Olyan srác vagy, aki úgy tűnik, nem tud barátnőt szerezni?

2024. március 10. 07:30 - Life Advisor

2. rész

ferfi_baratnot_keres.pngAz előző részben megvizsgáltuk már azokat a elméleteket, amelyek korlátozzák a férfiakat abban, hogy bevonzzák a megfelelő társat az életükbe. Megismertük, hogy mik azok a "tanácsok", amelyeket valószínűleg már minden férfi hallott legalább egyszer, amelyek jónak tűnnek ugyan, de valódi eredményt nem igazán hoztak számukra. Most pedig lépjünk a tettek mezejére és nézzük meg, hogy mit lehet tenni, ha barátnőt szeretnél. Nyugi, ezek a stratégiák és tippek ténylegesen működnek és sokkal több pozitív változást érhetsz el velük, mintha továbbra is csak "kedves" férfiként lennél jelen a randikon.

 Összpontosíts az egyedi párosításokra a kapcsolatokban

Az egyik csodálatos tulajdonságod, amely vonzóvá tehet, az úgynevezett "egyedi párosítás", amely nemcsak a vonzerődet növeli, de pozitív színben tüntet fel téged.

Ha létrehozol egy ilyen egyedi párosítást, azt nagyon nehéz lesz elvenni tőled.

Minél több egyedi párosításod van, annál inkább teljes emberré válasz a randizás világában, amelyben így csak kis része lesz a hozzád hasonló embereknek, ha egyáltalán lesznek ilyenek.

Az "egyedi párosítás" az, amikor találsz valakit, akinek olyan tulajdonsága van, amely kiegészíti a sajátodat, de valamilyen módon kihívást jelent számodra. Ez az, amikor találkozol valakivel, akinek előnye van veled szemben. Arra késztet, hogy azt gondold : "wow".

Néhány példa : 

  • Jószívű ember, akinek merész és kalandvágyó szelleme is van.
  • Valaki, aki ambiciózus és motivált, de értékeli a minőségi időt és a partnerével való mély kapcsolatot is.
  • Olyan személy, aki intellektuálisan stimuláló és érzelmileg tápláló.
  • Olyan partner, aki fizikailag vonzó és nagyszerű humorérzékkel rendelkezik.
  • Valaki, aki független és önellátó, de értékeli az együttműködést és a partnerével való együttműködést is.
  • Olyan személy, aki szenvedélyes és együttérző és képes intenzitást és érzelmi kapcsolatot teremteni.
  • Olyan partner, aki spontán és megbízható és képes izgalmat és stabilitást hozni a kapcsolatba.
  • Valaki, aki magabiztos és asszertív, de tiszteletteljes és figyelmes is partnere érzéseire és igényeire.

Igen, jól látod! Semmi ezoterikus, semmi spirituális dolog. Semmi varázslatos, csak egy egyedi és kerek személyiség. Zavaros ugye? Az egyedi párosítás megtalálása durva dolog. Egy olyan kultúrában, amely gyakran értékeli a jogosultságot és az azonnali kielégülést, sokan megelégszenek valakivel, aki nem igazán felel meg számukra. Vagy túlbecsülik és folyamatosan keresnek valakit, aki soha nem fog létezni.

Javítanod kell a varázsodon

"A bájos férfiak undorítóak és szörnyűek!"

/ Soha, egyetlen nő sem /

Néhány srác sikeresebb a nőkkel, mint mások, mert bájosabbak. Most talán azt gondolod : "De én egyszerűen nem vagyok bájos ember!" De bárki megtanulhat bájos lenni. Ez nem valamiféle veleszületett képesség. Ez valami, amit idővel fejlesztesz azáltal, hogy kimozdítod magad a komfortzónádból és gyakorlod a szociális készségeket.

Tehát, ha bájosabb akarsz lenni próbáld ki ezeket a dolgokat : 

1. Dolgozz a szociális készségeiden 

A bájosság jó szociális készségeket igényel, például aktív hallgatást, kis beszélgetéseket és azt, hogy az emberek jól érezzék magukat körülötted. Tehát próbálj meg több társadalmi tevékenységet folytatni és gyakorold az új emberekkel, köztük férfiakkal és nőkkel való beszélgetést. 

2. Mutass empátiát

De ne csak azért, hogy "csajokat szerezz". A más emberek érzelmeinek megértése és összekapcsolása minden bájos ember kulcsfontosságú vonzása. Gyakorold az aktív hallgatást és mutass valódi érdeklősét más emberek élete iránt. Tegyél fel kérdéseket, ajánld fel a támogatásod és mutass empátiát, amikor valaki megosztja veled tapasztalatait.

3. Fejleszd a humorérzéked

A jó humorérzék nagyszerű módja lehet az emberek elbűvölésének. Próbáld megtalálni a humort a mindennapi helyzetekben és ne félj nevetni saját magadon. 

4. Gyakorold a karizmatikusságot

A karizma több tulajdonság kombinációja, mint például a magabiztosság, az asszertivitás és az emberekkel való kapcsolat képessége. Ahhoz, hogy karizmatikusabb legyél, gyakorold a világos és magabiztos beszédet, a szemkontaktus és a pozitív testbeszéd használatát. 

5. Vállalj kockázatot

A bájosság gyakran magában foglalja a kockázatvállalást és a komfortzónából való kimozdulást. Ne félj új dolgokat kipróbálni, új kihívásokat vállalni, vagy olyan emberekhez közeledni, akiket érdekesnek találsz. Ne feledd, hogy gyakorlat teszi a mestert, tehát minél jobban megerőlteted magad, annál bájosabb leszel.

Látod? Tehát nem csak arról van szó, hogy "bájos legyél", hanem a bájos személyiséged számos szociális kombinációjáról, amelyek gyakorlással és erőfeszítéssel fejleszthetők és javíthatók. 

Mondj NEM-et a jogosultságra

Tanulmányok kimutatták, hogy az egyik kulcsfontosságú tényező, amely elválasztja a sikeres férfiakat a sikertelenektől, a gondolkodásmódjuk. A sikeres férfiaknak nincs jogosultságérzésük, ha nőkről van szó.

Mit jelent a jogosultság érzése? Ez azt jelenti, hogy a személy azt hiszi, hogy megérdemel valamit, anélkül, hogy megdolgozna érte. A randizás kontextusában ez azt jelenti, hogy egy férfi úgy gondolja, hogy megérdemli egy nő figyelmét, szeretetét vagy szexuális szívességeit, egyszerűen azért, mert létezik, fizetett a randin vagy mert megjelent a randin. Ez a gondolkodásmód nemcsak a nők számára nem vonzó, hanem káros lehet a férfi saját önbecsülésére és önbizalmára is.

Azok a férfiak, akik sikeresek a nőkkel, más gondolkodásmóddal rendelkeznek. Megértik, hogy erőfeszítéseket és munkát kell belefektetniük abba, hogy felkeltsék és megtartsák a nők érdeklődését. Tudják, hogy a nők nem csupán megnyerendő tárgyak, hanem saját vágyakkal és preferenciákkal rendelkező egyének. Ez a gondolkodásmód azt mutatja, hogy a férfi független és önellátó, ami vonzó a nők számára. 

A jogosultság érzése mérgező viselkedéshez is vezethet, például manipulációhoz, kényszerítéshez vagy zaklatáshoz. Azok a férfiak, akik feljogosítva érzik magukat a nők figyelmére, megpróbálhatják manipulálni vagy kényszeríteni őket, hogy adják meg nekik. Ez a veszélyes és káros viselkedés nemcsak káros a nőkre, hanem az autonómiájuk és határaik tiszteletben tartásának hiányát is mutatja.

Akár hiszed, akár nem, ha tiszteletben tartod a nők határait, akkor valóban nagyon megszerethetnek téged.

Nem akarok itt egy szarkasztikus, erényjelző seggfej lenni, de megmentelek attól, hogy buta hibákat kövess el és megpróbállak olyan helyzetbe hozni, ahol megszerezheted álmaid nőjét.

Összefoglalva

Úgy tűnik, hogy férfiak milliárdjai nem tudnak barátnőt szerezni most, bármennyire is próbálkoznak. Könnyű beleesni abba a csapdába, hogy azt hiszed, jogod van a legvonzóbb lányokhoz csak azért, mert férfi vagy. 

Az igazság az, hogy emlékezned kell arra, hogy ez nem jár neked alanyi jogon. Valójában, mivel becslések szerint 3,97 milliárd férfi él a bolygón, fontosabb, mint valaha, hogy kitűnj és egyedivé tedd magad. A probléma az, hogy a legtöbb srác nem tudja, hogyan kell ezt csinálni. Nem tudják megmondani, mi különbözteti meg őket a többi 4 milliárd sráctól.

A közösségi média teljesen megváltoztatta a társkeresést és most a lányok több száz, ha több ezer szomja férfihoz férhetnek hozzá egyetlen ujjmozdulattal a legnagyobb közösségi média platformokon. 

Szóval hogy tűnsz ki a szomjas balekok tengerében? Egyedivé kell tenned magad! Fejleszteni kell magad, hogy olyan valakivé válj, akivel a lányok együtt akarnak lenni, azért aki te vagy, nem csak azért, mert "egy srác" vagy.

A férfiaknak egyedi és sokoldalú személyiséget kell kifejleszteniük, javítaniuk kell szociális készségeiket és el kell kerülniük a jogosultság érzését. A nők nem megnyerendő tárgyak, hanem egyének, akiknek megvannak a maguk vágyai és preferenciái. Ha tiszteletben tartod az autonómiájukat és határaikat, pozitív és tartós kapcsolatot hozhatsz létre álmaid nőjével. Tehát gyakorlásra és erőfeszítésre van szükséged ahhoz, hogy a bolygó egyik legbájosabb férfijává válj, de megéri, hiszen minden esetben kielégítő és értelmes kapcsolatot teremt majd az életedbe.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása