8 ok, amiért nem vagy vonzó egy tudatos férfi számára

2024. március 06. 07:30 - Life Advisor

tudatos_ferfi_vonzasa.pngÚgy gondolod, hogy készen állsz egy tudatos férfival való kapcsolatra? Az igazság talán téged is meglep majd. Ha évek óta egyedülálló vagy és mégis vágysz arra, hogy elkötelezett kapcsolatban legyél egy olyan férfival, akivel minden szinten összepasszoltok, lehetnek olyan tudattalan blokkjaid, amelyek megakadályoznak téged abban, hogy épp egy ilyen férfit vonzz be az életedbe. Mielőtt kitárnád a szíved, gondold át ezt a nyolc okot, amiért a jelenlegi éned nem vonzza azt a mély, értelmes kapcsolatot, amit keresel.

1. Nem hiszed el, hogy ilyen férfi létezik

A legalapvetőbb oka annak, hogy a nők nem vonzzák a tudatos férfit az, hogy azt hiszik, hogy nem léteznek.

Vagy "Oké, rendben, talán léteznek, de biztos nem ott ahol én lakom." vagy "Oké, rendben, talán léteznek, de nem az én korosztályomban."

Ez egy pszichológiailag lusta módja annak, hogy elengedd az életed irányítását. Mert hát, ha nem léteznek, akkor nem kell elvégezned a találkozásukkal járó munkát sem.

De mi lenne, ha az igazság ennél egyszerűbb lenne?

Mi lenne, ha ilyen férfiak tömegesen léteznének? Mi van, ha soha nem volt még ennyi tudatos férfi? 

Az igazság az, hogy soha nem volt jobb alkalom arra, hogy tudatos férfival találkozz. Mind a kínálat, mind a hozzáférhetőség szempontjából. De garantáltan nem fogsz találkozni velük, ha bemeséled magadnak, hogy egyáltalán nem is léteznek.

2. Amikor találkozol egy ilyen férfival, a megoldatlan fájdalmad falakt emel kettőtök közé, te pedig eltaszítod magadtól

A nem létezés hitének alattomos, másodlagos tünete az, hogy ha egyszer egy tudatos férfival találkozol, sok nő (talán veled együtt) tudatosan vagy tudattalanul eltaszítja magától ezeket a férfiakat.

Néha azért, mert tudják, hogy a férfi valódi potenciállal rendelkezik és egy kicsi/sérült részük mindent megtesz, amit csak tud (általában kritizálják a férfiakat a saját félelmeik miatt) hogy megszakadjon a kapcsolat. Vagy az esetek kis részében tudatában vannak a nők annak, amit csinálnak és mégis szabotálják a kapcsolatot. 

Ha az elmédnek van egy robotpilóta funkciója, hogy kritizálja, minimalizálja, elutasítsa a férfiakat és versenyez, hogy meglássa a tökéletlenségeiket annak érdekében, hogy megvédjen téged attól, hogy meg kell nyílnod egy érzelmileg elérhető férfi előtt, az megakadályoz abban, hogy kapcsolatba kerülj egy tudatos férfival.

3. Nyitottságot sugárzol, de mélyen legbelül egyenesen rettegsz attól, hogy megnyílj

Az "isteni nőiességet" megjátszani, miközben őszintén rettegsz egy tudatos férfitól, aki átlát a baromságokon, sosem jó módszer.

A stratégia kontextus-specifikus társadalmi státuszt szerezhet neked a péntek esti bulikban, de a számodra megfelelő férfit biztosan nem segíti megteremteni neked.

4. Azt akarod, hogy a férfi megmentsen téged

Más szóval, nem integráltad a saját férfiasságodat.

Ha olyan partnert keresel, aki veled van, megkímél attól, hogy pénzt, határokat, pontosságot vagy felelősséget kelljen tanulnod, akkor van egy rossz hírem.....rettentő sokáig fogsz keresgélni.

Mint minden embert, a felnőtt nőt is taszítaná egy férfi, akinek a matraca a padlón van, nem tudja, hogyan kell főznie magának és csak hetente egyszer zuhanyozik. Egy jó minőségű férfi nem akar bejönni az életedbe és megtestesíteni az összes struktúrát, rutint és önfegyelmet mindkettőtök számára.

Először dolgozz a határaidon. Először légy felelős az energetikai és pénzügyi erőforrásaiddal. Először tanulj meg az idő, a rendezettség és a struktúra birodalmában élni. Legyen funkcionális kapacitásod ahhoz, hogy ezeket a dolgokat egyedül elvégezd. Így sokkal jobb helyzetbe leszel ahhoz, hogy bevonzz egy tudatos férfit, aki nem érzi úgy, hogy meg kell mentenie téged a mindennapi élet munkájától.

5. Lusta vagy

Hetente kapok egy üzenetet egy hölgytől, aki arra kér, hogy készítsek egy társkereső alkalmazást, hogy találkozhassanak azokkal a férfiakkal, akik követik a munkámat.

Lényegében tehát, adjak nekik egy partnert ezüsttálcán. 

Ez egyenértékű azzal, mintha valaki azt mondaná : "Bárcsak többet tudnék keresni óránként 2000 forintnál, de egyszerűen nincs olyan munka, amely ennél többet fizetne." És aztán, amikor valaki azt mondja : "Valójában rengeteg - szó szerint több ezer - olyan munkahely van, amely ennél sokkal jobban fizet." És akkor az illető azt mondja "Oké, adj nekem egy ilyen munkát." Tényleg azt hiszed, hogy ez így működne?

Az élet bölcs. Nem osztogat eredményeket érdemtelen embereknek.

Ha nem kapod meg azokat az eredményeket, amelyekről az elméd azt mondja, hogy szeretnéd, akkor valaminek meg kell változnia benned, hogy méltóvá válj és képes legyél megtartani.

Ha a listán említett dolgok közül egy (vagy több) úgy hangzik, mintha rólad szólna, akkor ezeken kell dolgoznod. És ha azt mondod, hogy egy tudatos férfit akarsz bevonzani, de mégsem teszel semmilyen kézzelfogható, következetes erőfeszítést arra, hogy kilépj a négy fal közül és csinálj valami, akkor őszintén : miben reménykedsz? 

Nem kapjuk meg, amire vágyunk. Azt kapjuk, aminek eléréséért erőfeszítéseket teszünk. Az élet azt akarja, hogy megkapd, amit akarsz, de azt is látnia kell az életnek, hogy te hajlandó vagy tettekkel támogatni a vágyadat.

6. Azt mondod magadnak, hogy nem akarod

Személy szerint ez a legszívszorítóbb az egész listán. 

Végső soron kétféleképpen lehet jobban érezni magad azzal kapcsolatban, hogy hol tartasz az életben. Az első az, hogy vállald a felelősséget a változtatásokért, hogy megkapd, amit akarsz az élettől. A második az, hogy meggyőződ magad arról, hogy nem akarod, amit akarsz.

Globális szinten az utóbbi stratégia az, amelyet az emberek túlnyomó többsége választ. 

Az ego azt mondja, hogy jobb megítélni a nyilvánosan fitt testtel rendelkező személyt, mint inspirációként tekinteni rá és elkezdeni edzőterembe járni. 

Jobb, ha azt mondod magadnak, hogy tényleg jobban jársz egedül és hogy az egész szerelem túlértékelt valami, mintsem hogy beismerd, hogy az életben a legnagyobb vágyad az, hogy megoszd valakivel az életed.

És mégis, minden egyes nap pontosan ez az, amit számtalan nő tesz. Meggyőzik magukat és úgy tesznek, mintha tényleg renden lenne így a szerelmi életük.

Miért? Mert könnyebb megtagadni a vágyakat, mint érezni a fájdalmat.

Nincs szomorúbb, mint az a személy aki titokban fájdalmat érez egy egészséges kapcsolatért, de hagyta, hogy a tagadás általi űr magába szippantsa. 

7. Van benned egy férfival kapcsolatos sérülés, trauma, amit még nem dolgoztál fel

Egy másik ok, amiért a nők nem vonzanak tudatos férfit, az, hogy olyan férfiakkal vannak megélt traumáik, sebeik, rossz emlékeik, akiket nem integráltak. Ez vagy az apjukkal való kapcsolatuk, vagy egy férfival való bensőséges kapcsolatuk sérülése.

Függetlenül attól, hogy az apjuk hiányzott nekik, elhanyagolta őket, bántalmazó, megbízhatatlan, csaló, függő volt, vagy valamilyen módon visszaélt a hatalmával stb. az érzelmi maradványok megmaradnak.

Mindaddig, amíg a seb még nem alakult át heggé, a be nem gyógyult apai sebbel rendelkező nő továbbra is olyan férfiakat vonz majd, akik az apjára emlékeztetik. Vagy kivetítik apjuk hiányosságait a valódi potenciállal rendelkező férfiakra és szabotálják a kapcsolatot.

Számtalan nővel dolgoztam együtt, akik, amikor őszintén beleásták magukat az apjukkal való sebekbe, heteken belül elkezdtek találkozni és bevonzani egy teljesen újfajta férfit az életükbe. Férfiakat, akik elkötelezettek, nyugodtak, képesek szeretni, elérhetőek és kedvesek. Azt mondanám, hogy ez valamiféle csoda, de túl sokszor láttam megtörténni túl sok nővel ahhoz, hogy bármi másra gondoljunk, mint amikor ezt a mély, gyógyító munkát végezzük, a való világban való fejlődés és előrelépés elkerülhetetlen.

8. Valójában nem vagy hajlandó elhagyni a régi történeteidet azokról a férfiakról, akik bántottak téged

Inkább álcázod magad a régi történeteid védelmi mechanizmusával, minthogy nyitott legyél egy új életmódra.

És figyelj, megértem. Rövid távon sokkal könnyebbnek tűnhet, ha távol tartjuk magunkat attól a valóságtól, amelyről azt mondjuk, hogy akarjuk. Az ego irányít, amikor a történeteink irányítják a hajónkat. Sebezhetőnek kell lenni ahhoz, hogy ledobjuk a pajzsunkat és kitegyük magunkat az életnek.

De egy bizonyos ponton el kell döntenünk, hogy értékeljük-e azt, amit mondunk, hogy akarunk, a régi történettel szemben, amely kicsiben és felületesen véd minket.

Nincs lehetőség tudatos kapcsolatba lépni, ha a történeteink mögé bújunk. Lehetnek történeteid és régi fájdalmaid, vagy megkaphatod, amit akarsz. De nem lehet mindkettő.

A gondolat szó szerint kreatív. Azok a dolgok, amelyeket következetesen gondolunk és hiszünk, elkerülhetetlenül alakítják a valóságot, amit tapasztalunk. Tehát történeteink fenntartásával létrehozzuk és újrateremtjük azt, amiről azt mondjuk, hogy nem akarjuk.

Képzeld el, ha akarod

Képzeld el, hogy vakrandira készülsz.

Amikor találkozol a randi partnereddel, rájössz, hogy vonzó, kedves, vicces, intelligens. A beszélgetés zökkenőmentes és egyszerű. Szókincse változatos, az elméje gyors. Amikor becsukod a szemed, úgy tűnik, hogy képes átnézni rajtad. Nem invazív módon, de amikor rád néz, egyszerűen érzed, hogy valóban lát téged.

Most, ahogy elképzelted, hogy randizol egy ilyen férfival, milyen érzéseid vannak?

Nyugodtan, elkötelezettnek, nyitottnak és izgatottnak érzed magad? VÉGRE!!!

Ideges vagy, feszültséget érzel? Vannak olyan részei az elmédnek, amelyek azt mondják, hogy inkább menekülj?

Az ilyen hipotetikus meditáció megmutatja, hol leget még ellenállásod a szerelemmel szemben vagy az ilyen emberekkel szemben. 

A tudatosság az első lépés, a cselekvés a második. Keresd meg azokat a részeidet, amelyek még mindig aktívan ellenállnak a szerelemnek és dolgozz rajtuk, egyenként. 

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! 

Motiváció & Inspiráció & Friss posztok egyenesen a hírfolyamodon!

komment
süti beállítások módosítása