztem, erősebbé váltam, és képes lettem szembenézni azokkal, amik még előttem állnak. Felnőttem a nehézségeimhez.
 13. Steve Jobs - Merj önmagad lenni és hallgass a megérzéseidre!
  Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! (...) Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel is!

komment
süti beállítások módosítása