Mi van, ha nem én vagyok az ideális számára?

2024. március 23. 07:30 - Life Advisor

nem_vagyok_tokeletes.pngNagyon sok kérdés vagy aggodalom van jelen sok olyan közösségben, amely tele van olyan férfiakkal, akik valamilyen módon alkalmatlannak érzik magukat a szerelemre. Nehezen tudják kezelni azt, hogy "nem ők az ideális partnerek egy nő számára" valamint azt a tényt is, hogy "soha nem fognak kelleni senkinek".  A legutolsó ilyen poszt, amit olvastam a Redditen egy 19 éves srác eszmefuttatása volt. "168 cm vagyok és tudom, hogy vannak olyan lányok, akiket a magasság nem érdekel, de ők vannak kevesebben. A legtöbb lány inkább magasabb srácot szeretne. Egyszerűen nem tudom, hogyan lépjek túl ezen, hiszen bármi is történne, soha nem fogok megfelelni ennek az ideálnak. Tudom, hogy nem tudom megváltoztatni a magasságomat, de egyszerűen nem tudom abbahagyni az ezen való rágódást. Úgy érzem soha nem találom meg a szerelmet."

Senki sem tökéletes

Először is, mindenkinek vannak hibái. Nincs egyetlen ember sem a világon, akit "tökéletesnek" nevezhetnénk. A tökéletesség nem létezik a képzeletünkön kívül. 

Bárki, aki ezt olvassa : mindannyian egy hajóban evezünk. Azt gondolhatod, hogy túl alacsony vagy ahhoz, hogy bárki ideális típusa legyél. Garantálom, hogy a következő ember is úgy gondolja, hogy van valamilyen hibája, ami miatt nem ideális a legtöbb emberhez, akihez vonzódik.

A preferenciák kevésbé számítanak, mint gondolnád

Amint azt egy korábbi cikkemben említettem, amikor a magasságot és az izmos külsőt állítottam egymással szembe, gyakorlatilag minden heteró nő előnyben részesíti a magas férfiakat az alacsony férfiakkal szemben, a vonzó nők túlnyomó többsége nem tartja leküzdhetetlen akadálynak az alacsonyabb testmagasságot. Szóval, ha alacsony férfia is vagy, akkor is elég jó lehetsz és még mindig vonzó lehetsz sok-sok nő számára az életedben.

A legjobb, amit bárki tehet, hogy megpróbál "elég jó" lenni.

És a jó hír az, hogy elég jónak lenni elég jó. Akár egy nő első választása is lehetsz, ha elég jó vagy, még akkor is, ha nem teljesíted a nő összes elvárt preferenciáját. Hogyan?

Éreztess vele dolgokat. Flörtölj vele. Hozd izgalomba. Érezze magát biztonságban veled. Indítsd be a képzeletét. Éreztesd vele, hogy megvéded. Mindezeket könnyen megtanulhatod, hiszen készségekről van szó és ezeknek - ahogy láthatod is - semmi köze a magassághoz vagy a kinézetedhez.

A nők számára az érzések sokkal erősebbek, mint a megjelenés.

Gyorsan meg kell tanulnod, hogy a nőket sokkal jobban érdekli, hogyan érzed magad, mint az, hogy nézel ki.

És megtanulod azt, hogyan érezd magad csodálatosnak, szeretni fognak érte, függetlenül attól, hogy nézel ki.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása