Ez a 3 kérdés elvezet álmaid nőjéhez

2024. május 21. 07:30 - Life Advisor

alomno_kerdesek.pngElég egyszerű kideríteni, hogy készen állsz-e egy kapcsolatra. Nem kell túlgondolnod a szerelmet és a kapcsolatot. Minél jobban "le tudod butítani a dolgokat", annál könnyebbé válnak a kapcsolatok. Nincs szükséged rengeteg pénzre. Nem kell tudnod főzni, nem kell passzolnod a tökéletes férfiról szóló listához. Csak annyit kell tenned, hogy felteszel magadnak három egyszerű kérdést és hagyod, hogy minden a helyére kerüljön.

Miért van egyáltalán szükség erre a 3 kérdésre/szabályra?

Az agyad úgy van bekötve, hogy rövid távú elkötelezettséget keressen a reprodukció iránt, nem pedig hosszú távú kompatibilitást.

Még akkor is, ha logikusan tudják, hogy rossz irányba mennek, a férfiak túl gyakran elégednek meg a nőkkel. Mindent megtesznek, hogy ne legyenek magányosak.

Vagy azt gondolják : "A fenébe, ez a lány dögös, most azonnal feleségül venném!'

Lehet, hogy a szex "ebből a világból származik". De emellett a kapcsolatból hiányzik az érzelmi intimitás vagy mélység. Ha voltál már olyan helyzetben, hogy nem megfelelő nőkre vesztegetted az időd, akkor ismerős lehet mindez, amikor olyan érzéseid vannak, amelyek nem a valóságban gyökereztek.

1. Összeilletek-e?

Szexuális kompatibilitás : A randizás kapcsolatépítés. Emiatt, ha nem szexelsz azzal a személlyel, akivel randizol,soha nem fogsz tudni olyan mély kapcsolatot kialakítani, mint azok a párok, akik felfedezik szexuális kompatibilitásukat. Ezért nem értem, hogy miért gondolják egyesek, hogy kerülniük kell a szexuális tevékenységeket. 

Úgy tűnik, hogy helyes, kedveled? Ez a legfontosabb kérdés, amit fel kell tenned. Ha nem tudsz igent mondani rá, akkor a következő két kérdés már nem is számít. Ha pedig megkérdőjelezed önmagad, nevezetesen, hogy "Mit csinálok én ezzel a személlyel? Miért vagyok vele?" vagy úgy érzed, hogy "Nem hiszem, hogy ez tartós lesz", akkor valószínűleg nem a megfelelő emberrel vagy. Ez az, ahol követned kell az intuíciódat.

2. Összhangban vannak az értékeitek?

Ahhoz, hogy egy kapcsolat összetartóan működjön, a közös értékek kritikus fontosságúak. A közös célok, preferenciák és értékek vonzóak.

Nehezebb lesz közös nevezőt találni, ha nem értetek egyet például a gyermekvállalás kérdésében, a politikában, a vallásban,a kultúrában stb. Ha pedig nehezen van meg a közös nevező, a valódi kapcsolat is nehezebb lesz.

3. Mindketten fejlődtök és együtt is képesek vagytok fejlődni?

A mérgező emberek utálják a növekedést és a változást.

Nincs rosszabb, mint kötődni valakihez, aki a megoldás helyett az összes kapcsolati problémára összpontosítja a figyelmét.

Ha megpróbálsz fejlődni a kapcsolat kedvéért, de a párod nem, akkor a kapcsolatotoknak hamarosan vége lesz.

Az álombarátnő megtalálásának nem kell bonyolultnak lennie. Az elvárások hosszú listájára sem lesz szükséged. Minél többet gondolkodsz a szerelemről és a kapcsolatokról, annál nehezebb lesz párkapcsolatot kialakítanod.

Elkerülheted a sok drámát, az elvesztegetett időt és a szívfájdalmat. Csupán kövesd a fenti három kérdést!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása